Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer fajny ale to co się tam dzieje już nie fajne jakiś gówniarz zgarnął mnie na sklia na 250lvl hw na 250 2x magia 2,1k hp podszedł duchowe i koniec ze mną przestałem tam grać bo to wstyd navi jest wszędzie ci co zaczynają są już spisani na straty zwoje dropia bardzo powoli a na bronie powyżej 190 lvl trzeba w chu. wysiłku mimo ze to 4fun Również Sm nie da się nazbierać samemu dropem więcej niż 1k Sm chodź to "4fun" a ziomki się chwalą ze maja po 20k to nie jest normalne. Nie Polecam Serwa

Dziękuje dobranoc :P

Opublikowano

Mam pytanie. Bo kiedyś exp był spoko i szybki. Teraz jest wolniejszy? Bo level z 90 na 91 mozna godzinę wbijać... No bez przesady. Bo chcę zagrac na ExtremeMT2, a to to samo co XenoxMT2.

Opublikowano

Xenox to DNO !! Kiedyś był zajefajny :D mam tam daggera 196 lvl pro eq i szamana ;D Jeżeli ktoś chce eq to pisać :). Dam za eq na plu. KRONOS

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Dla mnie, zajebisty serwer.

Gram już troche, ale nie długo :D

Z exp'em, mogło być lepiej, ale jeżeli masz dobre eq (nie trzeba nic na is wydawać, na 100lvl zdobedzie sie okolo 300sm, ze samej sprzedazy itemow), albo z buffem, wtedy już luzik ;)

Zapraszam wszystkich serdecznie do Jinno.

Zawsze pomogę wszystkim jak ktoś będzie czegoś potrzebował :D

Piszcie na postać Sebon (jestem często online)

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Zagrałbym ale neistety client sie pobiera 12kb/s przy necie 6 mb -.-

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Zagrałbym ale neistety client sie pobiera 12kb/s przy necie 6 mb -.-

Mi przy 30mb/s 120kb/s... lipa totalna :P

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Czyzby off ?

Tak jak jest taki admin...

Gondor czy jakiś tak nie działał, reszta tak, tamten teraz działa, a reszta nie ... pzdr...

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Jakby ten serwer ruszył od nowa bez żadnych bugów , to by zajebiście było a tak , to niestety bezsensu.

Bug na expa jest, na sm tak samo.

Opublikowano

Tak z tym sm to nie jest jakieś wielkie zjawisko za dużo to już nie kupisz za sm wiara sella już wszystko za kd+5.
Za sm teraz sellają tylko ci uczciwi co nie wiedzą nawet że ten bug jest

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

gdyby nie zrobili [bug-fix] i zmniejszony exp gral bym dalej ...na xenoxie mialem 165 ale glador jest lepszy cz ta m gondor ( ten pod xenoxem ) latwiej zdobyc kd mniej dzeci i wgle ale administracja 0 zainteresowania od ponad roku nie widzialem zeby dali chociaz 50% wiecej expa -.- pozdro nie polecam juz kurwa lepiej na balmore wbic tam przynajmniej niema eq w is -.-

Jakby ten serwer ruszył od nowa bez żadnych bugów , to by zajebiście było a tak , to niestety bezsensu.

Bug na expa jest, na sm tak samo.

wprowadzili bug- fix i juz niema tego buga niestety ;/ bo wtedy przynajmniej sie fajnie expilo

chyba ce chcesz wolon wbijac lv to bierzesz spota w v9 ( na 120)lv z pd potem idziesz do v8 i nabijasz 10% i lv wbija ;p

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

gdyby nie zrobili [bug-fix] i zmniejszony exp gral bym dalej ...na xenoxie mialem 165 ale glador jest lepszy cz ta m gondor ( ten pod xenoxem ) latwiej zdobyc kd mniej dzeci i wgle ale administracja 0 zainteresowania od ponad roku nie widzialem zeby dali chociaz 50% wiecej expa -.- pozdro nie polecam juz kurwa lepiej na balmore wbic tam przynajmniej niema eq w is -.-

wprowadzili bug- fix i juz niema tego buga niestety ;/ bo wtedy przynajmniej sie fajnie expilo

chyba ce chcesz wolon wbijac lv to bierzesz spota w v9 ( na 120)lv z pd potem idziesz do v8 i nabijasz 10% i lv wbija ;p

Tym bardziej nie opłaca się grać , ludzie wykorzystali buga , a teraz go usunęli.

xD 

Opublikowano

Tak oto mojego kolegi problem z odpaleniem gry ...
Na obrazkach jest pokazany antywirus ktory wykrywa wirusa , tabela wyjątków pomimo ze jest dodany do wyjatkow dalej go pokazuje i ten error.Siema , mam problem przy odpalaniu xenoxa wyskakuje mi cos takiego , dałem wam 2 zdjęcia w załączniku . Co mam z tym zrobic

post-780014-0-59001100-1360916378_thumb.png

post-780014-0-23585800-1360916389_thumb.png

borkosix.png
Opublikowano

Grałem osiągnąłem 250 lv miałem Dobre eQ .. Skończyłem od razu jak wbiłem 250 lv Dlaczego jeden koleś mi pokazał swoje eQ i Co po 100% miecze w naszyjniku branzie i wgl....

Serwera nie Polecam , ponieważ Navi , Navi, i jeszcze raz Navi,....

sygna_player.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...