Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak. Jak ktoś lubi serwery 50%exp, 50%pvp tu nie tu gra. Bo od 90lvl zaczyna prawdziwa zabawa!

sygna2vl.png

Opublikowano

Up Ty sobie kup słownik. ;)

Polecam serwa tylko niedawno się dowiedziałem że bug na SM był ;d

@DOWN

Szczegół. ;)

Opublikowano

Dokładnie up kup "se" słownik :)

Grałem, średni, lvl szybko do 80, potem jakoś marnie lecą a gdzie tam do 250 :)

1352652199-U513235.png
Opublikowano

fajny serverek ale jak na 4fun do 180lv powinny byc raty większe ja mam 90lv expie w v6 czy 7 nie pamiętam z buffem i dajemy rade az server nie taki zły dużo graczy pomaga typu dają perły it... Zapraszam:D

Opublikowano

po co zrobili te frizurki z um 40 ,rozumiem zrobic +20 na ludzi alu um i takie .Kiedys było spoko wszyscy mieli równe szanse a teraz jak nie kupisz z ISO frizurki to zara biją na bosach i odzywki typu spie..alj stąd .nie polecam serwa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba z 50 serwów stoi na tych plikach. Bez kitu.

Serwer w życiu nie wypali ale to w życiu.

Nie lepiej 5zbroi niż 20 ? Tych broni to nie umiem zliczyć.

Serwer dno. Po 200szt. 6/7 bonów? Ty se chyba jaja robisz.

Full starych map i "nowe" misje już to widzę.

Nawet oryginalnej nazwy nie mogłeś utworzyć.

Serwera nie polecam. Plagiat.

to nie plagiat, tylko nowa prezka serwera, wg mnie bardzo wyjątkowego, aczkolwiek duuuuuzo przesadzonego, szczególnie właśnie że pod Is na potegę

Przecież one kosztują tylko 11 zł :mellow:

i to jest właśnie cała odpowiedź admina na falę krytyki jaka spadłą tutaj na 3ech stronach...więc wiecie już, że nie warto tutaj grać...bo to kosztuje "tylko11zł", tamto tylko "x" zł itp,,,i miesięcznie około 70zł + na start 100, więc all jasne...

mam nadzieję, że pomogłem:) :):)

pozdrawiam

Opublikowano

#Up

Jak jesteś takim "nolifkiem' to cały czas graj i nie korzystaj z ItemShopu zwłaszcza, że server jest typu 4fun i wszystko łatwo zdobyć. Nikogo nie zmuszamy do grania na serverze, a tym bardziej do wydawania pieniędzy w ItemShopie, bo nie mamy takiego prawa.

Opublikowano

#Up

Jak jesteś takim "nolifkiem' to cały czas graj i nie korzystaj z ItemShopu zwłaszcza, że server jest typu 4fun i wszystko łatwo zdobyć. Nikogo nie zmuszamy do grania na serverze, a tym bardziej do wydawania pieniędzy w ItemShopie, bo nie mamy takiego prawa.

, Nie jest łatwo zdobyć ulepszaczy, tak sie wydaje. Grałem dobiłem postać 191, i pare kont 145 ( dla zwojów ). Pól roku pracy i .. pusty ekwipunek. Grałem od początkow ( pamiętam 6/7 klasowe;) ) a tu ZONGG nic nie ma . Bronie - pro. Troche dużo bajerów - TO SUPER ! Lecz nie mam po co grac od nowa jak i tak pewnie moje konto zostanie okradzione, pozdrawiam Sidddd ( może ktoś pamięta ? :) ) dawny GizmoKozak i GizmoNinja. Gz dla adminow za taką prace.
Opublikowano

Serwer bardzo fajny , sam posiadam 170 lv wojownikem body. Nie podzielam zdania osób które twierdzą ,że na tym serwie góruje IS. Każdy ulepszacz można dropnąć. Osobom leniwym lub posiadającym dużo kasy IS się przyda. Poza tym pomyślcie ile prądu na to idzie , muszą jakoś i za coś utrzymać ten serw.

Serwer oceniam 8/10

Opublikowano

kolego up zanim wbijesz na s4 (jeśli wgl będzie ) to najpierw kup sobie duży ale to bardzo duży słownik ortograficzny i załatw korepetycje z j.polskiego jeśli słownik nic nie da a później możesz iść na s4 :)

co do serwera - atmosfera super , dopracowany serwer bardzo tylko grę teraz zwaliły te kd luda i inne i do tego +9 każdy wali po 3 miliony i jak tu grać ?

Zbieram - !!!

Opublikowano

Mam woja 190lv, ostatnio grałem w grudniu chyba. ;o

Pamiętam że była jakaś aktualizacja i mi się nie chciało pobierać... xD

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

kolego up zanim wbijesz na s4 (jeśli wgl będzie ) to najpierw kup sobie duży ale to bardzo duży słownik ortograficzny i załatw korepetycje z j.polskiego jeśli słownik nic nie da a później możesz iść na s4 :)

co do serwera - atmosfera super , dopracowany serwer bardzo tylko grę teraz zwaliły te kd luda i inne i do tego +9 każdy wali po 3 miliony i jak tu grać ?

jezeli juz sa te kd ludzi na +9 to nie zagram w 100 % ;) (wg mnie te kd to porazka)

Opublikowano

Dla mnie fryzy z bonem 40 um to totalna porazka i tak panuje tam duzy przepych i przesadne bony oraz eq .. fakt ulepszacze ciezko zdobyc trzeba sporo dropic lub dropki.. serw fajny dla tych co lubia duzo i kolorowo :)

SgayRl1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...