Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer oczywiście nie polecam :) 3/4 graczy to dzieci z max 12 lat :D Serwer Stary więc jest już z x50 250 lvl :D

Ale Prezka oczywiście dobra :D

Zagram przekonala mnie twoja wypowiedz :D 3 lata temu mieli 12 lat to teraz 3/4 serwera bedzie 15 lat :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najprawdopodobniej tak, wpisujesz ten adres? xenoxmt2.com.pl

Dokładnie tak jak podałeś ale okej skoro mi nie działa a wszystkim innym tak to jest okej :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze zacząłem grać kilka lat temu­. Wiele osób uważa że serwer przede wszystkim kładzie duży nacisk na IS (co częściowo jest prawdą), mimo to nie wydając ani złotówki w 1-2 miesiące miałem 250lv i max EQ (5/5/5 perfy itp.) Serwer bardzo mi się spodobał, dzięki m. in. dużą ilością setów, ulepszaczy, expowisk czy też przez dungeony w PT i PvP w m1 z innymi "koxami". Największą wadą tego serwer była skłonność do błędów pozwalających zdobyć nieskończoność hajsu (darmowe kd w IS, sm bug itp.). Chętnie zagrałbym od nowa, gdyby ktoś ko zresetował i nieco poprawił. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...