Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież masz jeszcze z Wupload'u:

http://www.wupload.com/file/2670283492/XenoXMT2client_10.02.2012r_by_Pawemol.rar

Opublikowano

A ja tam zagram :)

Co do ulepszeń. Za dużo tego no ale mi się to opłaci ;)

Grałem już kiedyś na Xenoxie i mam Zbrojeczke (wtedy była na 130) półzłotą.

Mam 142 lv wojem i nawet dobre eq.

Gdyby ktoś chciał się skontaktować piszcie na PW ^_^

Królestwo nie pamiętam ale prawdopodobnie Chunjo ^_^

Zapraszam ALL :D

Pzdr.

Opublikowano

@UP ej możesz mi podać z kąd go pobrałeś? bo jak ja chce z tamtego linka co na stronie jest to sie nie da.. bo pobiera mi się z prędkością 20kb/s a mam neta 20mb/s

@UP ej możesz mi podać z kąd go pobrałeś? bo jak ja chce z tamtego linka co na stronie jest to sie nie da.. bo pobiera mi się z prędkością 20kb/s a mam neta 20mb/s

napisz sobie tak ,,www.xenoxmt2.xn.pl"
Opublikowano

w tym temacie się wypowiadałem juz około godziny 22 wczoraj, Temat wyczyszczony widzę... A tak w ogóle to na darmo pobieranie 1,1 GB Clienta i tak on Nie działa... -.-

Działa ja gram tylko ma trojana:(
saturax123.png

Opublikowano

Nie polecam, nie że coś źle z adminami lub czymś, tylko -

IS, ktoś ma hajs, kupuje..

300 tryliardów broni, oraz zbrojek..

180, to kwestia jednego dnia.

Więc nie mówic mi, ze 150 trudno wbic ;p

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

A kolejny minus to banda niewyżytych dzieci które latają na wolnym lub przychodzą z innych królestw i bija 15 lvle :)

Ściągałem cala noc klienta tylko po to żeby zagrać 30 min na serwerze i stwierdzić ze z takimi dziećmi nie opłaca sie grac :)

Najpierw co chwila któryś z tych "kozaków" + 150 mnie zabijał a potem na psach jakiś neo 186lvl zabijał mi bufa 15 lvl

sorry ale pierwszy raz spotykam sie z takim noobstwem na serwerach :) m1 ch1 na psach co chwila ktoś +100 zabija 15 lvle ... PVP chciałem wziąć miałem 40 lvl koleś 35 to podleciał jakiś 150 i zabił nas na wolnym to co sie dzieje na tym serwerze to pojecie ludzkie przerasta jak nie zabije cie ktoś z innego królestwa to z twojego na wolnym a żeby ktoś ci pomógł chociaż napisał co gdzie dropnac czy jak z biologiem czy coś to można tylko pomarzyć :)

Klienta już usunąłem a serwera NIE POLECAM ze względu na 95% grających na nim neosow :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...