Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gralem sobie na tym servie wbilem 160 WP i gra poprostu byla nudna .. trzebabylo NO LAJFIC na metkach zeby miec ulepszacze -.- server DNO

Po co na 160lvl no-life'ic na metkach ?! Trzeba dropić w V9 chyba, że masz eq na 127 lvl i potrzebujesz zwoje leczenia, bezsilnosci i udawanej

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam zamiaru robić launchera, bo to tylko ułatwia drogę do grania na modzie czy innych modach, albo hackach. Trzeba po prostu zostawić kompa włączonego na noc, albo cały dzień pobierać. To co robię, to tylko dla dobra serwera.

Opublikowano

moim zdaniem spoko serw ,nie wiem jaki dla was jest

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

wie ktos moze co z serwerem ? z tego co widze, forum puste, serwer off ;/

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Nauczcie się expić ,a potem mówcie ; )

Jak dla mnie łatwo się wbija chodz Serwer na prawdę dnoo

Nie umiem ogarnąć Serwera, Wszystko na chama wpychają do tych handlarzy i wyrąbane mają .

Jeszcze teraz te zmiany expa i wgl , Poorażka

Za duża sygnatura

Opublikowano

Ja osobiście posiadam client xxx

Lecz jest problem. ? Chodzi o to, że nie mogę się wlogować do gry. (ale wbic na konto moge chodzi o postacie )

HELP HELP HELP HELP HELP HELP !!!!

x

Opublikowano

jeny na expa narzekają ja mam od niedzieli od godz 20, 122 lv a gram po 2 h dziennie ;d

+ eq i w pip sm.

broń 20 um /15lud/15 kryt/15 spowolnienie <3

kupiona za 37 sm . :)

I jakoś sb gram zapro do chunjo najmniej dzieci ;d

Opublikowano

Po jakiego hu*a dawacie taki gówniany serv jak on i tak nie działa...

Miesiąc temu też temat z tym serverm, siciągam to i niedziała

Pozdro dla was :))))

Opublikowano

Jak to nie działa? Sposobem wypowiedzi pokazałeś swój bardzo niski poziom inteligencji lub jej brak, stawiam na to drugie...

Dziennie gra po kilka tysięcy graczy, a Ty masz problem. Może bardziej opisz, to postaram się ci pomóc -.-

ch**a, dajecie, ściągam, nie działa*

Opublikowano

@2UP to nic nie osiągnołeś na tym serwerze ... 95 to nic . Wbij sobie taki 150+ to dopiero komentuj.

Powiem tak na serverze mam 2x 200lvl i są 3 rzeczy które moge powiedziec o servie mianowicie:

-w CHUUUUJ navi. (1/20 servera ma)

-Pod is nie ma takiego zwoju na ulepszanie którego tam nie ma

-Expowiska na 190+ śmiech na sali dali limity teraz nowi gracze wbijaja tyg-2tyg 150 a wtedy w 2dni szło wbić, buffa sobie nie dasz a mooby od v10 atl biorą 60k +

Lodowe pieśni i te inne gówna bez buffa tobie biorą do 300k (dokładniej wilkołak jakiś tam)

A no i ta żałosna administracja.. stracisz coś za ich winą np. PD to chuja tobie dadzą ;> (PD=20zł)

a temat po kilku h/minutach leci do archiwum

NIE POLECAM !

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie lubię tego serwera. Za dużo itemów i innych rzeczy. Co 5 lvli trzeba zbierac ulepszacze na nową zbroje i broń. Grałem tam i śmiało mogę stwierdzić, że to jest serwer easy/4fun. Zbyt poryty...

Opublikowano

Powiem tak na serverze mam 2x 200lvl i są 3 rzeczy które moge powiedziec o servie mianowicie:

-w CHUUUUJ navi. (1/20 servera ma)

-Pod is nie ma takiego zwoju na ulepszanie którego tam nie ma

-Expowiska na 190+ śmiech na sali dali limity teraz nowi gracze wbijaja tyg-2tyg 150 a wtedy w 2dni szło wbić, buffa sobie nie dasz a mooby od v10 atl biorą 60k +

Lodowe pieśni i te inne gówna bez buffa tobie biorą do 300k (dokładniej wilkołak jakiś tam)

A no i ta żałosna administracja.. stracisz coś za ich winą np. PD to chuja tobie dadzą ;> (PD=20zł)

a temat po kilku h/minutach leci do archiwum

NIE POLECAM !

1. Na serwerze nie ma żadnej navi, Paweł dobrze o to dba, znalazł się jedne co rozdawał, to wyleciał z teamu.

2. Doprawdy? Każdy ulepszacz można zdobyć w grze ;) Trzeba tylko forum poczytać...

3. Poczytaj changelog, a nie pieprz głupot...

Za dużo graczy gra, żeby się przejmować jednym, ciągle-narzekającym typem. ;)

Opublikowano

#Up To jest wiadome, że niestety każdemu nie damy rady dogodzić, ale wydaje nam się, że server jest super przystosowany do zabawy i nie zmuszamy nikogo do gry. Gra na serverze jest dobrowolna i jak się komuś nie podoba, to nie musi grać ; )

Opublikowano

Oj dzieci dzieci, jak dla was problemem jest 100lvl dobić to powodzenia...

W JEDEN DZIEŃ wbiłem 128lvl ninją... i jeszcze się z eq wyrobiłem (teraz zemsty zbieram...) Więc?

Ktoś tam napisał że jak się nie korzysta z IS to nie jest się pro... BÓH@H@H@H@H@

Ludzie, ja cisne po 300-400k lub po 100-170k ale to już w typa z absem... Więc naprawdę nie wiem dlaczego tak narzekacie...

Aha, i jeszcze coś - zrypaliście sprawę z "new" fryzami. Pomijam już fakt że dają one 40um... (na forum już rekord 3kk+ z duchowego jest) ale za 50SM ?!?!?! Papaya poyebało...

Dajcie je chociaż za 80sm jak mówiliście na początku...

350x19.png

NAJLEPSZY SERWER TYPU EASY/MEDIUM !

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano
Czemu jak sie zaloguje na konto wchodze na postac i wywala mnie z konta czemu ?.

Nie odpowiem Ci iż gdyż ponieważ dajesz kropkę przed znakiem zapytania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...