Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm chciałem wbić po jakimś półtora roku na serv ale wiedzę że ktoś mi passy zmienił na głównej postaci, a jakoś miałem 150lvl:/ pamiętam że wtedy serv był spoko, ale teraz dużo się zmieniło i wtedy wchodziło 20 inta w 7b.. :P Teraz jest dużo zbędnych nowości, a szkoda^^

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Co byście powiedzieli na stworzenie starego Xenoxa?.

Proszę o cytowanie mnie xD

Dokładnie :)

Dobrze gadacie ;]

Równieź bym zagrał.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

A Zrobisz ? :D

Nawet jak zrobicie Hamachi xenoxmt2 s2 ;d to zagram

Opublikowano

Tak jeszcze lepszy exp i nie tak duzo ulepszaczy , byłoby super :D Dużo ludzi by grało .

wolf.gif

Opublikowano

Powiem tak był to najlepszy 4fun serwer w Polsce , jakby zrobili restart , zwiększyli trochę exp to byłoby tam graczy w cholere . Ale administracja ma to głęboko w dupie .

wolf.gif

Opublikowano

to jest syf i tyle nic tam nie robia i nie zrobia poprostu totalne gówno

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Ludzie czy wy na głowę upadliście? Mają tam 10k stałych graczy. Większość to 250, a ci co nowi pakują w is i maja z tego kokosy i tak to se teraz zresetują bd 40% mniej zarabiać ? Przecie dla nich się kasa tylko liczy a nie człowiek nas w dupie mają liczy się ,że gramy i wydawamy...

Mój własny kanał na YouTube zapraszam :)

Moje tutki

Opublikowano

@Up

250 bardzo krótko wystarczy 2-3/4 Tygodnie

Ludzi to zabardzo nie wiem ale mysle ze okolo

1-2Tysie ;]

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

@Up 3-4 w weekendy. Wbić 250... W 3-4 tygodnie? Gdzie Ty expisz...? Chyba w av5 na 180 LvL'u... Rekordzista wbił 250 LvL w jeden dzień, po 17H, ale z BDB EQ i tepami na wyższe mapy. Mi się udało po 4-5 dniach, po 4-5H dziennie ale z EQ takim średnim i tepami na kilka mocniejszych map.

@Kilka @Up'ów w zwyż. Nie spamujcie tak. Bo mnie korci, żeby was zraportować.

Opublikowano

Zagram z wielka checia ;>

a tak poza tym jak jeszce nie ma tego powiedzmy xenox s2

to zglaszam sie o przyjecie wszelkiego eq na s1 :D

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...