Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto mi odpowie dlaczego nie chce mi przyjść na e-mail aktywacja konta ?

Wyślij ponowną prośbę o aktywację konta :)

Co do serwera to nie polecam :) Dużo botów , sposoby na darmowe SM , dużo dzieci , za dużo ulepszaczy chodzi mi bardziej o rodzaje , serwer czasami OFF czasami ON oraz co najważniejsze i najgorsze dla serwera metin2 , jest tam eq z navi , dzięki PVP robi się bez sensu.

u6pv.jpg

Opublikowano

Jak można grać na xenoxie, jeżeli na serwie jest więcej oszustów niż w sejmie. KD elit. trzeba robić samemu, bo jak chcesz kupić to gościu od razu bierze pół kasy i ucieka. Ja nie polecam, ale to jest moje zdanie.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

zasada gry :

lubisz okradać ludzi ? to serw dla ciebie,jeeśli nie okradasz ludzi to znajdz sobie inny serw

GA,GM,HA nic nie robią liczą typko utark z IS

znałem tam jakieś 5osób z 250 i każdy z nich chciał mnie wychujać a czemu ? zeby miec 1kd+5 i inny kd+9 jakie miałe -,- do dupy serw jesli nei wydasz kasy realnej na zakup kd+5 to szybiej padnie serw niż będziesz miał dobrą wojennke,do tego pawemol daj kd+5 swoim przydupasom itp. rzeczy

Kto mi odpowie dlaczego nie chce mi przyjść na e-mail aktywacja konta ?

bo GM,GA,HA itp. nie chce im się tego naprawić to błąd serwa dokładnie ekipy,której nie było widać od tamtego roku =,nie ma żadnych eventów no chyba że na urodziny serwa zrobione przez zespół forum i 1 gm co wejdzie raz w urodziny serwa -,-

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

Opublikowano

zasada gry :

lubisz okradać ludzi ? to serw dla ciebie,jeeśli nie okradasz ludzi to znajdz sobie inny serw

GA,GM,HA nic nie robią liczą typko utark z IS

znałem tam jakieś 5osób z 250 i każdy z nich chciał mnie wychujać a czemu ? zeby miec 1kd+5 i inny kd+9 jakie miałe -,- do dupy serw jesli nei wydasz kasy realnej na zakup kd+5 to szybiej padnie serw niż będziesz miał dobrą wojennke,do tego pawemol daj kd+5 swoim przydupasom itp. rzeczy

bo GM,GA,HA itp. nie chce im się tego naprawić to błąd serwa dokładnie ekipy,której nie było widać od tamtego roku =,nie ma żadnych eventów no chyba że na urodziny serwa zrobione przez zespół forum i 1 gm co wejdzie raz w urodziny serwa -,-

Dokładnie tak, serw przereklamowany, gdy grałem jakieś 5-6 miechów temu nie był on tak zaniedbany.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

a co kurde z naprawą przypominania hasła??? nie niemają na to czasu bo mają to w dupie tak samo same dzieci grają bija na wolnym albo taki 90lvl z eq pro elo z is lub z allegro bez sens!

Opublikowano

dokładnie jak mnie ostatnio złożył 40lvl -,- a mam 250 z eq na 250

bo miał kd+5 z allegro

ja miałem 1kd+5 w całej grze jakie jak wkąłdałem to spaliło -,-

Pomogłem ? daj lika :)

POZDRO DLA TYCH CO NIGDY SIĘ NIE PODDALI I DĄŻYLI DO SWOJEGO CELU .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

serwer fajny , nabicie lvla to pestka , ale te ulepszacze człowieka dobijaja , a najgorsze jest że potem jak sie ma ten 250 to 1 skill i 200leży na glebie i wącha trawe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To teraz możecie mnie zhejtować itd. itd.

XENOX OD STRONY FORUM:

a)Team...
ooo tu można dużo napisać.... Forum zrobiły dwie stare picze... Anisa i
Nivra, pod innymi nickami, aktualnie Anisa chowa się pod nickiem
Nydera. Na UF (Ukryte Forum) nic innego jak lizanie dupy dla rang.

b)Exam...
Chcesz zostać modem? LIŻ DUPĘ! Chcesz pytania na exam modka? Pisz na PW
(mam najnowsze pytania, wtyki o których Aniska nie wie)

c)Hierarchia...
Jeżeli jesteś modem, liż dupę przełożonemu, żeby awansować, jeżeli
jesteś tmodem (to samo co u moda), jeżeli jesteś grafikiem, nie liż
nikomu dupy, bo oni lecą jedynie na wasze prace graficzne :>

XENOX OD STRONY GRY:

a)Chcesz kupić fryzurę premium? Tak! To wyślij sms'a za 7,38!
b)Chcesz kupić kd+5? Tak! To wyślij sms'a za 70 zł!

c)Handel - nie możliwy, napiszesz "nie dam tyle, dam mniej" to osoba handlująca Cię potraktuje jak ścierkę

d)Wjazd na rodzinę... o tak.... w tym najlepsi są
-Araxiel

-OpanujSzok

-CzystyDiabel

Przesiadują najczęściej ch1 m2 shinsoo

e)Jesteś w shinsoo, wejdziesz do chunjo, masz 20 lv, lecą na Ciebie 250 lv, chwaląc się "O KUR@@ J@@@M MU 9KK!"

f)Rozmowa małżeństwa w metinie

-Szukam Chłopaka

-Jestem chętny

-Jaki lv?

-98

-Nara

_____________________________________________________--

-Szukam chłopaka

-Jestem chętny

-Jaki lv?

-200

-JESTEM TWOJA!

Z tego wynika, że..... Niby Kobieta w metinie to FACET!

g)Dorwać Detronixa w grze - niemożliwe

h)Czity? Mówisz masz.

i)Wyzywaj kogo chcesz, kradnij, czituj, NIKT CIE NIE ZBANUJE

A tu taki BONUS ode mnie dla was! :)

http://xenoxunderground.wordpress.com/author/xenoxunderground/

Pozdrawiam, KlapeczeQ

TaRAWgG.png

Opublikowano

IS król na allegro kd jakies duperele nie polecam ! Wbilem 85 lvl i co? expic nie mogel bo nobeq 150 w v4 expi... no pozdro a itemkow? Moj kuzyn mial 154 i bron na 115 błagam bron i zbroja co 5lv? CZEMU!? C o 20-30 byloby dobrze a nie ONLY IS admin nic nie pomaga

Opublikowano

Widzę zmiany na serverze :).

Administracja wchodzi na niego

co jakiś czas. Usuneli bank.

I naprawili pare bugów.

Polecam +

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Nudzi sie... same gimbusy graja... serwer byl fajny ale na poczatku z max eq na 145 lvl potem do 180 jeszcze jakos tez bylo z kd +0 max a teraz.... to shit dla kasiastych allegrowych gimbusow... chcesz zaczac od zera masz ciezko.. Niech otworza serwer taki jakim bym xenox za czasow pawelka z max eq na 145 i kd tylko klasowymi +9 ktore dropily jak teraz +6 to wejde i zagram. Teraz nikomu nie polecam chyba ze masz kase ktora mozesz puscic w bloto..

Przy tepaniu loga...

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

CO za zjebany serwer... gmzbanowal mnie za to ze posiadalem bron 30 um ale powiedzial mi ze to juz jest zrobione na ''bocie'' i banik na miesiac + zabral mi bron nad ktora meczylem sie ponad 3 miesiace -.-

Co do is to JEST TO ZJEBANY SERWER W PIZDE JA PIERDOLE NIE GRAJCIE TAM BO WAS ZBANUJA ZA TO ZE BIJECIE WIECEJ OD SAMEGO GM

Opublikowano

Tydzień temu postanowiłem ściągnąć clienta, wbiłem 120 lvl i dowiedziałem sie że weszło kd elit w is. No to był dla mnie szok ^.^ Ale większym szokiem że jedno kd kosztowało powyżej 50 zł o.O Na allegro kupywałem na 7 zł..Zmniejsz te ceny bo dupe ściska gdy się ją widzi -,-

2dhww8h.png

Opublikowano

Ta tu się grać nie da. Wszędzie noobów pełno a wystarczy wyjść tylko do handlary i dead na dzień dobry od gimbusa z 250 z kozackim eq na max lvl i tymi kd+5. Fajniej się grało jak kiedyś było, że 1sm to był majątek teraz to spaprali nowymi zbrojkami do 250. -.- I powodzenia życzę adminom, którzy oszukują ponoć w prezce jest 2500% to chyba na początku bo ja nie widzę żebym miał 250 w 1 dzień. Serwer to oszustwo nie dajcie się wciągnąć!!!

[Prawidzwa rata to 350%]Niech administracja wraca do gimbazy i nauczy się liczyć w porcentach.

93176798230333394383.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...