Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są ograniczenia lvl'owe do Mapek ?

tak.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Witam mam problem z koniem otóż jak chce go przywołać pisze "Nie możesz się wspiąć na konia , koń jest głodny" , a pod spodem koń został przywołany , a konia nigdzie nie widać. Bylem u stajennego z ziołem i nawet nic nie wyskakuje. Proszę o szybko odpowiedz co i jak zrobić bo chce iść na żywy las z kumplem a nie mogę.

Opublikowano

Ehh ... Ludzie mają po około 100k SM ;p więc nowa postać 105 nabijają kd elitarne +5 wiec padasz na skilla :( . Ja z 160 lvlem tarcza na woja ta lepsza kd eli +0 i 105 i tak walnął mi 1kkk .. Serwer to już dno trzeba dużo czasu poświęcić na dropienie ulepszaczy bo nikt nie ma .. :(

SERWERA NIE POLECAM ! :P

Opublikowano

Xenox jest fajny, ale nie w moim guście, osobiście polecam... Grałem tam, serwer fajny, można się pobawić. :)

pictured.gif

Pomogłem? Zostaw ocenę

:)

Opublikowano

A ja mam problem z texturkami ://

Witam! Jak w temacie poszukuję kogoś kto udostępni pliki teksturowe ze swojego klienta. Są one w folderze Pack. Nazywają się:

tekstura_dc.exs

textureset.exs

Bardzo proszę o pomoc

hisagi11.png
Opublikowano

wbiłem na serverze 3x 250 lvl ale osobiście nie polecam od czasu "nowości" wszystko się rozjebało... pvp z surą bm trwa kilka sekund w moim przypadku np oczywiście ja surą BM kłade dzieci na skilla bądź na kulke z duszka nawet swoje postacie z pro eq "sprawdzone" także... no pożal się boże

Są takie dni gdy człowiek ma dosc wszystkiego i wtedy pojawia sie ktoś z taką miną ";D" i wszystko staje sie piękne

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...