Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ataku DDOS nad serwerem powinni pracować całą noc bo sami dobrze wiedzą że były już plotki że serwer upada a przez to mogą stracić ludzi bo mogą sobie pomyśleć że serwer upadł.

Ale maja to w dupie,i zwisa to im kto co sobie pomysli,tak bylo juz od dawna i to sie nie zmieni.

Zanosi sie na koniec serwera.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER DO GODZINY 14-16 MA POWSTAC NA NOGI I RUSZYC DALEJ!! MAM NADZIEJE ZE EKIPA DA RADE SERWER BYL I JEST I BEDZIE ZAJEBISTY POLECAM GO. NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA TYCH CO PISZĄ ZE SERWER DO DUPY ITD.. NAPRAWDE POLECAM GO MAM 145 LVL GadzioRs :P JEST SPORO FAJNYCH LUDZI MILA ATMOSFERA NAPRAWDEE GO POLECAM NIGDY NIE PADNIEE!! EKIPA JA I MOI KUMPLE CZEKAMY AZ GO NAPRAWICIE DACIE RADEE!!!!!!!!

Opublikowano

zal mi cie koleś skąd wiesz ze o 14-16 ?

Nie potrafisz normalnie napisać tylko od razu "żal"?... Poza tym, czytanie ze zrozumieniem...

SERWER DO GODZINY 14-16 MA POWSTAC NA NOGI I RUSZYC DALEJ!!

Pisał że chce by powstał do 14-16... Gdybyś troszkę poczytał byś wiedział :>

Zbieram like ;x

Bywalec
Opublikowano

Z tego co słyszałem, Xenox już nie powstanie :3. Lecz mogą być to błędne informacje.

W sumie, każdy serwer ma swój koniec.

Teraz pozostaną nam tylko wspomnienia.

Opublikowano

Owszem

Z tego co słyszałem, Xenox już nie powstanie :3. Lecz mogą być to błędne informacje.

Ja nie słyszałem tylko dowiedzałem się że Kase zabierają i spadają .Wyrobiła się zła opinia to Close server .

58057433.jpg

Opublikowano

sam poczytaj dobrze koleś potem sie pluj

;)

Napisał SERWER DO GODZINY 14-16 MA POWSTAC wiec czytaj dobrze ;)

To było raczej napisane w sensie "ma powstać, bo jak nie to..." :)

I o to mi chodziło ^^ Poza tym piszę nie mówię więc pluć jakoś nie bardzo...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Em... Niektórzy twierdzą że server upadł? To czemu Extreme i Gondor działa? :)

Bo są jeszcze opłacone? troche kaski wpadnie Na Gównixie Sie skończył czas trwania więc żeby nie robic zamieszania i żeby np. na s2 wpadło jeszcze kasy napisali że ddos Niby czemu przez te 2 lata nie było żadnych takich ataków?Myślisz ze poco z extreme zrobili gównixa? Kasa za mało kasy było bo na s2 wszyscy eq już mieli is nie starczał na zabawy Więc Zmiana Wystartował z nowymi plikami Gdzie było bardzo bardzo dużo kupowania z is .Tygodniami prosili o nowe Itemki na forum napisali że przerwa bo ja dodają .Ale co się okazało ze Sobie zmienili pliki Ale gracze poodchodzili bo s2 stary był prosty a nie 34 itemki z 1 miecza i server upada Ot historia. Forum Extreme Już padło Servery pewnie są opłacone na pare miechów .

58057433.jpg

Opublikowano

''serwer bedzie wylaczony przez kilka godzin.'' a juz nie chodzi ponad dzien :)

Tak jak pisałem nadzieji sobie nie róbcie Znajomy jest w teamie s2 więc mowie wam tego już nie ma :) Wiecie wogule czemu np. forum nie działa? Już wam mowie zaczeło się jedno wielkie obrażanie akcje przeciwko komuś Groźby i szanstarze aby dostać GM lub range na forum

58057433.jpg

Opublikowano

@UP Dokładnie od wczoraj rano pisze wylaczony przez kilka godzin a tu juz dzień ponad ;) i nic

i tak myśle nie mamy co liczyc dzis na serwer i wgl na serwer ...

Opublikowano

@UP Dokładnie od wczoraj rano pisze wylaczony przez kilka godzin a tu juz dzień ponad ;) i nic

i tak myśle nie mamy co liczyc dzis na serwer i wgl na serwer ...

Tak Zgadzam Sie Z Toba Stande !
Opublikowano

Serwer padł po prostu ;/

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Stande przestań spamować nerdzie,wyjdź na dwór,a nie 24/7 czekasz na ten je*any serwer,to już jest nudne..

Ps. Używaj opcji edytuj :>

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...