Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer BYŁ fajny teraz troche syf

administracja to po prostu gówno , paweł sie opierdala i nic nie robi z forum , forum stoi = serwer bez informacji , gm wchodzi raz na miesiac albo dłuzej

SYYF!

1340299139473443.png

Opublikowano

JAK ZROBIĄ RESTART CALEGO SERWA I WSZYSTKIE KONTA WSZYSTKO OD NOWA TO NAPEWNO DUZO LUDZI ZAGRA JA TEZ ;)

Opublikowano

Serwer był naprawde '' Godny '' chociaż z tym teamem co jest obecnie wątpie , jest wiele formalnosci niedopracowanych :-(

' Po Prostu Muzyka Nadaje Mojemu Życiu Sens . '

Opublikowano

Mam fajnego serwa, który jest o wiele lepszy bez bugów (jeśli jakiś się znajdzie jest szybko naprawiany), wystartował o zaplanowanym czasie, bez przeciągnięć, kto ma na niego chęć wejść i zagrać to zapraszam do kliknięcia w moją sygnature.

Opublikowano

Serwer w części lipa. wbiłęm wojem ten 250 lvl a szamanem 215 podczas bufania wojowi, lecz nie na exp tu narzekam tylko na:

-Moby na niektórych nowych mapach (niektórych DMG to przesada)

-Ulepszacze chyba od 180 czy 190 lvl, zwoje meteorydów, metalu i inne (za dużo tego ja sie poddałem przy eq na lvl 190)

-Brak kontaktu a administracją (w grze brak szans, forum nie działa)

I tak dalej i tak dalej szkoda wymieniać.

Serwer był fajny jak nie było ograniczeń na av, bylo av do 9 i wgl a teraz to już lipa. pewnie oddam moje konta bo po co mi.

Dodam jeszcze coś np o bugu, ten na SM nie mogą po prostu zrobić coś że np można wpłacić/wypłacić 1/2/5/10/50/100/255 sm czy coś takiego? Ja sądzę że coś takiego się da zrobić, a nawet na 99% tak sądzę.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

grałem na tym serwie lae miałem 2 miesiecxzna przewe i teraz nie moe sie zalogowac na serrwer . wyskakuje mi błąd połaczenia z serwerem i sie zastanawiam cxzy serwer nie jest off i cxzy nie wyszedł zaden nowy klient lub patch (bo na stronie glównej nic nie jest napisane na ten temat)

Porosze o szyka odpowiedz

Opublikowano

Mam takie pytanie ten klient jak pobiorę te będę mógł zagrać na GordonMT2 i czy działa wgl?:)

Opublikowano

Czy jak się pobierze klienta ze strony głównej to nadal wykrywa te wirusy???

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

server mi się już nudził wojem wbiłem 183lvl nudził mi się więc zrobiłem ninje która ma 130lvl i oczywiście buffka 105lvl

ale teraz jest mała przesada 4k sm chcą za kd luda,masy,um'a +5 a zawsze chodziły tekd po 2k sm

Opublikowano

MAM MAŁY PROBLEM = powiem tak, mam kd masakry +2 i jeden wolny slot w broni i podczas wsadzania kd pisze mi '' kd nie został umieszczony '' po czym nie pali go, nie wsadza ani nic... Czy ktoś może mi powiedzieć jak zatem mam go wsadzić do tej broni? ;/

Opublikowano

Ja pierdole dajcie Klienta i inny host..

To nie wiem ja grałem rok temu jeszcze jak masz eq na 180 było ... i na Gordon grał ShegaR Desix FrEaKOuT Ja ViBoViT. :)

Opublikowano

Gralem , ale już nie wróce . Full ludzi ma kd masy luda traumy i innych +5/9 . All na skila pada. . Wbiłem chyba w miesiąc z 15 postaci 250 lvl i all eq.. ;x nie polecam .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...