Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 3 tygodnie 250? O lol, Jak ja kiedyś grałem na tym serwerze no już wtedy powoli wchodziły bronie i zbroje aż do 250 lvl bo jak tam zaczynałem to max była zbroja i bron na lvl 180 potem może po 2 tygodniu gry weszły nowe bronie zbroje i ulepki. Max lvl dopiero wbiłem już po wejściu tych nowosci, Ale z tego co pamiętam 2 postać jak robiłem stać mnie było na zrobienie eq dla 2 postaci to wbijałem max poziom 2 dni, ale wtedy można było bugować expa z pd i ładnie leciało, A teraz to możliwe, że dłużej sie wbija bo chyba zlikwidowali tego buga. Ale coś nie chce mi się wierzyć, że w 3 tygdnie,

Jeśli chodzi o ten serwer polecam. Kto uwielbia dużą ilość borni, dużo mapa, dobrą zabawę i fajne pvp to TEN SERWER JEST GODNY by na nim zagrać. Lepszego serwera fun nie znam!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

tak, stary serwer

no i co?

niedlugo 2 latka

ale pokazcie mi stabilniejszy, pewniejszy i dluzej stojacy?

jesli ktos lubi grac to polecam:P

gram tam od pierwszego dnia:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Są jakieś bugi na expa? Tzn że zabije się potworka i leci np 90%. Lub mapa np od 180 można iść na 1lv? I wykrywa mi trojana w kliencie :D

Kiedyś był taki bug expa jak jak się zabiło mooba z pd dawno 3 kulki a czasem nawet cały lvl nabijało, A teraz to nie wiem:)

Opublikowano

Nie polecam servera.

Gm dali jakiemuś gośćiowi eq z navi (bo z kąd je niby miał ) chodził po m1 zabiłem go moim szamanem miał range na--- wypadł mi miecz z sr +50 i um+30 za to dostałem bana

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Nie polecam servera.

Gm dali jakiemuś gośćiowi eq z navi (bo z kąd je niby miał ) chodził po m1 zabiłem go moim szamanem miał range na--- wypadł mi miecz z sr +50 i um+30 za to dostałem bana

No Pozdro , nad pisownią popracuj ;) + Max Um na seriwe jest 31, więc jakim cudem miałeś 30+ ?? + serwer chyba off 4 ever .

Opublikowano

Serwer Warty Uwagi

Jednym slowem jest zarabisty

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/550/600/700/800/900/1000

Opublikowano

Masa Bugów... i oczywiscie szanowna administracja nic z nimi nie robi..

co prawda grać gram bo się da grać, a co mam zrobić dużo czasu włożyłem w ten serwer i szkoda mi tak wszystko zostawić... ale gdybym miał zaczynać... raczej nie

"ps" mam na koncie w banku 2kk sm i jak ja mam to niby wyplacic skoro mozna wyplacac tylko po 4 sm ? bylo mozna wplacac/wyplacac kiedys po 255 wiec wplacilem sobie 2kk sm do banku a teraz 4sm mozna max wyplacac ... ja bym to nazwał jedną wielką sciemą... ja chce moje sm ! do cholery ogarnijcie serwer !

Jazda CyCkI ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...