Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz Survival [WL] [1.2.3] - Tu liczy się dobra zabawa!

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

nick-patrykpl100

wiek -13

dlaczego chce grać ponieważ kolega mi proponuje ten serwer myślę że mi się spodoba ,i nareszcie zapowiada się super :)))))))))))) [nie jestem dzieckiem neo]

Opublikowano

Nick:Verticel

Staż w Minecraft:od 1 wersji!

Dlaczego nasz serwer:Zaje.. Prezka

2.Pograł bym na takim serwerze bez dzieci neo! ej wy UP słyszycie?

3.Karać botów!

Opublikowano
Wybralen ten serwer, ponieważ lubie opcje survival, a konkretniej mozliwosc bycia w clanie :)

Wtf, od kiedy survival pozwala na 'bycie w klanie'? :P.

Panowie i panie, piszcie dłuższe te podania... Dopuszczam w ostateczności Verticel i rychuPL..

Opublikowano

Nick: wojtekhajhaj (nick nie jest świetny ale kupiłem od kolegi, orgilanego minecraft'a)

Staż w Minecraft: około półtora roku

Dlaczego nasz serwer/opisz siebie (3-4 zdania): Szukam takiego servera od dłuższego czasu . Chcę pograć z ogarniętymi ludźmi bez żadnych dzieci. Ten server jest idealny . White lista ... Czego chcieć więcej ? Jestem ogarniętym człowiekiem, potrafię się zachować i grać kulturalnie z innymi członkami servera.

Opublikowano

Nie polecam serwera Admini banują za X-ray na 3dni zamiast perm i banują za rozwalanie domów... i zabijanie w nich...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Nie polecam serwera Admini banują za X-ray na 3dni zamiast perm i banują za rozwalanie domów... i zabijanie w nich...

X-Ray - Ban na miesiąc. Powtórzy się? Perm. Wiemy, że to takie bardzo ulgowe, ale perma nie dajemy za byle co chociaż wiemy, że x-ray to nie jest byle co, no ale cóż...

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

I tak jestem bardziej wyrozumiały niż Uniq. Wystarczy, że w kilka zdań napiszesz. To jest survival bez cuboidow, nie chcemy na serwerze grieferow ;).

napisałem z 8 zdań i co? nie przyjęty

Opublikowano

*Nick: Jooreck_Ogooreck

*Staż w Minecraft: gram od wersji Alpha 1.2.6

*Dlaczego nasz serwer :

Lubię serwery survival, na nich zawsze coś się dzieje i trudno się na nich nudzić.

Jeżeli piszecie że nie ma "dzieci neo" to wam wierzę i chętnie u was zagram :D

*Opisz siebie: Jestem graczem, który lubi pracę w zespole, zawsze staram się pomóc moim kolegom/graczom z którymi współpracuję.

Nigdy nie dostałem bana na jakimkolwiek serwerze (można powiedzieć że mam czystą kartotekę :D )

Opublikowano

Nick: dex3r

Staż w Minecraft: od bety 1.1

Dlaczego nasz serwer/opisz siebie (3-4 zdania): Szukam serwera survival z ogarniętymi graczami, bez neosów. Mam przeczucie że na tym serwerze będę się czuł jakbym grał wśród przyjaciół. WL? Thats right! Długie podania? Thats right! Admin nie przyjmuje każdego jak leci? Thats right!!! Zachęciła mnie również epicka reklama serwera (grafika).

Pytanie: Mam nadzieję że jest jakiś plugin, który zapisuje każdy ruch gracza i żeby można było potem to cofnąć? (kiedyś był taki plugins superLog, coś podobnego).

Piszę programy na zlecenie, "tematyka" dowolna ;)

GG: 386303

Opublikowano

Nick: dex3r

Staż w Minecraft: od bety 1.1

Dlaczego nasz serwer/opisz siebie (3-4 zdania): Szukam serwera survival z ogarniętymi graczami, bez neosów. Mam przeczucie że na tym serwerze będę się czuł jakbym grał wśród przyjaciół. WL? Thats right! Długie podania? Thats right! Admin nie przyjmuje każdego jak leci? Thats right!!! Zachęciła mnie również epicka reklama serwera (grafika).

Pytanie: Mam nadzieję że jest jakiś plugin, który zapisuje każdy ruch gracza i żeby można było potem to cofnąć? (kiedyś był taki plugins superLog, coś podobnego).

*Nick: Jooreck_Ogooreck

*Staż w Minecraft: gram od wersji Alpha 1.2.6

*Dlaczego nasz serwer :

Lubię serwery survival, na nich zawsze coś się dzieje i trudno się na nich nudzić.

Jeżeli piszecie że nie ma "dzieci neo" to wam wierzę i chętnie u was zagram :D

*Opisz siebie: Jestem graczem, który lubi pracę w zespole, zawsze staram się pomóc moim kolegom/graczom z którymi współpracuję.

Nigdy nie dostałem bana na jakimkolwiek serwerze (można powiedzieć że mam czystą kartotekę :D )

Dodani. Dziękuję za pochwałę reklamy, ale robiona w 5 minut ;d

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Nick : FredFisler

Dlaczego chcę zagrać? : Gram w MC od wersji alpha 1.5. Do tej pory nie znalazłem odpowiedniego serwera survival, ponieważ większość z nich to sami grieferzy. Zdam dużo tricków w redstonie oraz elektronikę. Nie buduję szałasów z drabinkami o wymiarach 4x4; mam dość dobrą wyobraźnie, aby nie robić budynków a'la ziemianka. Zachęciła mnie white-lista, ponieważ oznacza to brak grieferów a zarazem więcej wartościowych i prawdziwych graczy.

Opublikowano

Nick: Arnoldzi50

Premium: Nie

Mikro: Tak

Komunikatory Głosowe które posiadasz: Skype

Staż Gry: Beta 1.2

Dlaczego Nasz Serwer: Lubie serwery survival bez grieferow bo chce spokojnie pograc z jakimis porzadnymi ludzmi.

Opublikowano

Nick: Pozdrawiam (znajomy Dierq i Evela)

Ja również jak moi koledzy posiadam kulrute osobista i lubie survivale . Jestem osoba kreatywna i równiez szukałem serwera z WL a że mam dobry kontakt z Dierq i Evelem dowiedziałem sie o tym serwerze i spodobał mi się. Chciałbym zaczać na nim grać z moimi kolegami (Napisałem to z konta Dierq ponieważ nie posiadam swojego).

Opublikowano

cześć nick: Mixtej

Dlaczego nas serwer : szukam fajnego serwa survival i zobaczyłem ten i spodobał mi się i gram od 1.8.1 beta minecraft do 1.2.3

Opublikowano

Nick:Slash

Staż w Minecraft:Gram długo praktycznie od wersji alpha :)

Dlaczego nasz serwer/opisz siebie (3-4 zdania):Jestem miły kulturalny potrafię sie zachować mógłbym pomagac nowym graczom :).Szukam serwery na którym będzie można coś osiągnąć szukam serwerów na dłuższy czas poniewaz lubie grac w tą grę Ten serwer dlatego ponieważ zawsze odpowiadały mi serwery ''Survival'' a ze jest jescze white-lista jest jescze piękniej mam nadzieje ze serwer jest godny uwagi :) Pozdrawiam mam sczerą nadzieje ze administracja też będzie dbała o serwer :P prosze o dodanie na white liste i życze miłej gry innym graczom

Opublikowano

prezkaxh.png

TS3-server.png

ts-family.com.pl:9987

Channel 181

hasło: surv

Wzór:

Nick:
Dlaczego nasz serwer/opisz siebie (3-4 zdania):

LAJKUJ

:D

Nick:Artur24680

Staż w MC:około 7 miesięcy

Ponieważ jest super.Sa bardzo dobrzy admini którzy słuchają graczy.Jest super atmosfera.uważam też że ten serwer się szybko rozwija

Opublikowano

Nick: Agabos

Staż w MC: 18 miesięcy

Dlaczego?: Próbowaliśmy z kolegami wielu serwerów, lecz na każdym albo atmosfera była słaba albo griffowali wszyscy łącznie z adminami. Kilku moich kolegów gra na waszym serwerze od paru dni i wypowiadają się bardzo pozytywnie na jego temat. Chciał bym w końcu pograć z kumplami w miłej atmosferze na serwerze typu surv.

Pozdrawiam i czekam na rozpatrzenie wniosku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...