Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziwne troche moge odpalic serwa ale nie moge dostac sie do bazy danych, FTP ani nie moge sie zalogowac.

karte na VBox mam ustawnione na: Bridged Network adapter -> Hamachi network interface

serwer skonfigurowany i wszystko ale i tak nie dziala

pomoze ktos? posypie sie limit lajkow

@edit sa to pliki pod VBox czy VPC? jak na VPC to zaraz sprobuje na VPC bo jak narazie probowalem tylko VBox

@edit2 probowalem na vpc ale takie same bledy jak w VBox

w MySql wychodzi: 1030: Host "Criss-PC" is not allowed to connect to this MySql Server.

Udalo mi sie dostac do WinSCP

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vbox, jesli serwer chodzi to i musisz miec dostep do navi itd, widocznie serw nie dziala ;> jak wklepujesz byle jakie passy w cliencie to masz blad polaczenia czy nieprawidlowe dane ?

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Vbox, jesli serwer chodzi to i musisz miec dostep do navi itd, widocznie serw nie dziala ;> jak wklepujesz byle jakie passy w cliencie to masz blad polaczenia czy nieprawidlowe dane ?

mam Blad i dostalem sie do WinSCP

@edit dostalem sie tez do Mysql gry ale nie do MySql Strony

Opublikowano

do WinSCP sie dostaniesz, jak masz blad to serw nie stoi i nie ma dostepu do navi . Dobrze masz skonfigurowane sysinstall [daj screena najlepiej ] no i czy dobre ip w root + serviceimfo ;>

logoftc.jpg

Opublikowano

do WinSCP sie dostaniesz, jak masz blad to serw nie stoi i nie ma dostepu do navi . Dobrze masz skonfigurowane sysinstall [daj screena najlepiej ] no i czy dobre ip w root + serviceimfo ;>

w sysinstall

IPV4 Gateway: Norm IP

IPV4 Address: Z Koncowka .100

Netmask: 255.0.0.0

nie wiem czy ten name server cos znaczy ale dam go: 4.2.2.3

w serverimfo: IP z koncowka .100 roota nie konfigurowalem

a wlasnie jak skonfigurowac Pong bo otwieram N++ ale nie moge znalesc zadnej linijki kotra by odpowiadala za pong btw robie hamachi

teraz mam caly czas Zostaniesz polaczony z serwerem

Jedno pytanko czy tutaj wierzchowce zadaja atak?

Opublikowano

Witam ponownie ;D Panowie i Panie mam problem, otóż item_proto serwerowe i item_proto clientowe różnia mi sie niestety ;/ przez co nie moge robić metalem itemu z +9 na nowe +0 ;/ czy istanieje jakis program albo generator który przerobi mi serwerowe item proto na item_proto.xml ?

edit.

znalezlem jakies na mpc ale wszystko jest na speedy i trzeba premke miec zeby sciagnac ;/

logoftc.jpg

Opublikowano

dzieki ;)

Ok ladnie przerzucilem sobie item proto serw. na clientowe wsyzstko smiga ulepsza, mam tylko 1 problem, dodawalem szafirki z PLA wszystko przed przerzuceniem ladnie smigalo, system ulepszen, tekstury itd ;) Po przerzuceniu itme_proto z serw do klienta wszystko jest ok ikonki szafirek, moge zalozyc, dodaje bony, jedynie jaki jest problem to taki ze tekstura w grze jest zlotego hwangu ;/ macie jakies pomysly ?

logoftc.jpg

Opublikowano

@Leenn

Proszę oto premka na 24h ściągnij sobie co chcesz :)

Username: u13546057

Password: sipokeceseke

@Nieśmiały

Powiesz mi który quest odpowiada za pieczęcie mountów na twoich plikach?

Nowe.quest Szukaj tam są na 100%

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

ok ogarnalem, po prostu przy zmianie edytorem z intem_proto serw. na clienta mialem krzaki przy tych nazwach zbroi i sie rypalo,

logoftc.jpg

Opublikowano

Witam mam problem , mianowicie chodzi o to , że nie widze wgl. map takich jak zombie itp.

tak samo mam problem z widocznością wierzchowców i innych badziewi , mógłby mi ktoś pomóc?

Z góry dziękuje polecą lajki , GG: 653745

Opublikowano

trazz pewnie wziales root z jakiegos tutka albo cos, sciagnij klienta PANG'a i edytuj root PANGA ! ile razy mozna pisac to samo, wystarczy looknac wyzej

logoftc.jpg

Opublikowano

dlaczego nie moge sie zalogować do mysql przez FileZille?

nie można połączyc sie z serwerem przez FileZille bo chce zmienic Itemy ;/

Czy ty widzisz co piszesz? Weeeź może poczytaj jakieś poradniki zanim znów będziesz się łączył do mysql przez Filezille.

Ktoś zrobi ?

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...