Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk] [Easy]

Detronix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up1

racja gówno grałem 2 może 3 tygodnie exp się bugował ale to było spoko na 128 w v9 expa skakał nagle lv i git tak co chwilke

pełno było bugów nie polecam bo do dupy jest

polecam serwer Evenest miła atmosfera i wg ogarnięci gracze

Opublikowano

@up1

racja gówno grałem 2 może 3 tygodnie exp się bugował ale to było spoko na 128 w v9 expa skakał nagle lv i git tak co chwilke

pełno było bugów nie polecam bo do dupy jest

polecam serwer Evenest miła atmosfera i wg ogarnięci gracze

Bug z expem został juz usunięty. Nie ma tak łatwo jak kiedyś. W najnowszym update tak pisało.

Opublikowano

@up hahaahahahaha do 237 jakos na bugu wyexpilem i dalej moge.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Xenox z restartem jest pod nazwą ExtremeMt2. Jest on bez bugów takich jakie wynikły na Xenox. Dla mnie ten xenox teraz to serwer do testowania nowości, jak cos nie wypali to to zostawiają w pizdu. Zapraszam na Extreme, to prawie to samo. Narazie gra 100 osób.

Opublikowano

Kufa grałem tu ze 3/4 miechy wbilem all eq itp na 250 lv było fajnie. treaz dodali taki konkurs jak profesor zjeb... bo teraz kd po 4k sm chodz, połno zlodzieji MODy na forum to jakies cwele debili wszystko razem banują za nic dostalem 4 warmy za spam od każdego moda i zbanowali mi 4 konta ( perm) od chuja bugów eq z navi kd +5 od GMa maja , ludzie niekórzy falszywi jak chuj. NIE POLECAM PAWEMOL MA WYJEBANE NA TEN SERWER WGL NIE WCHODZI A JAK WEJDZIE NIC NIE ZROBI.

PS: brawo dla Xemisa ktory daje swojej postaci ninji Xanti eq z navi i pobije ciągle rekordy. :>

Nie polecam strata czasu po 2/3 meichach serwer wam się znudzi bo już nowości na nim nie bd.

5 H PO NAPISANIU TEGO POSTA MOJE KONTO NA XENOXIE ZOSTAŁO ZBANOWANE ; ]

Opublikowano

Jesli ktos ma konto na oddanie na xenox to byl bym bardzo wdzieczny ; ) a server polecam; )) tylko troszke duzo dzieciarni gra ; P

Opublikowano

Na xenoxie same bugi i tak jak piszecie, te KD, dezgradacja itemow, niektorzy maja bronie z 2 kd masakry w 1 broni. Nie poelcam grac na xenoxie, zapraszam na Extreme. Jest on prawie taki sam, bez bugów i bez noobow ;p

Opublikowano

Co ja co, ale powiem tak: Zjebaliście serwa, rok temu się cudownie grało, miło się dropilo zwoje, bylo po prostu zajebiscie! A teraz? No cóż... Xenox przekwitł jak kwiat róży. Dawniej było fajniej, pamięta ktoś Arweya? :) Jeśli tak to pozdro dla Was! Pozdrawiam Was! Zycze miłego grania na serwie, jeśli ktoś się zdecyduje.

Jeśli pamiętacie Arweya (sura BM) i Frozena (MOD) , to wiedźcie, że ja też Was pamiętam :)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Nie polecam serwera Administracja to banda uposledoznych umyslowo dekli a na serwerze panuje chaos i same bachorki.

Opublikowano

Również nie polecam serwa, kiedyś na tym serwerze się miło grało, była fajna atmosfera... teraz tego nie ma, zbyt dużo oszustów jak i złodziei. Ludzie nabugowali sobie po parę k sm/ulepszaczy i weź teraz graj...

Opublikowano

heh wchodze sobie po dluzszej przerwie na Xenoxa ( mialem woja 145 mentala, ludki na serie padaly ) i wyzywa mnie jakis smieszny szaman (120-125lv ), no to jazda mowie, pvp 2 skile i ... leze -.^ | przedmowca ma racje, Xenox teraz to przerost formy nad trescia, fakt ilosc nowosci to jak dla mnie plus ( bo moim zdaniem po to sa privki ) ale panuje tu lekki chaos ;d pozdrawiam Lykanin

moltenmt2_logo.gif
Opublikowano

Ten serwer jest zrobiony na odpier.... nawalone wszystkiego ile sie da a bonusy itp omg ciosy po 5kkk kto szybciej walnie wygrywa pvp...

Opublikowano

@up zgadzam się, widać Paweł z resztą lizodupów nie panuje nad serwerem :) Ledwo dawali rade rok temu jak sie zajebiście grało, a teraz to już porażka :) Ja odszedłem z Teamu i już w pizdu spamu na Forum ^^

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Wejdz na darmową strone www.asver.pl.tl i w komentarzach na dole oddaj głos na swuj ulubiony Priv np XenoxMT2. To jest besplatne Admin strony e-Mail na stronie

Opublikowano

Powiem tak serewer jest bardzo prosty.

Grałem tam 15k min wojem nick Pets 210lv off eq oddałem kumplowi a postac dałem komus za darmo.

Na tym serwie nie da sie grac bez is,

typowo zrobiony pod is przykład;

zeby zrobic bron z 155lv do 180 potrzeba 40 nizdar i 40 cierni razy 5 itmów czyli 4 bronie do pvp i jedna do exspa.

Troche wychodzi co nie?

a zeby tyle dropnac niezdar i cierni to jest mozliwe ale jak ktos jest napalonym metinowcem.

Po drugie działaja na nim boty do sr, um i bonów ogolnych wiec jak by ktos chciał bota prosze pisac na gg które zapisane jest w profilu na mpc.

Po trzecie 70% tego serwa to dzieci ponizej 13lat 20%po wyzej 5% ludzie ktorzy graja dla zabicia czasu 5% ludzie ktorzy maja powyzej 20lat i uwarzaja sie za niewiadomo kogo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...