Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widze mobki/mapy z qentiniosa :P

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

jezeli juz sa te kd ludzi na +9 to nie zagram w 100 % ;) (wg mnie te kd to porazka)

KD ludzi jest do +5, daje ono wtedy 150% na ludzi, a jeśli chodzi o te KD +9, to trzeba wydać ok. 200SM, aby je zrobić oraz mieć szczęście, aby weszło do broni.

Nie myślcie, że jak ktoś wali po 3kk w 100lvl, to walnie tyle w kolesia full eq na 250lvl, 2x magia 4xabs itp. Zbroja na 250lvl daje 3,5kk hp ( jak się nie mylę). Gorąco pozdrawiam serwer :) JINNO oraz TeQu RULEZ !

Gram na serwerze XenoXMT2, mam tam: woj 213, sura 190, szaman 250, sura 191 i szaman 127, w przyszłości zrobię ninję. JEŚLI KTOŚ SZUKA PORAD JAK ZACZĄĆ GRĘ ZAPRASZAM NA PW LUB W GRZE PISAĆ NA NICKI:

DevilMental, Shau, Lover, DaVidDeV, BuffLover

Pozdro all i zapraszam do gildii TeQu all 210lvl+, zbroja 190+, broń 180+.

Opublikowano

To napisze ktos jak mam zagrac?-,-

To napisze ktos jak mam zagrac?-,-

wytlumaczylem ci to juz ...

ale wezme inaczej .. jak masz anty wirusa to wylacz go .. w procesach

nastepnie odpal gre..

Opublikowano

Tak na poczatek gralem na serwie z rok temu, bylo fajnie zabawa itd.

Prawie 0 ISu, nic ująć nic dodac ;]

Tera jak czytam te opisy to sie dziwie ze tam gralem..

Wbilem 128 poziom na serwie ( sura wp ). Nie mialem pro eq bo mi zależało na poaduszkach itd.. ale widze ze okolo miesiaca grania poszlo w leb ;/

Tak wgl serwera nie polecam - zjadacz czasu. Byl lepszy wczesniej gdy gra miala jakis sens, wiadomo rzadko kto jest no lifem ale zdarzały sie przypadki. Serwer dno...

graphic.png
Opublikowano

Nie polecam serwa , Gm jest totalnie nie ogarnięty ma max 14 lat . Połowa serwa i dorobiła na bugu sm , a Gm cofki nie zrobił bo to oczywiście jego koledzy . Pawemol serwa nie ogarnia , coraz więcej bugów itp . Nie polecam .

Opublikowano

@Up

Przestań już spamować, bo w kilku tematach napisałeś podobnie, a nawet chyba nie zagrałeś na żadnym.

Opublikowano

Fajny server tylko dużo neokidów :(

Szkoda że stary ale i tak polecam :)

1339148375-U575627.png

Opublikowano

Dla mnie ten serwer to syf grałem chwilę ale więcej nie zagram ;) Bez przesady za dużo broni i zbroi to nie jest już ten sam metin co był kiedyś . Ale co zrobić teraz wkońcu jest tak mało dobrych serwerów :D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

ale nie rozumiesz ze mogą przez kamera wbić ?? zostaw kompa na noc/dzien i się pobierze i będziesz zadowolony ja jestem... tylko mogli by dać większy exp i pawelo pliska pomniejsz dmg w av4/5/6/7 bo mi +100k biorą grupka mam 300k hp i mam eq na nie rady nie daje ;d

PS!! WBijać na pro serva....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...