Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sebixo - 15 postaci na 250 lvl i full eq? Weź nawet nie pisz ^^ Może w tydzień wbijesz całe eq + 250 lvl... czyli 4 postaci max :) Jeśli tylko expisz... W co wątpię bo tak się nie da..

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja muszę przypomnieć sobie passy bo skończyłem parę dni po tym jak dodali te nowe zbroje itd.. :)

//Sorry za offtop

Mam pytanie odpalam ikonkę XenoxMT2 i mi wyskakuję taki błąd Sytem windows nie może uzyskać dostępu ... o co kaman? ;;x

Edit@

O co chodzi wam też forum nie działa? ! ;x

Opublikowano

Mam pytanie odpalam ikonkę XenoxMT2 i mi wyskakuję taki błąd Sytem windows nie może uzyskać dostępu ... o co kaman? ;;x

O co chodzi wam też forum nie działa? ! ;x

1. Dodaj launchera XenoX'a do wyjątków w antywirusie.

2. Tak, nam też nie działa.

Opublikowano

Wszystko było ok,aż do wyłączenia serwa wczoraj wieczorem...Jak już włączyli z powrotem to co 5 min wyskakuje mi error i gra się wyłącza...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Ja mam antywirusa AVG i gdzie to co jak zrobić bo nie rozumiem ..

Opublikowano

Zapraszm do jinno na 3 serwie xenoxa . Extreme s2.

SunShine,KonseQ HeadSh00t pozdro..

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Grałem, ale odechciało mi się. Wbiłem na 3 postaciach eq 250lvl z wszystkimi KD ELIT +5. Ostatnio byłem tam przed wakacjami, wczoraj chciałem sobie przypomnieć passy do szamana i co ? Tak dawno grałem, na tylu serwerach i nie pamiętam pytania pomocniczego.

Pytanie pomocnicze powinno być już podane. Etapy przypomnienia hasła powinny być 3:

• Podaj login i e-mail
  • Wejdź na pocztę i skorzystaj z linku
  • Odpowiedz na pytanie pomocnicze.

Serwera nie polecam, wbiłem sobie wojem, zobaczyłem kogoś z innych (eq 250), zszedł na skilla i zaczął płakać, że mam DMG HACK'a ... Wątpię, aby zostali tam normalni ludzie. Widziałem tam tylko uzależnieńców, którzy tylko płaczą, jak kogoś się zabije. Navi na serwerze jest pełno (w tarczy +5000% umiejętności itp.), GM daje itemy (z Navi) najlepszej gildii - byłem raz u Nich i też dostałem taki item ... Serwer kiedyś (początki jego istnienia) był fajny, ale dzisiaj mogę napisać, że to jest tylko dla kasy, forum chyba od 2 miesięcy nie działa, klienta pobierasz po 100kb/s nawet z internetem 100mb/s ...

Opublikowano

Ja mam antywirusa AVG i gdzie to co jak zrobić bo nie rozumiem ..

Wchodzisz w AVG i tam klikasz w pierwszą ikonkę jaka tam jest i tam masz "zarządzaj wyjatkami" klikasz, dodajesz launchera XenoXa i grasz ^_^

Opublikowano

Kiedyś jak był max level 145 to było wszystko fajnie ale po tych updatach tyle tych nowości że żadnej przyjemności z gry nie ma.Na prawie każdym expie bez buffa nie dasz rady.Żeby dropnąć ulepszacze potrzeba niewiadomo ile czasu.Ogólnie nie polecam serwa.

bk3ah.gif
Opublikowano

Dobra Pany mam problem, a mianowicie dlaczego nie moge włożyć kd masakry, a kd um i luda weszło bez problemu?

bo masz kur** kd luda już włożone ..... a kd masy włożysz dopiero u alchemika jak będziesz chodził na dk .....

Opublikowano

A tak wogólę działa Gondor lub Xenox czy Obydwa OFF? -,-

Bo forum to wiem, że nie działa.

Opublikowano

Ostatnie pytanie jak pobiorę Klient Xenox to będzie mi działać mhm Gondor?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...