Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=_=

źle mnie zrozumiałeś chodzi mi o to że nie moge zalogować sie do Root'a przez FileZille

tak, dokładniej nie mogę sie zalogować do FTP o tak ci to wytłumacze

wpisuje dobre passy i login i Pisze mi w Filezilli "Connection Refshed" czy tam jakoś xD

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu bsd 8.2 a nie 9.0?

Ps. pobieram od Ciebie bo z freebsd.org wolno się pobiera.

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Mam problem jak wpisze /start wyglada to tak <a href=http://zapodaj.net/849b6b49e775b.png.html>ssssss.png</a>

jak sie juz zaladuje poprostu znika oto ss: <a href=http://zapodaj.net/beef87ee0eb14.png.html>Bez tytułu.png</a>

4ru8nn.png

Opublikowano

Ma ktos jakis fajny poradnik jak zagrac na tych plikach albo moze ktos pomoze , na filmiku jest za szybko i nie ogarniam , zle wytłumaczone co i jak i skat moze d,a Niesmiałego to oczywiste dla mnie nie.

Prosze o pomoc!

Opublikowano

Witam , mam problem , otóż system ulepszeń nie działa , gdy wrzuce nowy od remotiona z tematu z mpc , to serwer niby chodzi ale jak się na niego loguje to tylko przygasa ekran i dalej tkwie w punkcie logowania ..

Gdy dodawałem zapytanie do serwera na konsoli wyskakuje takie coś:

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '»!°Lą°3a(Áß)'', 'Czerwona Mikstura(S)', '3', '0', '0', '1', '0', '20', '0'' at line 1

a te zapytanie brzmi następująco:

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('27002', ''»!°Lą°3a(Áß)'', 'Czerwona Mikstura(S)', '3', '0', '0', '1', '0', '20', '0', '0', '96', '90', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '800', '0', '0', '0', '0', '0', '65535', '65535', '65535', '65535', '65535', '65535', '0', '0', '0');

Mógłbyś mi pomóc , albo ktoś , kto na tym sie zna? Bardzo proszę o pomoc, gdyż gra bez systemu ulepszeń to gówno a nie gra , gdyż nie idzie kontynuować ulepszania itemków ;c

Proszę o kontakt na GG: 653745

Z góry dziękuje , każda pomoc będzie nagradzana Like'iem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam jeszcze jeden proble. Mam 2 kompy w domu i na tym co jest serwer wszysko dziala, ale na drugim pisze błąd podzczas łączenia się z serwerem prosze o pomoc daje limit

Opublikowano

Witam , mam problem , otóż system ulepszeń nie działa , gdy wrzuce nowy od remotiona z tematu z mpc , to serwer niby chodzi ale jak się na niego loguje to tylko przygasa ekran i dalej tkwie w punkcie logowania ..

Gdy dodawałem zapytanie do serwera na konsoli wyskakuje takie coś:

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ť!°Lą°3a(Áß)'', 'Czerwona Mikstura(S)', '3', '0', '0', '1', '0', '20', '0'' at line 1

a te zapytanie brzmi następująco:

INSERT INTO `item_proto` VALUES ('27002', ''ť!°Lą°3a(Áß)'', 'Czerwona Mikstura(S)', '3', '0', '0', '1', '0', '20', '0', '0', '96', '90', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '800', '0', '0', '0', '0', '0', '65535', '65535', '65535', '65535', '65535', '65535', '0', '0', '0');

Mógłbyś mi pomóc , albo ktoś , kto na tym sie zna? Bardzo proszę o pomoc, gdyż gra bez systemu ulepszeń to gówno a nie gra , gdyż nie idzie kontynuować ulepszania itemków ;c

Proszę o kontakt na GG: 653745

Z góry dziękuje , każda pomoc będzie nagradzana Like'iem.

Pozdrawiam.

Tutaj jest wgrany sys. ulepszeń od remotiona czy jak mu tam tylko że naprawiony przeze mnie. Po 2 system ulepszeń to nie tylko samo item_proto. Co do błędu jeśli tak bardzo chcesz naprawić to wgraj zapytanie z oryginalnego item_proto panga.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Cześć,

zacznę od tego że gratuluję plików może i Twój wkład jest niewielki, ale i tak gz =)

Otóż mam problem, mianowicie nie widzę regenów, npc .. nic na nowych mapach.

Nie wiem po której stronie leży problem , czy CONFIGU w ch1-4 , badz CH99 ?

Dajmy na to mapkę gm_guild_build... w plikach normalnie jest regen dodany, stone i npc.

Na mapkę też się normalnie portam. Próbowałem wielu opcji lecz nic nie skutkowało proszę o pomoc, w miarę swoich możliwości.

Każda sugestia się może przydać =)

Opublikowano

Witam wszystkich:)

Czy ktoś wie może co mam uczynić,aby te pieczęcie,które są wgrane na ten serwer były zakładane i zdejmowane?Czytałem już wiele poradników o pieczęciach i próbowałem coś z tym zrobić,ale nic z tego....Liczę na jakoś pomoc z Waszej strony ;) Z góry bardzo dziękuje:)

2262874723.png

Opublikowano

Mam pytanie, da się jakoś wgrać ten launcher do clienta pang, żeby widzieć nowe zbroje itd. bo jak ja to wgrywam to nic nie widze i na starcie ląduje na mapie gdzie jest "czarno" :s

@edit

Aha i jeszcze jedno, żeby z hwang robić lepsze te zbroje trzeba w navi gdzieś ustawić bo próbowałm metalem i nic.

@edit

Okey u sury można ulepszać itemki ale ..nie moge ulepszać tych wszystkich broni np. parta --> zzs --> Młot Thora i dalej nic ;/, pomoże ktoś ;< ?

Nchf.png

lol

Opublikowano

Witam mam 2 problemy z swoim serwerem otóż gdy chcę włączyć navicata wyskakuje mi błąd on jest następujący:2003 - Can't connect to MySŁ server on '5.31.47.100' (10060) a 2 błąd mam z tym iż instaluje clienta robie wszystko jak na filmie również trzeba sciągnąć metina z 2010r również to zrobiłem i jak wchodzę na server to piszę mi nazwę serwera gościa który zrobił ten client a zmieniałem w autpucie i serverinfo ip jego na ip moje oraz zmieniłem nazwę serwera na mój.A wczesniej mi tak się nie robiło

Prosze o odpowiedz ;/

Opublikowano

Jeeeeest ! działa bo ja wkliłem te rooty z packa clienta a to było trzeba z naszego konta dzięki wielkie !

W serwerze pokazuje mi swoją nazwę ale navicat coś nie chce się połączyć ;/ co robić ?

Opublikowano

Witam serdecznie.

Pobrałem sobie wszystko zrobiłem serwa bez żadnych problemów.

Gdyż chce wejść na serwer odpalam lanchera to pisze że ten system nie jest obsługiwany.

Czyli że lancher chodzi na 16 i na 32 bitowym systemie a ja mam 64 sytem bitowy i nie wiem co mogę teraz zrobić ;(

Jak ktoś wie lub chce mi pomóc niech napisze Tutaj lub GG : 20454597

Za pomoc będe dawał przez 2tygodnie + co dziennie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...