Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszke szkoda czasu poswieconego na moje postacie i calego eq itp. Ale czy to nie jest podejrzane ze Gondor i extreme dzialaja a xenox nie? gondor i Extreme tez powinny zostac zaatakowane a tak to WTF?

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No co wy ? Nikt z teamu sie nie wypowie bo co ma napisac? "sory ale wypie*dalać bo nie ma kto opłacic serva a kase zabrała 1 osoba więc nq"

ZADEN ADMIN SIĘ NIE WYPOWIE ponieważ mają to w dupie info na stronie xenoxa będzie dopoki skończy się ważnosc strony Tak samo jak skończyła się ważnosć servera .

58057433.jpg

Opublikowano

Koleś co ty pierdolisz za przeproszeniem. Ludzie po 300/400zł kupują na allegro konta -.-. Zobacz sobie a potem gadaj. Bo takie dziecinne zachowanie to jest bez sensu na tym forum.

Tak kupują ale za taką kasę to 75+ z eq na PLu, a nie na jakimś marnym Privie Easy... ;) Pomyśl zanim coś napiszesz... Kozackie konta na hardach są warte max 300zł.... ;)

Opublikowano

hahahaha powinno dawac 100% na ludzi jezeli sie orientuje xD ale to lepiej w pvp xD chyba ze to nie blad tylko tak zrobili

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Lipa mam czarny ekran jak się loguje ...

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Tak jak pisałem nadzieji sobie nie róbcie Znajomy jest w teamie s2 więc mowie wam tego już nie ma :) Wiecie wogule czemu np. forum nie działa? Już wam mowie zaczeło się jedno wielkie obrażanie akcje przeciwko komuś Groźby i szanstarze aby dostać GM lub range na forum

Tiaa ;) Nie ma to jak kłamcy ^^ Server działa więc wszystko wraca do normy :D

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tiaa ;) Nie ma to jak kłamcy ^^ Server działa więc wszystko wraca do normy :D

Yhym ^^ Pisałem juz spokojnie ładujcie dalej w is Wszystko jest git tylko nie zdziwcie jak tak wała wam pokarzą ^^ widocznie server jeszcze stoi bo jest opłacony na dłuzej ^^

58057433.jpg

Opublikowano

zolc jest bo tam cos z tym patchem nie tak ... wszedzie widze zolc na extreme na gondor ... po wgraniu patcha a bez wgrania patcha jest normalnie zmianki ... na extreme na gondor ... na xeno nie da sie zalogowac ... pewnie wydadza patcha nowego ktory to jakos tam wyeliminuje ten problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...