Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyżby Chcieli wychujać graczy ? Za bardzo się nie znam, ale skoro nod32 wyykryl to chyba cos nie tak ...

beznazwy3hq.png

@EDIT

To jest ten nowy Patch

@EDIT 2

Można to pobrać ? to jest nieszkodliwe czy jak ?

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Odpowie mi ktoś na moje pytanie ?

Czyżby Chcieli wychujać graczy ? Za bardzo się nie znam, ale skoro nod32 wyykryl to chyba cos nie tak ...

beznazwy3hq.png

@EDIT

To jest ten nowy Patch

@EDIT 2

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Odpowie mi ktoś na moje pytanie ?

Kurwa , widzisz co ci wyświetla? "PACKED MOLEBOX VSC" - To znaczy że launcher został spakowany moleboxem i pojebane antywirusy piszczą.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nowy patch. Wszystko działa.

Żaden Antywirus nie jest nieomylny. Jeżeli chcesz uniknąć takich komunikatów, to wyłącz heuretyki, gdyż antywirus może nie poznać typu plików lub typu pakowania, lub rozpoznać go jako wirus.

43242342423.jpg]
Opublikowano

@2UP to nic nie osiągnołeś na tym serwerze ... 95 to nic . Wbij sobie taki 150+ to dopiero komentuj.

Mam 235 :)

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

Wiec tak serwer jest stary jak swiat niestety duzo gra nieogarow :/ , i w tej chwili na Xenoxie wystarczy tylko dobra bron z KD , Luda , Masakry , itp +5 i np jest sobie mental 135 ma 2reke z tymi kd jak pisalem to bedzie dedal 180 lvl wiec to jest troche poyeba**.... -,-

Opublikowano

Denerwują mnie ludzie którzy pograli 5 minut i tu napisali że głupi server bo nie potrafili expić.

Sammam 160 prawie i server mi się podoba. Jednak jest jeden problem. Zmieniłem kompa na lapka i mam tu McAfee internet Security i wykrywami trojana w co nie wierze bo napoprzednim kompie gdy miałem Nod32 tego NIE wykrywało. Może ktoś z was mi pomorze :

Przy rozpakowywani wyskakuje mi że tam bla bla bla koń trojanski plik poddany kwarantannie.

Wyłączyłęm skanowanie było git.

Jednak nie na długo po jakimś czasie oczywiście będzie trzeba włączyć skanowanie albo sam się włączyć.No i tu pojawia się problem :

Wszystko okej nawet gdy skan jest włączony. Jednak gdy wyjde z gry od początku muszę wszystko robić.Wyłączać skana i rozpakowywac folder bo znów pojawia się koń trojański. I tak w koło panie pierdoło..

Co z tym zrobić żeby to się wkońcu przestało pokazywac.. Cholerne ustrojstwo..

Opublikowano

gram na tym serverze od początku kiedy to : główną walutą były brochy (kto je miał był bogaty), każdy pomagał, nie było tylu dzieci,każdy wbijał 145 lvl (a później czekaliśmy na nowe expowiska niektórzy mieli mocne nerwy i wbijali ponad 145lvl'e :D ) teraz server trochę upadł, ale stary klimat nie wróci :(

Opublikowano

beznazwy3hq.png

@EDIT

To jest ten nowy Patch

@EDIT 2

sluchaj , mi nie wyskakuje nic podobnego , a avg ciagle chodzi non stop..

pelna licencja i nic nie wykrylo. Także wiesz .

A co do patchera , mozna pobrac , nic sie nie stanie... to tylko tak pisze bo jest spakowany w jakims schicie. ;x

a oto cytat z pliku *Readme* clienta xenoxmt2 "*****Klient XenoXMT2*****

Klient jest oficjalnym klientem Metin2 z 2010 roku, został on zmodyfikowany

w celu gry na serwerze XenoXMT2

!!--Antywirs w kliencie, może wykrywać wirusa. Jest to spowodowane faktem, że launcher w celach bezpieczeństwa

został spakowany programem Molebox."

2d1afb5.pngJeśli pomogłem zostaw Like =]

Opublikowano

Ja nie widzę ścian, drzew, mostów i budynków. Wie ktoś dlaczego?

Wszystko było widać przez ok. 3 miesiące a potem nie ;/

592041432922042226939.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...