Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak serewer jest bardzo prosty.

Grałem tam 15k min wojem nick Pets 210lv off eq oddałem kumplowi a postac dałem komus za darmo.

Na tym serwie nie da sie grac bez is,

typowo zrobiony pod is przykład;

zeby zrobic bron z 155lv do 180 potrzeba 40 nizdar i 40 cierni razy 5 itmów czyli 4 bronie do pvp i jedna do exspa.

Troche wychodzi co nie?

a zeby tyle dropnac niezdar i cierni to jest mozliwe ale jak ktos jest napalonym metinowcem.

Po drugie działaja na nim boty do sr, um i bonów ogolnych wiec jak by ktos chciał bota prosze pisac na gg które zapisane jest w profilu na mpc.

Po trzecie 70% tego serwa to dzieci ponizej 13lat 20%po wyzej 5% ludzie ktorzy graja dla zabicia czasu 5% ludzie ktorzy maja powyzej 20lat i uwarzaja sie za niewiadomo kogo.

Niedawno był bug na niezdary i ciernie i ludzie mieli ich po 2k. :>

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera.

No i po co ten spam?

Co do serwera to faktycznie też nie polecam, bronie nawalone jak.

Wszystko zrobione dla is i to na dodatek na odwal sie...

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Grałem na ich trzecim serwie Xtreme, było ogólnie zajebiście, lecz to fakt w pvp ja woj body 172 lv, kozaczy do mnie jakiś ninja 110 lv, padlem na 3 skille od niego nie biorąc mu ani 1/4 hp, mimo iż miałem najlepsze eq na mój lv pod pvp. Po przerwie chciałem wrócić do Xtrema, ale po koncie ani śladu. Ogólnie nie polecam.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Powiem tak serewer jest bardzo prosty.

Grałem tam 15k min wojem nick Pets 210lv off eq oddałem kumplowi a postac dałem komus za darmo.

Na tym serwie nie da sie grac bez is,

typowo zrobiony pod is przykład;

zeby zrobic bron z 155lv do 180 potrzeba 40 nizdar i 40 cierni razy 5 itmów czyli 4 bronie do pvp i jedna do exspa.

Troche wychodzi co nie?

a zeby tyle dropnac niezdar i cierni to jest mozliwe ale jak ktos jest napalonym metinowcem.

Po drugie działaja na nim boty do sr, um i bonów ogolnych wiec jak by ktos chciał bota prosze pisac na gg które zapisane jest w profilu na mpc.

Po trzecie 70% tego serwa to dzieci ponizej 13lat 20%po wyzej 5% ludzie ktorzy graja dla zabicia czasu 5% ludzie ktorzy maja powyzej 20lat i uwarzaja sie za niewiadomo kogo.

Zdobyłem w 2 dni te niezdarki i ciernie bez żadnych bugów.Bez Is.wiec nie wiem co to za bajki:)

Serwer fajny,na początku odpychały mnie sr i um w broniach na pvp ale jakoś przetrzymałem to i gra się ok.

Opublikowano

Gdzie masz dowód że eq z navi ja jescze na tym serwie nie widzialem eq z navi

Hmmm to może walnij pvp z Xantią i innymi graczami x L2P. :)

PS: 1 tydzień jest na odp za co jest ban konta. Czekam 3 tygodnie i nie odstalem odpowiedzi. ;)

Zajebista Administracja :*

Opublikowano

Oj tam , oj tam osób z navi jest tylko ~70 , sam widziałem na handlu ciekawe itemki (czyt. bony na klase)

fajne było jak na forum (dział zgłoszenia) było zbyt dużo ss z navi , to zrobili support <3

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Chaos, Navi [ NIE POLECAM [

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

jeśli przedmioty z "navi" występują na serverze i rzekomo jest tego tak dużo, to dlaczego nie zrobicie screena i nie wyślecie mi na PW? Nawet nie macie dowodów i piszecie głupoty żeby oczernić server...

Opublikowano

jeśli przedmioty z "navi" występują na serverze i rzekomo jest tego tak dużo, to dlaczego nie zrobicie screena i nie wyślecie mi na PW? Nawet nie macie dowodów i piszecie głupoty żeby oczernić server...

http://scr.hu/117/o57ku

wole tutaj, bo dlaczego na pw ?

Gorąco pozdrawiam

Opublikowano

Pograłem i skorzystałem z opcji usuń konto na stronie serwera, nie polecam

Niby dużo ludzi, ale 90% to dzieciarnia, za dużo tego wszystkiego i panuje kompletny chaos.

Opublikowano

Ehem nie widzisz. To looknij ;)

http://scr.hu/117/bly5e

http://scr.hu/117/o57ku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...