Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Kilka powodów.

IS ponad wszystkim

Wiecej epikow to zaden serwer nie ma.

Stary serwer.

IS nie jest ponad wszystkim. Chyba nie grałeś na Imetinie, gdzie 6/7 bon jak i jego zmianki są w IS, nie mówiąc o broniach, które można zdobyć tylko w IS.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gram od wczoraj, woj body 135lvl - eq na aktualny lvl, polecam - da się grać bez IS

a czy to prawda, że na extreme s2 szybciej wbiję lvl?

Ebmy5Hc.png

Gość koxxxik12
Opublikowano

gram od wczoraj, woj body 135lvl - eq na aktualny lvl, polecam - da się grać bez IS

a czy to prawda, że na extreme s2 szybciej wbiję lvl?

tak szybciej się wbije tam lvl zwiększone raty

Nie polecam bez IS nic nie osiągniesz ;/

po prostu nie umiesz grać ja wbiłem tam 234lvl bez is'u więc żaden problem i mam eq na 200lvl i jest gites więc nie piernicz ,a teraz zaczynam przygode na extreme pod nickiem Pr0Proch13. Poza tym teraz każdy wychodzący serwer no prawie każdy jest pod is te wszystkie medium zbierają kase tylko szybko padają

Opublikowano

Powiedz mi co jest takiego w IS, co w grze jest do nie zdobycia? Aaa no tak PD na 30dni, które i tak chyba nie działa... A wszystkie inne itemy bardzo łatwo zdobyć...

Wykrywa jeszcze wirusy ? :D

Opublikowano

Powiedz mi co jest takiego w IS, co w grze jest do nie zdobycia? Aaa no tak PD na 30dni, które i tak chyba nie działa... A wszystkie inne itemy bardzo łatwo zdobyć...

Wykrywa jeszcze wirusy ? :D

Wykrywa ale można ustawić przynajmniej w moim antywirusie żeby nie sprawdzał całego launchera wtedy da radę grać normalnie ^_^
Opublikowano

Witam Mam Problem Poniewaz Dzis Zacząłem Grac Na Tym Servie Gram Wszystko Ok I Nagle Chwile Temu Mnie Wyrzuciło Z Gry i Znikła Ikonka launcher.exe Wypakowałem Od Nowa Klienta I To Samo Nie Ma Wgl. Tej ikonki Wie Ktos Co Jest Grane?

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Nie da rady grać AVG wciąż wirusy wykrywa...

Opublikowano

Nie polecam serwera osobiście ;) Kiedy grałem było pełno cofek, podczas jeden z nich zniknęła mi truta 59 śr 20 na diably, gdzieś na starym forum moze bym znalazł SS ale nie chce m się teraz szukać.

Administracja ogólnie nieogarnięta oraz nieodpowiedzialna.

Opublikowano

Nie polecam serwera osobiście ;) Kiedy grałem było pełno cofek, podczas jeden z nich zniknęła mi truta 59 śr 20 na diably, gdzieś na starym forum moze bym znalazł SS ale nie chce m się teraz szukać.

Administracja ogólnie nieogarnięta oraz nieodpowiedzialna.

Pierdolisz głupoty jak jakiś nienormalny człowiek.

Resety są o 2.30, z tym ,iż 30 min wcześniej trzeba się wylogować, aby eq nie znikło.

Jebnij się w głowe, i zastanów się nad sobą.

PS. Serwer polecam, fajny 4fun. Idzie pograć. Administracja ogarnięta .

Opublikowano

Grałem rok temu w tego serwa, wbiłem 146 i zrobiłem najlepsze eq i mam eq szarego smoka na 155 i tarcze na 160 zrobione. Wszystko byłoby zajeb*scie, ale lvl nawet nie mogę wbić, bo na najlepszym expie w 10 minut może wbijam niecałe 10% (tak z 7%) i nie wiem co zrobić może mam zbugowaną postać a jak nie i tak trzeba expić, to żal bo kiedyś się dużo szybciej expało. I widać że na tym serwie trudno kupić ulepszacze od graczy albo zlootać (chodzi mi o te zwoje) więc trzeba korzystać z IS.

Opublikowano

@Naffek Imbecylu naucz się czytać ze zrozumienie KIEDY JA GRAŁEM. Było to rok temu. Cofki były niezapowiadane, eq znikało wszystkim, wszyscy sie na forum skarżyli a administracja olewała nas ciepłym moczem.

Opublikowano

Próbowałem tak, ale nic... w IS także jej nie ma... Czyli trzeba zbierać yangi z ziemi ? o.O

Przecież dostajesz 3 ręke na ileś tam dni, czyli nieskończoność.

Jeżeli jej nie masz, to jest w sklepie ^^

Opublikowano

niestety nie :( .. niby mam tam 2 postacie z full eq 250 , ale 99% servera ma itemy z bugów (mianowicie - bugi na sm były później bugi na.. wszystko co sie łączyło - wyrzuciłeś 1 sztuke podnosiłeś 50 , późiej był drop z każdego moba po 1 zwoj niezdarnosci/cierni - Z KAZDEGO (zazwyczaj dropi jedna na okolo 15minut) ludzie mają po 10k metali (sam posiadam jeszcze 7k , calutkie dozo w sm (około 100-200k) + niezdarki x 1250 i 1250 cierni.. )

Sam jestem bardzo za tym resetem na tym serverze ,ale.. dzieciarnia będzie płakać za eq..@ i tak z buga ;P ,sami by pewnie nie zrobili eq na 160 :)

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Szczerze?

Serwer jest PODOBNO 4fun a tak naprawdę jest tylko w pewnym stopniu.

Wprowadzenie limitu lv do wejścia na av jest to jedną z najgłupszych rzeczy jaką mogli zrobić administartorzy dlaczego?

Teraz musimy expić buffa aby wejść do av9 (Gratulacje zajebisty pomysł na serwer podchodzący pod pvp że musimy siedzieć godzinami i expić buffa) do 120 lv (Nie trwa to długo ale jest to utrudnienie, przed wprowadzeniem tego każdy zdołał wbić wyższy lvl na buffkach i nie musiał ich expić i nie miał problemu a moobki w av9 czasami trudno ogarnąć tym bardziej bez buffka i co cios przeszyfka!)

Tak samo z graczami, 250 lvl zabijał mnie gdy miałem 98 lvl i expiłem w av6 (WTF??!!) czyli można powiedzieć że na serwerze większość to napy(Noby i nie poprawiać mnie!)

Teraz mając 181 lv mam problem z zabiciem 100-138 i nie to że nie umiem grać ale dlatego że inni mają full zajebistych kd+5 elitarnych i takim możemy ch*ja zrobić mając podstawowe kd elitarne <zajebiście>(+ do tego ceny nowych ulepszaczy są w ch*j drogie tak jak i ulepszanie kd na kd +1 elitarne potrzebujemy dwie zbroje na 180 lv potem na +2 dwie zbroje 190 jeśli chodzi o kd traumy,Jeśli o kd um/ludzi to musimy tak samo robić tylko z bronią <WTF?!>Ledwo udało mi się zdobyć zbrojkę na 180 poziom a oni chcą dwie na 180,190,200,210,220 chyba kuźwa ich pogięło że będę godzinami zdobywał tyle rzeczy!?)

Tyle syfu na tym serwerze jest że szkoda gadać (Nie którzy lubią nie którzy nie)Jeszcze przed wprowadzeniem tych nowości nie było takiego czegoś jak przegrywanie z 50 lvl niżej a najlepsze kd były łatwe do zdobycia (Wkońcu 4fun i nie rozśmieszać mnie że powinno być trudniej bo to nie jest jakiś hard/exp czy inne gówno).Teraz to się śmieje z graczy którzy mają 250 lvl i napier*alają mi po 6kk w m1 gdy siedzę na woju 78 i mają podnietę że tyle zaje*ali komuś.Jednym słowem serwer zaczyna schodzić na psy zamiast umilać nam grę i pomagać to TEAM go utrudniają do stopnia Normal.Ogólnie doceniam pracę TEAM na tym serwerze ale też trzeba trochę krytykować. :)

Serwer 4/10 (Jak bym wiedział że tak MOCNO zejdzie na psy to bym wogóle nie zaczynał tam gry)

Prezka 8/10

PS nie każdy z nas ma czas naqrwiać w xenoxa żeby zdobyć zaje*iste eq . 2/3 graczy korzysta z is'u lub allegro i to dlatego że wprowadzono wasze pier*olone zmiany pomyślcie trochę jak coś wprowadzicie nowego.Nowe mapki ograniczenie lvl-Tak ale do av9 te ograniecznie to jeden wielki bezsens!:/

A i co do resetu to kuźwa pomyślcie ja nie po to tyle życia swojego straciłem i nauki przeje*ałem żeby wszystko poszło w dupę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...