Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co się dzieje z XenoXem nie da się wbić na serwer ciągle wyskakuje Błąd Podczas Łączenia Się Z Serwerem.

sygnabodeus2.jpg
Opublikowano

Co się dzieje z XenoXem nie da się wbić na serwer ciągle wyskakuje Błąd Podczas Łączenia Się Z Serwerem.

kurwa chanele off

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Serwer fajny gram od września 250 lvl

Tylko jak by gm-owie coś robili i administracja to już byłoby całkiem spoko ;)

a jak ktoś mam pytania co do samej gry to pisać na pw :P

Przy okazji jak ktoś ma jakieś wieści kiedy będzie on niech napisze ;)

bleach2b-2b3092b-2blarge2b22.jpg?w=300&h=168

"Co Cie nie zabije to Cie wzmocni"

"Nie myśl o tym co robisz, rób to o czym myślisz"

Opublikowano

Nie no inteligencja tutejszych graczy powala.

Macie wypisane jak byk:

POŁOWA SERVERA W NAVI

WYŻEJ BUG NA SM

WIEEEELE BUGÓW DLA KOLEGÓW ( KOPIOWANIE SM / ZWOJÓW / EQ(u heuk-yong), KD DO STRZAŁ i wiele innych)

ADMIN RAZ NA ROK WEJDZIE

Ale dalej , nie wiem jakim cudem TĘPE DZIECI napiszą że polecają -.-

/reflink

Opublikowano

Macie wypisane jak byk:

POŁOWA SERVERA W NAVI

WYŻEJ BUG NA SM

WIEEEELE BUGÓW DLA KOLEGÓW ( KOPIOWANIE SM / ZWOJÓW / EQ(u heuk-yong), KD DO STRZAŁ i wiele innych)

ADMIN RAZ NA ROK WEJDZIE

Mówisz jak mogę polecać? Otóż dla Twojej wiadomości nie widziałem nawet 1 NAVI a jak Ty widziałeś to na pewno możesz pokazać jakieś screeny lub filmik.

A co do bugów dla kolegów to, to ma miejsce na każdym serwie.

Co do administracji się akurat zgodzę jest to duży problem.

A tak przy okazji to TĘPE DZIECKO ma 20 lat, więc waż na słowa

Opublikowano

Co byscie ludzie nie powiedzieli o tym serwie to Xenox nalezy do jednych z najlepiej zabezpieczonych serwerow w polsce i ma baaardzo duza grywalnosc.

ZAPRASZAM!

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Mówisz jak mogę polecać? Otóż dla Twojej wiadomości nie widziałem nawet 1 NAVI a jak Ty widziałeś to na pewno możesz pokazać jakieś screeny lub filmik.

A co do bugów dla kolegów to, to ma miejsce na każdym serwie.

Co do administracji się akurat zgodzę jest to duży problem.

A tak przy okazji to TĘPE DZIECKO ma 20 lat, więc waż na słowa

pokazać jakieś screeny lub filmik. Serio , trudno wejść do działu media ( lub kosz , ten temat był z miesiąc temu )

A co do bugów dla kolegów to, to ma miejsce na każdym serwie.-> Może i tak , lecz to kurwa na pewno nie jest dla 200-300 osób tylko 1-2.

A tak przy okazji to TĘPE DZIECKO ma 20 lat, więc waż na słowa -> Not sure if troll..

/reflink

Opublikowano

Macie wypisane jak byk:

POŁOWA SERVERA W NAVI

WYŻEJ BUG NA SM

ADMIN RAZ NA ROK WEJDZIE

taka ludzka mentalność, szczerze? miałem klienta, pochodziłem trochę po m1 i kto gra? maks. 14latkowie, osobiście nie mam nic do takich ludzi - sam mam 14 lat, ale ja moim zachowaniem porównując się do nich jestem dorosłym człowiekiem. biłem metka w m2 dla zabawy, podchodzi 18lvl zabiłem go "co tam" pomyślałem, a tu co? przychodzi 190lvl, zabija mnie i tekst: LEŻ SUKO, to chuj, że miałem z nim zerowe szanse, ale LEŻ SUKO bo przecież miałeś szanse. :(

ogólnie serwer dobry dla dzieci w wieku mojego brata, którzy mają wyjebane w to czy jest navi czy nie ważne, że jest szybki exp.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Wiesz co jakoś nie mogę znaleźć ani w media ani w koszu to wyślij link to się przekonam.

Ten bug o kopiowaniu SM został usunięty

A co do mojego wieku możemy pogadać na tsie to się przekonasz ile mam lat.

Hraklo masz racje jest mnóstwo dzieci około 14 lat które tak robią ale to wada każdego serwera gdzie gra dużo ludzi. Ja sam osobiście gram ze swoją gildią gdzie nieważny wiek tylko dojrzałość.

Opublikowano

Wiesz co jakoś nie mogę znaleźć ani w media ani w koszu to wyślij link to się przekonam.

Ten bug o kopiowaniu SM został usunięty

A co do mojego wieku możemy pogadać na tsie to się przekonasz ile mam lat.

Hraklo masz racje jest mnóstwo dzieci około 14 lat które tak robią ale to wada każdego serwera gdzie gra dużo ludzi. Ja sam osobiście gram ze swoją gildią gdzie nieważny wiek tylko dojrzałość.

I takie dzieciaki psują opinie normalnym 14latkom, ja już "ogarnięty" staram się być od 11lat, nie daję się sprowokować byle trollom, nie piszę co chwile kurwa, nie wyzywam etc.

Potem nic dziwnego, że do gildii biorą +18... >.<

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Hraklo masz sporo racji ale my gramy z tsem więc jest sporo lepiej wyeliminować ewentualne "dzieci neo"

Opublikowano

Chciał bym by cofnęli swoje działania do czasu gdy nie było nowych map, broni etc. Lepiej się grało :) A teraz :/ Dużo osób, słaby exp, szkoda mi tego serwera bo był jednym z lepszych serwerów do zabawy xD

Na serwie 198 lvl SaannY, nie dawno sprzedany za eq na bal*orze :P

Bóg dał Ci cało, zrób z niego zbroję.

Opublikowano

a ja mam problem z launcherem pisze mi ze nie obsługuje mi tego system (przypominam win 7 x64) albo systen windows nie obsługuje danego pliku lub ścieżki -------- jakaś pomoc

Opublikowano

Ja jest za tym by w końcu zrobić reset postaci na pewno zachęci to dużo osób do grania na tym serwerze.

Ja jest za tym by w końcu zrobić reset postaci na pewno zachęci to dużo osób do grania na tym serwerze.

duzo by stracili ludzi to lepiej jak by xenox s2 postawili.

Opublikowano

syf nie serwer full navicat -.-

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...