Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2UP to nic nie osiągnołeś na tym serwerze ... 95 to nic . Wbij sobie taki 150+ to dopiero komentuj.

Dłuższej grafiki się nie dało?

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server godny uwagi ale stary :( Prezentacja słaba! Ale server polecam tylko że teraz nie opłaca się już zaczynać :(

Opublikowano

Opyla. Co w ranku zawsze możesz być 1 z 250 + eq ...

All da się osiągnąć. :)

20 minut i wracam na xenoxa. !

Opublikowano

Wbiłem pacze i WOW ojebali mnie heh ... ale poszlo się jebać.

Ale chyb bd grał od nowa ;d

Opublikowano

no to jak tez prosze o lauchera :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Kolejna prezka pt " XenonxMT2" Czyli - Nie mam na co wydawać kasy :)

Nie zagram.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

napiszcie mi all co potrzebujecie jakie pliki postaram się dać na jakiś hosting bo mam clienta już tylko podajcie dokładnie co potrzebujecie dodam wam:P

Opublikowano

ci co mają clienta najnowszego wrzucicie mi 2 pliki bo mam uszkodzone plik pc2.exs i season2.exs z góry dzienkuje dam limit! i wrzuce inne pliki jak potrzebujecie

Opublikowano

Dobra, teraz zacznie się wypowiadać osoba, która gra długo na tym serwerze ( grałem jak nie było jeszcze eq 135lvl + ). Sorrka za przekleństwa.

Weźcie się ogarnijcie. Wbijcie na serwer, obadajcie wszystko, wbijcie ten 145+, zróbcie dobre eq, bony itp. Żeby być PRO nie trzeba korzystać z IS. Możesz bić po te 50k, ale jak masz dobre ABS, to kolesie Ci po 5k będą bić... Ci, którzy nie polecają serwa z powodu "NEO" to oznacza, że są JEBNIĘCI UMYSŁOWO ! Na każdym serwerze są NEO, ale też na każdym serwerze są osoby z którymi da się pogadać, pograć i mile spędzić czas przed komputerem. A co do AV, to granica LVL jest zniesiona.

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

Po co nonstop te prezentacje?! Serwer stary jak świat i nudny troche.. Za dużo ludzi troche... (75% dzieci neo)

sygnatass.jpg
Opublikowano

Po co nonstop te prezentacje?! Serwer stary jak świat i nudny troche.. Za dużo ludzi troche... (75% dzieci neo)

Może i stary, ale masz też GondorMT2 i ExtemeS2. Na Gondorze i Extreme nie ma jeszcze eq 190+, max jest 180. Za dużo ludzi ?! Jeśli chcesz grać na serwerze gdzie jest 10 osób na królestwo to powodzenia. Im więcej graczy tym lepiej - większy zarobek dla GA oraz większa rywalizacja. NEO są na każdym serwerze jak to wyżej napisałem...

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

to jest 1 z najlepszych serwerów bo te inne serwery co teraz wychodzą to dno 3 dni i off a ten serwer jest juz ponad 1 rok jak i nie więcej

52324509.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...