Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gowno nie server is goruje !

hahhaah ja tam mam sure 188lvl i eq od 180 lvla i do tego dalem 0zl is`a Pozdro
75043626052775008486.png
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer "BYŁ" zaje*isty dopóki nie wprowadzili tych ulepszeń ;/ Kto to widział żeby poty dodawały +650k hp xD

Ja się z tobą nie zgadzam serwer bardzo fajny.

Polecam każdy na pewno znajdzie coś dla siebie.

Opublikowano

Up

Niewiem czy taki fajny :) Grałem ok 2 tyg i wbiłem 154 potem miałem przerwę a jak wprowadzili te zmiany to już odechciało mi się grać ;o

Opublikowano

Przyznam racje panu up ostatni cleint po 120kb/s i przestawal sie sciagac gdy dochodzilo do 400mb.

Teraz sciaga po 80kb/s wiec nawet nie ma sensu probowac : )

Opublikowano
Nie dałoby się wrzucić klienta na np wupload? Bo na hostingu na którym teraz jest idzie po 200kb/s przy necie 16mb
pobieralo mi sie i final ; nie powiodlo sie! co to za shit? boshe ten serwer ma normalnego clienta?

JurexGCW

Opublikowano

Avast gówno i wykrywa wirusy w systemie windows... przez to musiałem foramata robić więc nie polecam (kieruje to do up)

1377531174-U173186.png
Opublikowano

nice; pawelomen13 fajny host, 200kB/s? przy moich 20mb pobiera 1,40h kurde macie jakies hosty bez limitu? te ograniczenia mnie wkurzaja... wrrr ;/

JurexGCW

Opublikowano

Siema gralem tam na gondor i xenox kiedyś było zajebisty serwer teraz porasz-ka po 1 nie wiem jakim cudem pozbyłem się cale eq z 2 serwów pisałem do admina i nic cisza wiec nie polecam nara

Opublikowano

Nie Polecam Servera Zjebany jak Jego cała Administracja Niektore gildie maja Układy z GM np "WeAllDie" DOstaje eq od GMXemis

sygna2ow.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...