Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wirtualna maszyna nie może zostać uruchomiona ponieważ nie posiada wyznaczonej ilości pamięci RAM.

Dokup ramu albo ustaw mniej na serwie bo nie masz tyle wolnej ile dałeś.

Sory nie doczytałem że naprawiłeś :D

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Dobra, naprawilem :P

tera mi powiedz, jak zrobić żeby inni też stronkę widzieli? w portmapie odblokowalem port 80 z moim IP - nie dziala, potem z normalnym i tez nei dziala..

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

HMm... mna ktoś nowe linki? Bo tamte nie działają...

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Witam, mam problem otóż taki:

Porty odblokowane, baza śmiga przez navi łącze się bez problemów, ftp działa również.

Chcę wbić przez kamermoda, ip w serwerinfo z końcówką 100. wszystko ok, przez connect helpera ustawiam pong jaki podałeś tu w 1 poście tematu, loguje mnie, robie postać a po wyborze robi mi się czarny ekran i dalej już ścina metka. Co jest nie tak?

Edit: Wgrałem moda na innego clienta niż tego co tu podałeś, teraz pokazuje sie postać, ale po chwili znika i wyłącza metina, po czym przy logowaniu na postac wyłącza metina. Co jest nie tak?x2 ;p

Opublikowano

Czesc, gdy chce zalogowac sie do filezilla, wpisuje cos takiego

serwer: moje ip z hamachi z koncowka 100.

nazwa uzytkownika;root

haslo;takiniesmialy

i nie dziala wtf?

Taki nie smialy pilnie help@

port daje 22 fast help.

FuBUff musisz zrobic launchera.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Może ktoś dodać jakiś tutorial?

Obsypię plusami za pomoc w stawianiu serwera pw lub GG- 37062154

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

NieSmialy czy na te pliki mozna spokojnie dodac katakumby?

wkif7r.jpg

Opublikowano

jak zmienic tu drop z metinow? Dostaje sie do pliku mob_drop_item.txt i nic dalej nvm dziwne arabskie lub jakie. znaki na innych tutkach ss jest to ladniejsze.

wkif7r.jpg

Opublikowano

zrobie od podstwa na tych plikach serwer ?

I macie jakiś poradnik jak zrobic lanchera do tego klienta pang ? Lanchera żeby mój serwer na nim odpalił .

I może być poradnik jak zrobić rooty itd. Z góry thx.

Opublikowano

a ja mam problem bo kolega ma clijenta pandory dalem mu launchera i root i wkleil do pandory i lipa jakis log zepsół mu sie clijenta

Jak mozna ?? ;d to zeby gracze nie pobierali jedynego clijenta pang ?

Opublikowano

@Taki_niesmiały - na tym serwie są dodane szafirowe stalki? bo jakoś ich znaleźć nie mogę :D

Jeśli są, to moglbys podac ich id?:D

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Witam mam problem z tymi plkami otuz nie moge sie wbic do NaviCat ani Filezilla prosze o pomoc beda plusiki a jakby ktos chcial nawet GM na serwie moje gg 42926901

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jak wbić do plików strony przez FTP?

bo to co podałeś pare stron wcześniej wgl nie wchodzi ;p

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

port na strone jest na 100% 80 bo jakoś nie moge wbić na reje kumpla chociaż on ma wszystko załączone i skonfigurowane dobrze

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

no ok ale dlaczego strona nie chce mi sie wyswietlic?? o.O

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Panowie maam duży problem nie wiem jak zmienić pong w launcherze . Taak wiem jest poradnik ale download padł ;( pomoże ktoś? Lub upnie już metin2.bin ze zmienionym pong ? baardzo proszę :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...