Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam do powiedzenia co nie co o serwerze. Jeżeli jeszcze istnieje gildia WeAllDie, możecie być pewni że lepszych od nich nie będzie. Lider tej gildii, niejaki JORDAN, to ustawiony po uszy starszy facet, który dziwnym sposobem robi co chcę i podporządkowuje sobie administrację, być może to jego koledzy, przydupasy bądź rodzina. Na serwerze ekwipunek z navicatu to podstawa, ludzie dostają ulepszacze, bronie i wszystko inne, ale trzeba wcale nie mocno wleźć w dupkę albo JORDANOWI, albo gm'owi KORNELOWI(korneldg88-bodajże tu na forum). Administracja to ludzie w wieku od 13 do 16 lat + ten sponsor który ich kroi jak chcę, mam screeny poświadczające rozdawanie ekwipunku, banowanie na życzenie, oraz znajomości gildii WeAllDie. Nie chcę się rozpisywać, bo to temat na pół strony, ale gra na tym serwerze i wybicie się to bezsens. Gildia L2P posiada również ludzi którzy zaopatrują ich w te LEPSZE rzeczy oraz ulepszacze etc. Do niedawna robił to nie jaki DRONEZ/DRONEZIK, dziś na pewno role się pozmieniały, ale nadal ta sama zasada. Szczerze nie polecam, mogę dopisać 1000 powodów, nicków, oraz innych rzeczy. Istnieje również na serwerze legenda, iż pewna 14 latka pokazywała to i owo na skype za ekwipunek, oraz by wtopić się w otoczenie administracji. To w zupełności prawda, chcę jak najbardziej upodlić ten serwer, ponieważ posiada on strukturę takich znajomości, że ludzie robią i mają co chcą. Dochodzą groźby realne ze strony administracji, unbany i wszystko inne. Dzieci nie powinny prowadzić takiego biznesu, zbyt duży pieniądz kusi. NIE POLECAM, chętnie kiedyś upnę dowody uwłaczające ten serwer tak, że pozostanie na nim 5 osób z WeAllDie, reszta wyemigruje.

Opublikowano

Dalej antyvirusy wykrywają w nim virusy ?

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."

Fryderyk Nietzche

Opublikowano

dla pokemonow serv oczy mnie rozbolaly po 5 min no i wirusy w cliencie a tu cisza wiec celowo ktos je tam wsadzil

eq z navi :D norma nowy rodzaj isa

gralem pare miechow temu nawet szlo pograc do 150lv teraz zaluje ze pobralem znow to nowe gowno

Opublikowano

Dalej antyvirusy wykrywają w nim virusy ?

no oczywiście że tak popatrz sobie na MPCforum w dziele serwery prywatne i tak dużo jest tych tematów bo w kliencie są groźne wirusy ;)

Opublikowano

Jakiś nieogar wrzucił zainfekowanego zipa ... Szkoda że nie pomyślał i uzyl molebox'a zamiast zwyklego WinZip'a -_-

Czekam na nowy download.

Ps wali mnie gildia WeAllDie i typy z administracji.

Łatwo zdobyć lepsze eq niz oni maja bez znajomosci i kasy :)

Trzeba wiedziec jak grac i umiec :)

To z 14-latka to mit :)

Opublikowano

czemu mam internet 60mb aa strasznie wolno mi się sciąga ? PROSZE O POMOC

60mb możesz mieć w pakiecie, a możesz mieć np 2mb, 4mb, 6mb

Opublikowano

Serwer jest paniny i każdy jego serwer zawiera wirusa w kliencie.

Ja wątpię, żeby zawierał wirusa w cliencie. Zależy kto jakiego ma antywirusa, bo np ja mam avast i pobieram potem niby wiruj to wylączam Avasta i sobie pobieramy i gramy mimo, że nie gram na tym serwerze :)

Opublikowano

Serw na początku wydaję się fajny ale w miarę upływu czasu staje się nudny :)

bym zagrał ale jednak trojan w Luncher xenox w kliencie to jest coś ...

XenoXMT2 jest czysty 0 wirusów :)

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie te wirusy w klijencie już wykryło mi na AVG, NOD32 I AVAST...

Zmieniam zdanie...klient przy rozpakowaniu rozsiewa wirusa, mialam troche problemow przez to :angry:

Infekuje pliki exe !!!

Szkoda, bo fajnie mi sie gralo na tym serwie :unsure:

Sam Pawemol pisał na stronce że antywirusy wykrywają wira.

Przecież gdyby tak nie było nie pisał by tego.

A po zatym jak nie chcecie grać nie grajcie.

Ja gram i jestem bardzo zadowolony ^_^

Opublikowano

Weszłem sobie w Google :D. Wpisałem "mpc xenox" i wyskoczyło mi pytanko o moda.

Czytając powyższe wypowiedzi, stwierdzam że niektóre osoby (głownie neoski :) ),

będą chciały sobie tego modka poużywać.

Tak więc umieszczę tu link ;).

PS. Czemu właśnie teraz Serv nie działa?

Jest OFF :(.

Jakby ktoś wiedział coś w tej sprawie, napiszcie ;) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...