Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze ? Pierdolicie, że serwer jest do niczego, dla przekory, Pawemolowi i Detronixowi.

Całość jako Xenox jest fajnie złożona, gra się przyjemnie, ludzi myślących też się znajdzie.

I jest ta miła satysfakcja z nowego ekwipunku i nowego, własnego rekordu z wirka.

Mi się serwer podoba. I będę go bronił dopóty dopóki nie padnie.

Pozdrawiam hejtów.

Opublikowano

Tylko że hejci mają dowody. Jest pełno EQ z NAVI, któryś z GM'ów a może i oboje dorabiają sobie na boku, poza IS. Było już wiele screenów potwierdzających to. Odradzam gry na tym serwerze. Sam miałem/być może mam nadal konto 180+ i widywałem ludzi którzy mieli dmg x2-x3 większe niż powinni.

Opublikowano

LUDZIE

Zakazuję wam marnować czas na to badziewie wiem ,że jak taki nowicjusz zobaczy to to się najara bo będzie myślał o tych wszystkich plusach.

Ale zobaczycie tak około na 180lvl(to 20dni gry...) że to badziewie bez is was każdy zmieecie nie mówiąc o tym że eq już nawet na Allegro jest...

Opublikowano

Serwer pada :) Chyba ktoś tu pisał że chce pograć na takim samym serwerze tylko z lepszym teamem.

Spodziewajcie się nowego serwera podobnego do xenoxa tylko że bardziej ogarnięty :) Team mamy zgrany, niedługo On ;)

Opublikowano

Czyżby Chcieli wychujać graczy ? Za bardzo się nie znam, ale skoro nod32 wyykryl to chyba cos nie tak ...

beznazwy3hq.png

@EDIT

To jest ten nowy Patch

@EDIT 2

Można to pobrać ? to jest nieszkodliwe czy jak ?

To jest nieszkodliwe ... poprostu są tam 2 pliki takie same i wykrywa jeden jako wir fałszywy ... ja też mam noda .. wyłączyłem to z wykrywania : )

Znowu nie działa ; (

2402078843.png

I Love This!

<3

Opublikowano

Serwer upadł już taki nisko ,że nie polecam nikomu nawet pobierać klienta.

mi się dobrze na tym serverze gra jest jeszcze trochę osób które są ogarnięte ;)

PS. no właśnie ciekawe kiedy będzie online ;p

Opublikowano

Dobry serwer grałem 210lv Woj Body <3 Eq Cesarskie :) Abs Wojenne i Exp dobrze się grało do póki nie zrobili nowego klienta którego popsuli :) Pozdro

x3y0yyffdci9.png

By Me . ; D

Specjalista
Opublikowano

Ciekawe co się dzieje z serwerem ??

Polecam serwer mam Tam sure Bm 200 i jak na razie dobrze mi się gra .. Nie narzekam na brak kasy ani na złe eq :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Channele były przed chwilą all odpalone lecz znów są wyłączone ...

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...