Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jak na razie mam 165lvl wojo i kosze :) serwer fajny bo tak naprawdę(w przypadku mnie) nie ma nudy a to na schinsoo się noobki pozabija a to się na eq zwoje podorpi zawsze jest coś do roboty :D

DR5ChPt.png

Opublikowano

administracja nie ogarnia badz nie chce ogarnac. Wrzucaja klienta na hostingi gdzie za free pobiera sie po 2-6 godzin a latke do klienta na hosting gdzie trzeba miec konto premium zeby pobrac. W taki sposob napewno nie zacheca do grania na serwie ale napewno sobie cos uszczkna bo za sciaganie z ich hostingow maja gratyfikacje. Poczekac tylko az wprowadza oplate za zalogowanie sie na konto :) Pozdrawiam

Opublikowano

Fajny serwerek dla zabawy..Mnóstwo ulepszaczy do wydropienia.O eq na 250 lev nie tak łatwo.Mam tam max level gram sporo czasu a i tak nie mam całego eq na 250..Nadal mam co robić.Sporo ludzi gra .Ostatnio zauważyłem sporo nowych graczy.Polecam serwer jeden z ciekawszych.

Piszecie na administrację serwera- mają kilka serwów i bardzo wiele ludu gra na nich więc ciężko jest ogarnąć wszystko..to nie cyborgi:)..A co do oszustów i cwaniaków pokaż mi serwer gdzie ich nie ma:).

Ostatnio podbija do mnie typ i pisze cytuje..siema jestem bambus daj miecz na chwile:)..Takich asów nie brakuje wszędzie.

Pozdrawiam

administracja nie ogarnia badz nie chce ogarnac. Wrzucaja klienta na hostingi gdzie za free pobiera sie po 2-6 godzin a latke do klienta na hosting gdzie trzeba miec konto premium zeby pobrac. W taki sposob napewno nie zacheca do grania na serwie ale napewno sobie cos uszczkna bo za sciaganie z ich hostingow maja gratyfikacje. Poczekac tylko az wprowadza oplate za zalogowanie sie na konto :) Pozdrawiam

Pobierz z tego linku.. http://46.105.115.17/data/index.php

i będzie gitara..

Opublikowano

Serwer XenoxMT2 jak w wielu wypowiedziach był dobry przed dodaniem tych nowości ... Teraz jak obecnie gram lecz jednak uchla się to ku zakończeniu, dlaczego ? ponieważ na 102 poziomie nie mam gdzie expić, jeśli jeszcze by zdjęte były te ograniczenia lvl było w miarę. Jeszcze te dodanie nowych świeceń dla 250Lv ... jest to kompletną masakrą, no i oczywiście masowa ilość zbroi, jeżeli chodzi o bronie ujdą bo są w miarę ale strasznie mnie rażą błyski oraz świecenia zbroi, te kolory itp masakra, urzekły mnie także wyglądy skil, Duchowe ogólnie nie ma swojego uroku, silne ciało także masakra jak inne ... Te skile były fajne sprawiały wrażenie jak były nowe.

Co ode mnie, serwer nie jest aż taki zły, co do niego 7/10.

Ten post pana w stylu na 102 levelku nie mam gdzie expić- rozwalil mnie totalnie.Tacy wlaśnie ludzie piszą najgorsze opinie o serwerze..w rzeczywistości nie mają o nim żadnego pojęcia.Co możesz wiedzieć o serwerze mając 102 lev w grze?? Wbij na katakumby ..itp.

Polecam serwerek fajny do zabawy

Opublikowano

Polecam, polecam :> Grałam kiedyś i właśnie chciałabym wrócić.. Ale coś nie tak jest z clientem, nie mogę go ściągnąć ;x Pomoże ktoś?

53639379782847247320.png

Istny Diabeł

Opublikowano

http://46.105.115.17/host/download.php?dl=c81e728d

Oto link do najnowszego klienta XenoXMT2.

Nie dałoby się wrzucić klienta na np wupload?

Bo na hostingu na którym teraz jest idzie po 200kb/s przy necie 16mb

Opublikowano

@up

Wyczyść clienta i zrob paczke czyms normalnym a nie tym syfem moleboxem...

Thx

Opublikowano

Nie dałoby się wrzucić klienta na np wupload?

Bo na hostingu na którym teraz jest idzie po 200kb/s przy necie 16mb

Panie kolego wupload juz nie udostepnia plikow. Pobierac mogą osoby które same te pliki dodaly.

Jedyny godny polecenia hosting który z czystym sumieniem moge polecic to zippyshare. Pobiera max łączem i 2 pliki naraz(jeżeli jest więcej pobieramy parami i wazne zeby nie przez menagery tylko ze stronki.Jedyna niedogodność dla uploadera to to że paczki moga miec max 200mb ale to nie powinno stanowic problemu. Dla przyszłych graczy napewno pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...