Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wy gadacie gram juz od 7h oczywiscie dzisiaj i caly czas dziala Meteoryto(243lvl ninja ) gogogogo 250

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gowno nie ddos skad masz takie informacje? nikt nie ddosuje tego serwa moze maja przerwe techniczna?

tipsygnatura8.png

Daj +

Opublikowano

ja jakos nie mam nic na stronce glownej o ddosach

@dobra mam nie widzialem wczesniej -.- bo nie wchodze przez xenoxmt2. .... tylko odrazu na stronke z reje itp.

tipsygnatura8.png

Daj +

Opublikowano

nie chce straszyc ale ten serwer chyba zostanie zajeb*** przez duzo nieprzychylnych osob ktore mialo mu za zle ze jest taki zajebisty ... duzo nowosci itp. leszcze zrobia harda i sie dziwia ze malo kto gra a na xenoxie nie byl to taki serwer zeby pod is ... no i widac ze go rozjebi*** ... z tego co wiem to wszystko jest zachowane pliki bazy itd tylko mimo ze sie serwer odpala normalnie to tak jakby byl odciety od sieci .

Ehh wszystko co dobre szybko sie konczy ,dzieki ci ekipo xenoxa ze jednak przez ten kawalek czasu udawalo sie tam jakos pobawic.Pozdr

Opublikowano

@UP

Mówisz prawde teraz ale powiem ci jedno na ostatnich dedosach to były dzieci bo wystarczyło sie wkraść do bazy danych a oni nie zmianili hasla i dlatego wbili sie i zmienili patcha

Moim zdaniem nie może tego ogarnonć pozatym jeśli puszczą dobrego ddosa i dobrze zmula serwer trzeba od nowa wgrywać praktycznie all sam miałem takie problemy nie potem zeby ogarnonć takiego ddosa trzeba czekac czasami nawet i 1/2 dni .

Opublikowano

nie chce nic mowic po prostu chyba ten serw umrze smiercia naturalna .. tak jak np ... megaupload megavideo... tez niby wielki serwis i tez go skasowali ... wszystko juz w tej UE kasuja co tylko im podleci ...

a sobie filmiki ogladalem stare takie z lat 80 np. Powrot do przyszlosci ... ale widac urzedasom przeszkadza czyjs relaks .. tylko oni sie moga relaksowac //// ehh najlepiej na bahama

zeby kryzys byl i zeby wszyscy sie bali ... im wiekszy kryzys to tym bardziej sie ludzie boja a im bardziej sie boja to tym wiekszy kryzys ... petla zwrotna durnie gdyby nikt nie mowil o kryzysie to kryzysu by nie bylo

Opublikowano

ja tam wierze, że serwer upadł, to musi wstać, spokojnie, dadzą sobie rade, mam nadzieje, że do 15:00 już wszystko będzie chasać normalnie

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

Po ataku DDOS nad serwerem powinni pracować całą noc bo sami dobrze wiedzą że były już plotki że serwer upada a przez to mogą stracić ludzi bo mogą sobie pomyśleć że serwer upadł.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...