Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cofnij sie strone do tylu i wszystko bedziesz wiedzial, zmien plik metin2.bin na prawidlowy -.-

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Witam. Byłby ktoś uprzejmy dać zawartość pliku CONFIG folderu channel99 bo przypadkiem usunąłem. Dam Lubię to <3

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

http://wklej.to/EGhb9

Oryginalne z plików panga z dopisanym indexem 66 (DT)

Nie wiem czy cos tam zmieniałem.

Działa dzięki :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Mam problem. Otóż mi wszystko działa, normalnie się loguje. Mój kumpel chce się zalogować na serwa (postawiony na hamachi) dostał poprawna binke, rooty ze zmienionym ip na moje bez 100, odpala i gdy wpisze złe passy ma "niewłasciwe hasło" a gdy wpisze poprawne cofa go do wyboru channelu. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć co mam zrobić?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Witam , postawiłem Serwer na plikach nieśmiałego , pliki zajebiste , ale zwracam się z prośbą czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć jak zmienić te fryzury tzn. żeby były ikony były pod właściwymi fryzurami , lub ewentualnie wysłac mi poprawione te fryzury

za pomoc like i limit 5 (jestem nowy więc nie wiem czego może być limit)

obraz1pb.png
Opublikowano

Witam , postawiłem Serwer na plikach nieśmiałego , pliki zajebiste , ale zwracam się z prośbą czy ktoś mógł by mi wytłumaczyć jak zmienić te fryzury tzn. żeby były ikony były pod właściwymi fryzurami , lub ewentualnie wysłac mi poprawione te fryzury

za pomoc like i limit 5 (jestem nowy więc nie wiem czego może być limit)

http://www.mpcforum.pl/topic/616232-dlkonwerter-item-proto-sql-xml-xml-sql/ tu masz rozwiazanie problemu, musisz przekonwertować item proto serwerowe na clientowe ;) bo roznia się i ich dobrze nie widać tak samoj jak hwangów i niektórych mobów

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

A mógłby ktoś udostępnić mi konto premium (Konto basic) gdyż ja już je wcześniej utworzyłem i nie moge drugi raz , gdyż mam stałe IP

obraz1pb.png
Opublikowano

5 i limit like poleciał na dziś :) ale chodzi o to że nie moge z spedshare pobierac wrzucisz na rapid'a? jak dasz rade na rapid'a wrzucić to poleci limit lajków za cały tydzień ;)

obraz1pb.png
Opublikowano

Zdobyłem plik item_proto_dump.xml i przekonwertowałem na item_proto.sql , i tu pojawia się takie pytanie czy dałem dobre rozszerzenie do pliku jeśli nie to prosiłbym o podania prawidłowego.

2. Gdzie to wkleic?

(SORRY ZA NABICIE NIE POTRZEBNYCH POSTÓW)

Pomoc = limit like za cały tydzień

;)

obraz1pb.png
Opublikowano

wybaczcie nie wiem czy to było ale za dużo czytania mam taki problem jak chce wybrać sieć na samym początku tworzenie serwera nie ma aby wybrać hamaczi więc co wybrać ?

Opublikowano

pomoże ktos ?

Ja bym ci radził hamachi , gdyż ja osobiście zrobiłem no chamachi i moi kumple nie mogą grać bo mają błąd podczas łączenia z serwerem . A z innych komentarzy wynika że ci co zrobili na chamachi to im wszystko działa

obraz1pb.png
Opublikowano

Zdobyłem plik item_proto_dump.xml i przekonwertowałem na item_proto.sql , i tu pojawia się takie pytanie czy dałem dobre rozszerzenie do pliku jeśli nie to prosiłbym o podania prawidłowego.

2. Gdzie to wkleic?

(SORRY ZA NABICIE NIE POTRZEBNYCH POSTÓW)

Pomoc = limit like za cały tydzień

;)

pomóżcie!

2xUP: dlaczego nie masz takiej możlwiości?

obraz1pb.png
Opublikowano

ej , spróbuj przez virtual box , jak dodasz masyzne to u góry kliknij ustawienia - sieć i wybierz połączenie mostkowe i niżej ci wyskocza dostępne sieci , wśród nich powinan byc tez sieć hamachi

obraz1pb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...