Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra Tak Mówiecie ze przestniecie grac itd . to prosze priv i oddajcie mi konto :) ja bede happy bona 81 lvl leci jak krew z nosa ;)

borkosix.png
  • Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa, nie dość, że serwer jest bardzo stary to jeszcze ma bugi, i administracje taką, że szkoda gadać. Eq z navi biega po calym m1 i się chwalą na handlu. Serwer dwoma słowami: do dupy :)

Opublikowano

racja mają um30 15lud 20siła 15kryt ale to przez to że zostawiają bs na noc i im wchodzi to wiecie,ogólnie spx się gra mam 221,190,145lvl same woje :P ale problem jest okropny miałem 10k sm i wydałem w jeden dzień na parę zwoi ,a broń na np. 220 bez kd+5 jest tańsza o wiele ;/ trochę dziwne ale nawet spx

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

Dobra Tak Mówiecie ze przestniecie grac itd . to prosze priv i oddajcie mi konto :) ja bede happy bona 81 lvl leci jak krew z nosa ;)

człowieku.. nikt ci nie odda 150+ .. -.-

btw.. Co to jest za problem iść na Tysiaki i dropnąć ks lidera + pierścień doświadczenia i z bufkiem na v4-v5-v6-v7 wbić i spota udupić ? ..

3x szybciej ci exp poleci..

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

człowieku.. nikt ci nie odda 150+ .. -.-

btw.. Co to jest za problem iść na Tysiaki i dropnąć ks lidera + pierścień doświadczenia i z bufkiem na v4-v5-v6-v7 wbić i spota udupić ? ..

3x szybciej ci exp poleci..

Powiem Tak Zaczolem Gre. I Niewiem Paru rzeczy tak. nigdy niegralem na tak kolorowym serwie jak ten. cale m1 sie swieci ... i jak ja ci udupie v7 jak na v2 body

m niewybrabiam. tysiaka moze zabije. i co moje eq opisac ci ? full na strzaly hp i zatruty sr 41 do pvp tak jakby bo ma luda kryt i przeszywe... więc

borkosix.png
Opublikowano

nie ogarniam jak można tu grać ;x jak juz mówili ten serwer to jedno wielkie navi :/ Kiedyś jak lodzik był głównym założycielem serwera to dzieci biegały do niego pod gimnazjum dawały mu parę złotych i passy do konta i oto otrzymywały eq z navi ;x Ten serwer to jedno wielkie dno ! NIE POLECAM.

PS: Skąd wiem? Mam swoje informacje i to starczy.

Opublikowano

Ten serwer to DNO! Taki piękny serwer zjebać takim teamem... wybaczcie słowa lecz inaczej tego się nazwać nie da.

Puściła jakaś pipa navi (udowodnione przez darnoniana) i serwer już był do bani. Przedtem jeszcze jak po cesarskich dodali te gówno do 250 lvla to kolejna porażka + to było ustawione. Ja wszedłem od razu po aktualizacji, dopóki zorganizowałem sobie te rudy wszystkie i szukałem perły to ludzie mieli już eq na 190/220 więc pytam jakim cudem :) Team puścił się pewnie kolegom żeby już zbierali

Porażka team, serwer już też :)

Opublikowano

W ogóle nie pobierajcie tego syfu szkoda czasu i tyle, nie dość że są same bugi, to jest navi (od początku serwera) + 0 zainteresowania że strony Administracji, zresztą się nie dziwię ten cały admin tego serwera ma 16 lat czy tam 15 nie wiem , coś koło tego , pochodzi z bogatej rodziny nic na tym serwie nie zrobił, zapłacił za pliki i tyle.

xD 

Opublikowano

W ogóle nie pobierajcie tego syfu szkoda czasu i tyle, nie dość że są same bugi, to jest navi (od początku serwera) + 0 zainteresowania że strony Administracji, zresztą się nie dziwię ten cały admin tego serwera ma 16 lat czy tam 15 nie wiem , coś koło tego , pochodzi z bogatej rodziny nic na tym serwie nie zrobił, zapłacił za pliki i tyle.

Sorki ale musze na tym grac.. bo glador nie dziala. a moze dziala zaraz ogarne xD

borkosix.png
Opublikowano

Serwer ktory byl jest i bedzie jeden z najlepszych w Polsce!

Gra sie przyjemnie. Exp latwy jedyny trud to zrobienie full eq oraz KD.

je0o.png

Opublikowano

Serwer ktory byl jest i bedzie jeden z najlepszych w Polsce!

Gra sie przyjemnie. Exp latwy jedyny trud to zrobienie full eq oraz KD.

Właśnie "Był" a teraz to jest syf , jakby ruszył z nową administracją bez bugów to było zajebiście było , no ale ;)

xD 

Opublikowano

czekam na reset serwera ... zbugowane SM (za 1 k SM handlem koleś daje mi 1kkkk SM przelewem ) KD elitarne +5 jest tylko dla złodzieji , biorą kase i logają się , dużo 250 lvli i pełno oszustów , reset XenoXMT2 to podstawa teraz !!! fajne jedynie ulepszanie itemów i mało miejsc respu bossów :/ zrypał się ten serwer na początku lutego 2012 roku :/ i co z tym GondorMT2 ?? działa ten serwer czy nie ?? czekam na PW

Opublikowano

Zagrałbym, ale takie bugi były... i są, że ludzie mają po 1000000000000 sm, no to powodzenia, ale sprawiedliwość. Jak będzie reset kont to zagram xD

Opublikowano

Server fajny .

Polecam.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Zagrałbym, ale takie bugi były... i są, że ludzie mają po 1000000000000 sm, no to powodzenia, ale sprawiedliwość. Jak będzie reset kont to zagram xD

Dodaj do tego ze sporo ludzi ma eq zrobione w navii...

Dziwi mnie tak duza ilosc graczy no ale coz

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Siemano z tej strony ja . i chciałbym się spytać co zrobić jaki mi konto przeczyśćili na tym gównie. Mam tam ninje 105 eq strasznie dobre pod pvp i exp to samo woja i sure 80 i tak.Pisałem na forum i dużo przeklinałem . bo sie wnerwiłem eq za 35k+sm chyba też byście sie wnerwili... i moderator jebnoł mi to że niemoge nic robic na ich stronie forum. itd a jeżeli jeszcze o to to tak co zostało zmienione okradzine ! Całe eq smoka. Zbroje Duzo baronow bo kupywalem tanio i sprzedawalem drozej i inne eq... woja ale kij z tym wszystkim najbardziej placze o to ze pogro 20um i full kd sura woj ninja 100% zajebali... macie ssy eq .
PS ninja wtedy mial 80 lvl. (nazwe ninji tez zmienili na jakas XOlusiaX...)

jak mi eq nie oddadza to powiem tak niegrajcie tam bo to gówno... niedość że meczyłem sie to jeszcze wszystko stracilem.. (niema ssow nowych bo niezdazylem ich zrobic eq chyba zostalo okradzione w nocy.)
DZIEKUJE :)
MOGĘ WRZUCIC SSY WSZYSTKICH GLOYCH POSTACI ...jak i magazynu i innych kont.

post-780014-0-29858000-1361640043_thumb.jpg

post-780014-0-65213400-1361640044_thumb.jpg

post-780014-0-25609600-1361640048_thumb.jpg

post-780014-0-04880200-1361640050_thumb.jpg

post-780014-0-15453500-1361640053_thumb.jpg

post-780014-0-29152300-1361640058_thumb.jpg

borkosix.png
Opublikowano

Boże koleś, mi ukradli konto 2x 250 lv z EQ na ten lvl do pvp perfect i do expa + do tego 24 KD +5, pisałem do nich 5 razy ticketa a oni nawet nie odpowiedzieli wiec kij im w oko, a eq i tak nie odzyskasz bo " administracja nie zajmuje się skradzionymi kontami czy też eq " . Mi to nawet nie chcieli przypomnieć passów na maila ...

1378146534-U712811.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...