Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wie ktoś może co się dzieje ?:P bo jakoś tak mi się nudzi to zagram :D

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

nie, widocznie jakieś problemy mają ;|

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Staroć ;) w dodatku nudny .

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano
Staroć ;) w dodatku nudny .

Powiadasz że serwer XenoXMT2 jest nudny tak heh pod jakim względem :D ogr

Ps ; Serwer jest fajny zapraszam miła administracja itp da się tam grać zapraszam do niebieskich

76561198375594763.png

Opublikowano

Ja bym zagrał,ale team maja powalony kiedyś jak były początki serwera była rejka bez podawania pytania i odp więc ludzie nie mieli potem dodali przypomnienie hasła trzeba podac id kod do skasowania postaci pytanie i odp więc jak mozna było odzyskać hasła ja mam konyo 200lvl+ do ktorego zapomniałem hasło i do tej pory nie mogę wbić na serwa a od nowa to mi sie nie chce grać

kazz.jpg
Opublikowano

powie ktos gdzie tu sciagac bez limitu predkosci tego clienta? mam 20/mb a sciaga po 300kb zalosne... i na rapid i na uplo...

JurexGCW

Opublikowano

Dobry serwer polecam. Fajnie się gra :)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

niby serwer stary ale wbije zobaczę co i jak...

Żałosne pobieram 3 raz i znowu mam błąd pod koniec ściągania WTF?

JurexGCW

Opublikowano

a morze mi ktoś powiedzieć czy tak naprawde warto zagrać teraz(grałem przed tym updeatem i fajnie się grało) mam tam 145lvl wojo body miecz na 135(20um+ludzie) miecz na 145lvl 55śr all kd +9 (wtedy bo teraz to chyba +7 są...

DR5ChPt.png

Opublikowano

Wystarczy zrobic konto na speedyshare i dostaje sie premium i wtedy na premium szybko sie sciaga ;]

Opublikowano

serwer bardzo fajny tylko mnie denerwuja te restarty pisza ze trwa pol godziny a dzisiaj np juz 5 godzin nie dziala i lepiej by zrobili raz w tygodniu a nie codziennie ;/

Opublikowano

Zmieniam zdanie...klient przy rozpakowaniu rozsiewa wirusa, mialam troche problemow przez to :angry:

Infekuje pliki exe !!!

Szkoda, bo fajnie mi sie gralo na tym serwie :unsure:

Opublikowano

Dawno nie grałem ta tym serwerze. Może sobie obejrzę go. Grałem jeszcze przed lutową aktualizacją chyba na świętach, w listopadzie nie pamiętam. Zawsze można do niego wrócić :)

Opublikowano

Coś z downloadem na wuploadzie jest nie tak... A rapidshare, to się ściąga 10h...!!!

Opublikowano

dajcie jakiegos innego hosta bez limitu pobierania... nie chce mi sie czekac 1,5h az pobierze mi sie client przy 20/mb zenujace...

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...