Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@h3ni3k

Eq z Navi... wątpie w to i dlaczego tak uważasz, nie potrzeba mieć eq z navi żeby walić 1kk+ .. kdki +5 200% LUDA BONY A NIE JAKIES EQ NAVI <lulz>

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Wie ktoś czy da teraz jakoś wejść do v9 np. na 110lvl ???? Poprzez pierścionek zaręczynowy można się tepac tam???

Opublikowano

@h3ni3k

Eq z Navi... wątpie w to i dlaczego tak uważasz, nie potrzeba mieć eq z navi żeby walić 1kk+ .. kdki +5 200% LUDA BONY A NIE JAKIES EQ NAVI <lulz>

tylko to mozna bić ale wątpie w to że osoby które mają założone eq na 250lvl dedają na skila z tapnięcia (mając +5kk hp) od jakiegoś 120lvl'a ;3 + kiedy miał założony mieć +0 ;3

DR5ChPt.png

Opublikowano

Grałam tutaj sporo czasu ale odeszłam z powodu dość błahego albo może i nie. Od któregoś tam lvla ulepszaczami były zwoje, które było coraz ciężej zdobyć. Na początku na każdy przedmiot z eq trzeba było mieć bodajże 2 sztuki zwoju ze smoka, który respił się chyba co pół godziny. Niby nic strasznego ale przechodzi pojęcie ile ludzi na niego czekało. Z tego co pamiętam serv ma 6CH i na każdym z nich o każdej porze, czy to dzień czy noc, czekało min.5 osób. Lvle różne, nawet 250 bo chyba też na niego była jakaś misja, co było już totalnie szalonym pomysłem. Oczywiście można iść w 3 osoby na smoczka ale komu się chce zapraszać 3 osoby na smoka i nie dostać zwoju. Tak samo reszta map jest uzależniona od ilości osób w pt co jest stratą czasu bo i tak w większości ulepszacze szły dla kolegi bądź osoby z pt. Zwojami na szczęście dało się handlować ale do czasu. Zablokowali taką możliwość i właśnie wtedy odeszłam bo po co wbijać dalsze lvle skoro nie miało się ulepszaczy na dalsze eq. Trochę szkoda bo priv był z początku świetny. I jeszcze doszła ta dziwna sprawa z jedną z osób, która była w teamie...plus administracja się zbytnio nie wypierała jeśli chodzi o to całe zajście z navi hmm :)

58815786.jpg

Opublikowano

[/size][/font]

Ty wgl. grałeś na serwerze?

Tutaj wystarczy dobre kd + pro bony = na 120 jedziesz na skilla 250.

Od to cała filozofia ;)

Nie kłam po 3/4 serwera to navi zwykłe dzieci neo biegają w navicacie znalazł się znawca Xenoxa , to co bys powiedział jak byś zobaczył trute 3249 um + sr

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Kolego up.

Rozmawiałem ostatnio z Kolegą. Był on GM na serwerze GondorMT2 (2 Xenox) I to nie jest navie ;) To jest komenda na to. Ludzie piszą tak ale Ci tego na handlu nie pokażą ponieważ tego tak naprawdę nie ma ;)

Serwer spoczko. 7dni 250 wbiłem a eq na 155/230/250 :)

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Matise Mozna sie dostac nawet na 99 :D ja sie dostalem tak z emam kolege 250 i 136 lvl doszedlem do pt z 136 lvlem on sie tepnal do v9 potem mnie tepnal i zapisalem pozycje sb i moge sie tepac kiedy chce :D

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

Czemu mi nie chodzi strona ?

Szukam kogoś kto mi zrobi sygnaturkę płacę w Likach ; ]

Gram pod nickami :

Śmiercik , nie mylić z Śmietnikiem . ;) .

Malinowy . Żadna Malina . :D .

Rabbit , Emm . ??? Oczywiście bez ( ś , ć , ó ) ;D

Opublikowano

Kurde !

Jak by tak serwer od nowa wystartował <3 <3 <3

jaka tuuu byy byłaaa puuuublika <3 !!!!

No ale na to się chyba nie zanosi :angry: <3 <3 <3 <3

13735324352268179080.png

Opublikowano

Gondor Gondor ^^<3

Jeżeli Endorus widzisz to co ja to cie pozdrawiam:)

ps.Astarot aka 10000 metali ^^

CPU: Intel Core i7 4770K 4,4GHz / MOBO: Asus Z87-K / RAM: Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHz C9  / GPU: Palit GeForce 770 GTX OC / HDD: Toshiba DT01ACA200 2TB 7200RPM / SSD: Kingston V300 (ten starszy :P) / PSU: Corsair CX600M / CASE: Corsair C70 White

///Peryferia

KEYBOARD: Steelseries Apex  / MICE: Steelseries Kana V2 / MAT: Steelseries QCK / HEADPHONES: Steelseries Siberia V2

Opublikowano

Trolololo. Zaczałem grę , dobiłem 83lvl i dostałem od 250lvla eq na 155 ;O :D

Serwer jest okej mimo , że jest navi. Bo tak naprawdę to tym ludziom się nudzi bicie w eq navi i je zdejmują. Ja przynajmniej tak uważam ;d

Opublikowano

Dokładnie. Ale pewnie DDosy ciągle są. Bo channele są online ale stoi zostaniesz połączony. Czasem połączony ale jak wylogujesz sie to juz lipa .. i wgl mało osób gra przez to bo nie moze sie zalogowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...