Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://scr.hu/117/o57ku

wole tutaj, bo dlaczego na pw ?

Gorąco pozdrawiam

Osobiście uważam to za mistyfikację, podejrzanę jest to że że dwie różne osoby wrzucają ss'y z tej samej postaci. Coś mi tu śmierdzi.

Ja nigdy nie widziałem eq navi choć na serwerze gram dosyć długo.

Polecam i zapraszam

Opublikowano

Ja skończyłem gre wywaliłem eq ale konto zostawiłem na wszelki wypadek. Może kiedyś wrócę tam ale niewiem. Nie ma na czym pograć. Woj 193 Szaman 166. Nick w grze: ProoxWoj. Szaman: BlackBitch ;D

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Ja tam powiem ,że serwer fajny ale za dużo dzieci jak tylko wyjdziesz z kółka od razu Cię biją dzieci na wolnym

Opublikowano

Osobiście uważam to za mistyfikację, podejrzanę jest to że że dwie różne osoby wrzucają ss'y z tej samej postaci. Coś mi tu śmierdzi.

Polecam i zapraszam

długo to znaczy hmm miesiąc? nie ośmieszaj się ja jestem jednym z najstarszych graczy [ półtora roku] kiedyś było forum i tam był dział zgłoszenia , codziennie przychodziły ss'y z tak zwanym przez debili "bon hakiem" bo mieli np. 30k na klase.. ostatnio też kilkoro graczy widać z navi.. ale co mi tam jak ktoś jest debilem to tego nie zrozumie

@ps. boom 1000 post.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

długo to znaczy hmm miesiąc? nie ośmieszaj się ja jestem jednym z najstarszych graczy [ półtora roku] kiedyś było forum i tam był dział zgłoszenia , codziennie przychodziły ss'y z tak zwanym przez debili "bon hakiem" bo mieli np. 30k na klase.. ostatnio też kilkoro graczy widać z navi.. ale co mi tam jak ktoś jest debilem to tego nie zrozumie

W pełności się z Tobą zgadzam, dlatego tutaj już nie gram.

Czasy już są stare, nie polecam tego serva.

Sporo osób ma navi, jak chcecie - mogę podesłać ss'y.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

@ps. boom 1000 post.

Debilem możesz zwać siebie a nie innych. Nie gram miesiąc czasu tylko ponad pół roku.Napisałem wyraźnie że nie widziałem i w to nie wierzyłem aż do wczoraj gdy zobaczyłem zbroję na 105lv z 10k defa.

a oto dowód.

0702100103.jpg

Także już sam nie wiem co sądzić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam i zapraszam

Puknij się w łeb. Chcesz dowodów, a potem i tak je olewasz.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Jezeli ktos ma jakies konto do oddania za free na xenox,extreme to niech pisze na pw :)

Sorry chciałem napisać ale masz tyle ofert widzę do oddania kont za free ze aż skrzynka odbiorcza ci się przepełniła.

Opublikowano

Czy ma ktoś pożyczyć tutaj konto?

Jeżeli tak to poproszę na pw, dzięki..

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Serwer godny uwagi, był to mój pierwszy PRIV 4fun, lecz teraz gdy osiągnąłem EQ 250 i zobaczyłem jak L2P oraz WaD ( WeAllDie) dostają EQ z NAVI od Mistrzów Gry to odechciało mi się grać. Konto przekazałem młodszemu bratu, który do dziś na serwerze gra.

Serwer polecam, ale tylko do momentu gdy max eq było na 145lvl, potem to już serwer się zepsuł.

Opublikowano

gralem tam pol roku temu , a dzis sie zalogowalem patrze i nikt mi konta nie okradł :D wszystko jest

a na avalonie to po 3 miesiacach mi ojeb*****

dobry serw nie gadajcie ,jeden z najlepszych

Opublikowano

@up

Takich rzeczy nie piszę się raczej. Chyba że coś sie pozmieniało. Dla mnie troche serwer nudawy, wolę Avalon ale - każdy lubi to co chce :). Co do serwera, początkowo był spoko, nawet zaglądałem często - ale stopniowo jak dla mnie się wygasił ;c

Opublikowano

Na serwerze bardzo dużo broni, zbroji i ulepszaczy.

Serwer taki sobie.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Nie Polecam servera , mam 180lvl z full eq i abs a podchodzi do mnie 75 lvl ninja i 1,7kk DMG! ? Shit jak nic

Proste wytłumaczenie jesteś cienki jak barszcz.

Opublikowano

A ja jak zawsze na odwrót :D co mi tam...

Serwer fajny, grałem z bratem i kolegą, szybko się expi, dobiłem 180lvl i jakoś brakło czasu na grę.

Z item shopu niczego nie trzeba kupować bo wszystko dropi na lajcie z aV1-2-3-4-5-6-7-8-9-i Bóg wie ile teraz ich jest.

Map jest multum i zawsze jest gdzie expić. Zbroi tak samo w trzy dupy i dobrze bo nie jest nudno, zawsze się zbiera ulepszacze.

Questy tak samo... nie da się nudzić...

Mi osobiście się fajnie i przyjemnie grało (wystarczy umieć grać) jak najbardziej polecam serwer XenoxMT2 no i JUŻ!

A tak PS. Nigdy niczego w IS nie kupowałem a i tak gra/ło się świetnie, wystarczy tylko wiedzieć jakie bony wsadzić.....

Pozdro dla Admina.

sygnanampc.jpg
Opublikowano

@up szczerze bony tutaj [zwykle] gowno dają. i tak przyjdzie jakis 75 z kd x3 +5 w broni [ najczesciej z dk = 3x masakry = 600% na lud w broni]

i piznie 2kk w full abs :) tak wiec co to za roznica skoro i tak lezysz po skillu 75? [nawet z full abs] no chyba że poliżesz dupe adminom to tam z 2 itemki navi wyciągniesz to nie bedzie zle

BTW. W TAKICH SPRAWACH TO JUŻ DO ANISY .

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...