Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Taki_Niesmialy

taki_niesmialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łapa w górę dla ciebie, jak byś mógł to re-upnij jeszcze ten drugi pliczek

ło ho ho... no ok ale bedzie pewnie dopiero pod wieczór :D :D :D :D

chociaz nie bardzo mi to na reke bo zaplacilem 4,88 za premium na hellshare na pobranie tych tego klienta pong <_<

*działa ci Navicat? bo mi nie chciał działac ;]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam problem z VirtualBox. Gdy chce uruchomić maszynę to wyskakuje błąd "cannot access the karnel driver"

a potem

Nie udało się otworzyć sesji dla maszyny wirtualnej metin2.

The virtual machine 'metin2' has terminated unexpectedly during startup. Kod wyniku (RC): E_FAIL (0x80004005) Komponent: Machine Interfejs: IMachine {5eaa9319-62fc-4b0a-843c-0cb1940f8a91}

Nie wiem co z tym zrobić by działało, pomocy.

Opublikowano

@up

ja tak mialem bo zle rozszerzenie wybralem :D tu jest .vhd

wejdz do virtualbox -> nowa -> dalej -> wybierz nazwe i stystem -> dalej - > wybierz ram( w virtual boxie musisz dac polowe ramu, jak masz 3gb ramu to daj najlepiej 1,500gb bo ja jak dalem 1,550 to juz nie dzialalo .;O) -> dalej -> wybierz , uzyj instniejacego dysku twardego (podaj lokalzacje do plikow niesmialego) -> dalej -> create.

w oknie virtuala pojawi sie to co wlasnie stworzylismy ( :D) wybierz to i daj ustawienia nastepnie -> siec -> Karta 1 -> wlacz karte sieciowa -> wybierz mostkowana karta sieciowa -> (ponizej) hamachi network....

ja tez trak mialem i jak robie tak jak opislem to lata wszysto jak CZA :)

Opublikowano

@up

zrobiłem tak samo i nadal nic :( w system ustawiłem FreeBSD to dobrze?

yyy gdzie w system? ;p

Opublikowano

@up

W sensie tam na początku jak się nową maszynę robi tam gdzie się wybiera system :) (zrobiłem tak jak na filmiku poradnikowym

)
Opublikowano

Yyy... Mam lekki problem z ulepszaniem. Może wie ktoś czemu nie chce mi ulepszać większości broni u Seon-Pyeong'a? Wgl nic nie pokazuje jak przeciągam bronie Oo

Opublikowano

@up

W sensie tam na początku jak się nową maszynę robi tam gdzie się wybiera system :) (zrobiłem tak jak na filmiku poradnikowym

)

rob wg pordnika ;D nie wiem czy o ten system chodzi ale pewnia o ten -> wybierz tam swoj sytem ;p ( u mnie WIndows , XP ):P

Yyy... Mam lekki problem z ulepszaniem. Może wie ktoś czemu nie chce mi ulepszać większości broni u Seon-Pyeong'a? Wgl nic nie pokazuje jak przeciągam bronie Oo

moze poprostu tych broni sie tam nie ulepsza? :D

wiesz moze czemu nie dziala mi navicat? wpisuje dobre haslo (niesmialy)i nie lata ;]

Opublikowano

rob wg pordnika ;D nie wiem czy o ten system chodzi ale pewnia o ten -> wybierz tam swoj sytem ;p ( u mnie WIndows , XP ) :P

i nadal nie działa :(

Opublikowano

i nadal nie działa :(

nie umiem ci pomoc.... moze ty mi

jakie haslo w navicacie i file zilli? bo ja robie z haslem niesmialy i nie halo

Opublikowano

nie umiem ci pomoc.... moze ty mi

jakie haslo w navicacie i file zilli? bo ja robie z haslem niesmialy i nie halo

Niestety jeszcze do tego etapu nie doszedłem :(

EDIT: udało mi się uruchomić maszynę, wystarczyło przeinstalować VirtualBox ;D

EDIT2 napisałeś

login: root

hasło: niesmialy (bez polskich znaków)?

Opublikowano

Ascott ale te bronie sie ulepsza ;x Np. z lwiego robisz barona, a z barona demoniczny podw. topór i dalej nic a powinienem móc zrobić ametystowe ostrze ;x W wszystkich mi nie działa ulepszanie. W jednych wachlarzach to z leżącego smoka robie strzałe Oo Może jest jakiś specjalny npc do dalszego ulepszania albo jakiś item? :P

Opublikowano

Sprawdz w MySQL czy na pewno masz dobrze powpisywane ID, ktore itemy sie z ktorych ulepsza w item_proto bodajze

Opublikowano

Niestety jeszcze do tego etapu nie doszedłem :(

EDIT: udało mi się uruchomić maszynę, wystarczyło przeinstalować VirtualBox ;D

EDIT2 napisałeś

login: root

hasło: niesmialy (bez polskich znaków)?

noo bez polskich ;D :)

pisalem : niesmialy

natomiast nie probowalem : nieśmiały

edit niesmialy widze ze jestes wiec moze szczelisz odp na to co jest z tym navicatem ;>

nie pisz czy dobrze skonfigurowalem server... napewno :) na badara idzie navicat, na kaszance tez . na wszystkich tylko na twoich plikach mi navicat nie loto ;]

Opublikowano

A jak już się postawi serwer to trzeba coś jeszcze dodawać żeby było widać nowe bronie itp. ?

P.S. jestem w tych sprawach póki co zielony ;P

Opublikowano

ta sa juz wgrane new bronie (masa jak dla mnie) jesli masz clienta panga lub rykox'a to nie musisz nic dorzucac do clienta aby je widziec

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mam sprawe zrobi mi ktos luchera bo mnie krew zalewa oto moje ip 5.217.116.94 Bedzie + ale błagam niech ktos mi to zrobi

Bo gdy robie to mnie kika

Opublikowano

Kolejna prosba do taki_niesmialy o reupload plikow na jakis inny serwer (hellshare jest obciazony 24/7, a z tego drugiego moga sciagac tylko uzytkownicy premium).

Opublikowano

Taki niesmialy moglbys tego clienta wrzucic na jakas inna strone .

Bo na speedyshare trzeba miec konto premium zeby sciagnac , a na tym hellshare pisze ze serwer jest przeciazony .

Opublikowano

@UP

Czytaj troszkę

Dzięki ale klient pozostaje masz linka do klineta ?

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

uploadky.png

jesli nic mi nie przerwie uploadu to za 3-4h bd miec clienta na 4shared ;)

moze sie przedluzyc mam 1 kompa i 5 lapkow w domu na jeden router :P oraz 2 siostry wiec wiecie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...