Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty naprawdę chcesz kurwa wpierdol ? Już mnie irytujesz tymi swoimi żałosnymi tekstami pipo

miko pewnie tez masz 10 lat i jestes pierdolonym lamusem 150 kilogramowym knurem który nie umie sie odnosic dzieci to sa ci co pisza ;)

Od Waszych sprzeczek jest PW. Nie spamujcie w prezentacji.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm, skoro można twierdzić,ze serwer upadł, to istnieje szansa, że ci sami ludzie odpala go na tych samych plikach, pod inna nazwą :) a to automatycznie oznaczało by reset kont <3

troche optymizmu ludzie!!!

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

hmm, skoro można twierdzić,ze serwer upadł, to istnieje szansa, że ci sami ludzie odpala go na tych samych plikach, pod inna nazwą :) a to automatycznie oznaczało by reset kont <3

troche optymizmu ludzie!!!

Koles co ty tu piszesz serwer bedzie ale trzeba poczekac do jutra!
Opublikowano

Ehhh. Ja wydałem na grę 2tygodnie temu 60zł. I teraz mają zamknąć ? No nie ... Kasa w błoto. Serwer jak ruszy zachęcam do grania. Miła atmosfera ;)

250lvl-2dni+ulepszacze na jakiś tam lvl max 4dni.

Sura polecam grać WP. Lub wojem Body. Szybki exp z PD ;)

Serwer Polecam. Oby tylko wystartował ;)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Up haha , kurwa jak można wydawać kase na priva i do tego z taką ilością navi.

90% ludu eq z bonami na klase etc...

Jak to ma startować to od nowa.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Ehhh. Ja wydałem na grę 2tygodnie temu 60zł. I teraz mają zamknąć ? No nie ... Kasa w błoto. Serwer jak ruszy zachęcam do grania. Miła atmosfera ;)

250lvl-2dni+ulepszacze na jakiś tam lvl max 4dni.

Sura polecam grać WP. Lub wojem Body. Szybki exp z PD ;)

Serwer Polecam. Oby tylko wystartował ;)

yy ... na 90lvl już prawie exp nie idzie , tzn. po 3% w av4 , to jak tam ma się wbić 250lvl w 2 dni... człowieku ....

13735324352268179080.png

Opublikowano

Ehhh. Ja wydałem na grę 2tygodnie temu 60zł. I teraz mają zamknąć ? No nie ... Kasa w błoto. Serwer jak ruszy zachęcam do grania. Miła atmosfera

2 tygodnie temu juz spiepszyli z kasą i nawet pisali na gg że to lipa bo juz coraz mniej na is idze . Miła atmosfera? Eh To był tak zwany gównix a nie miła atmosfera

Mówie zła renoma sie wyrobiła to szybo uciekli dali jakieś info nie zdziwie się jak by SPRZEDALI a nie oddali komus te pliki i pewnie tka będzie to tylko o kase idze.Nie o graczy nie ważne ze ktos chce grać cos mu sie nie podoba Ważna ze jest kasa i tyle :)

58057433.jpg

Opublikowano

yy ... na 90lvl już prawie exp nie idzie , tzn. po 3% w av4 , to jak tam ma się wbić 250lvl w 2 dni... człowieku ....

na 90lvl to ciskasz w v9 juz :) full diably,mistyki,strzaly,potwory +dobry buff i spot caly ogarniesz:)

Opublikowano

Beton zapomniales ze warto zalatwic sobie PEWNE KD ktore daje -40% obrazen a to bardzo duuuzo

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Ehhh... na 90lvl do av9 idziesz... w max 4h masz 155lvl. Od 155 szarego zakładasz. i lecisz do av9 z buffkiem. Następnie prosisz kogoś o tp do av10/av11. Takie to trudne? No proszę Cię. I wydaję na privy ponieważ na tym można się dorobić. Na allegro kosztuje 1 konto po 400zł.

Opublikowano

Maqiuu ja chciałem sprzedac za 30zl konto 250lvl,zbrojka 250,zadlo 250,tarcza 240,helm 210,zwoje do kd +9 i nik nie chcial kupic:>> 400zl troszke przesadziles :)

Opublikowano

Ehhh... na 90lvl do av9 idziesz... w max 4h masz 155lvl. Od 155 szarego zakładasz. i lecisz do av9 z buffkiem. Następnie prosisz kogoś o tp do av10/av11. Takie to trudne? No proszę Cię. I wydaję na privy ponieważ na tym można się dorobić. Na allegro kosztuje 1 konto po 400zł.

Za konto na PLu ciężko dostać 400zł a Ty tu coś pierdzielisz o privach... Najpierw znajdź kupca potem mów, że za tyle można sprzedać... ;)

Opublikowano

axaxaxaxaaxaxaaa!!!!1111oneoneone

400 zł na konto na EASY [ btw. na globalu trudno dostać ponad 350zł]

Najpierw odróżniaj WYSTAWIANIE od SPRZEDAŻY co nie? Ja mogę zużytego kondona za 1500zł wystawić , myślisz że ktoś kupi? Tak samo będzie z twoim kontem.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

"na balmorze" - tak więc po chuj piszesz? To easy - 250 to max 2-3 dni , a eq tydzień max?

Btw. nie dziwie się piepierdoleni fani FUBUFA daliby 2k za byle co.

Jak czasy podstawówki

Starte zelówki w podróży

Opublikowano

Koleś co ty pierdolisz za przeproszeniem. Ludzie po 300/400zł kupują na allegro konta -.-. Zobacz sobie a potem gadaj. Bo takie dziecinne zachowanie to jest bez sensu na tym forum.

Opublikowano

no to czekamy do 15:00, mówie wam ludzie, wystarczy troche optymizmu, czyli pozytywnego myślenia

a nie tylko hejtujecie GM, że ucielki z kasą,dobra, będzie oficjalne info, że serwer off 4 ever,to se hejtujcie,a teraz, możecie pokazać, że nie jesteście no-life, którzy odświerzają temac co 5 min, oczeując na info od detronixa, że serwer on, idzcie pograć w piłke,albo na grzyby,bo niedziela, ja sam ide na ryby, nq

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

no to czekamy do 15:00, mówie wam ludzie, wystarczy troche optymizmu, czyli pozytywnego myślenia

a nie tylko hejtujecie GM, że ucielki z kasą,dobra, będzie oficjalne info, że serwer off 4 ever,to se hejtujcie,a teraz, możecie pokazać, że nie jesteście no-life, którzy odświerzają temac co 5 min, oczeując na info od detronixa, że serwer on, idzcie pograć w piłke,albo na grzyby,bo niedziela, ja sam ide na ryby, nq

Bedziesz lowil ryby 40 min?? haha chyba na komputerze!!!!:D

Lipa straszna z tym serwerem 0 komunikacji miedzy graczami a adminem.

Opublikowano

Moim zdaniem zbliża się kres "Ery XenoXa"

Spoiler

49640233255651702072.png

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

Moim zdaniem zbliża się kres "Ery XenoXa"

Spoiler

49640233255651702072.png

Ja pierdole... drugi Krzysztof Kolumb, masz to napisane chyba od 3 dni... a dopiero teraz to wyczaiłeś ?

Po za tym te wasze jebane spekulacje na temat końca serwera są głupie, macie bardzo wyraźnie napisane czerwonym drukiem na szarym tle co się dzieje.

Skoro Xenonx ma problemy tzn że nie dojebała się do niego z atakami jedna osoba tylko znając polskich brudasów którzy to robią 3/4 i to konkretne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...