Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiem ze serwer jest o wiele lepszy od Tiliana tylko sadzilem ze nie wypali z powodu braku wiadomosci ze strony Janu ale wkoncu dal jakis znak:)

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

nie wiem po co to sprzeczanie się który serw jest lepszy, jedna osoba wybierze Neore która jak widać po prezentacji ma ręce i nogi inni Til..coś tam który wygląda jak jedynie napchany dodatkami bez przemyślenia przykro mi takie moje zdanie. Osobiście zostaje przy Neorze która mam nadzieje dzisiaj zacząć testować.Tak jeszcze dodam iGuan naskakiwaniem na inny serwer bezpodstawnie nie pokazujesz klasy jako członek teamu konkurencyjnego serwera.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Prawdopodobnie dziś ma się zacząc beta ^^

catastrophe2222.png

Jeżeli ci pomogłem lub spodobał ci się mój post , wiesz co klikać .

plus.gif

Opublikowano

kiedy ten start?

Start oficjalny, nie beta, jest zapowiedziany na 22/23 marzec, ale pewnie póżniej będzie.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Start bety dzisiaj pod wieczór, koło godziny 20. klient będzie dostępny o 16:00.

Opublikowano

NIE ZAGRAM !

Zbroje z painta, przesada. 150 nowych epików.. bezsens.

Taylor.

KAT.

Opublikowano

Te zbroje sa unikalne w pizdu nigdzie takich niewidzialem cos fajnego gdzie nie ma nigdzie indziej zbroje wyglada troche smieszne ale coz takiego uroki privow nie podoba sie ze duzo zbroji idz na Polaka albo daje graj na tej swojej balmorze taylorze aka kacie;]

Opublikowano

mozna jeszcze się zapisac na beta testy?

Jak tam to kurde nie wiem ale się zapisuje ;p

Ateista or Milgaard

SZUKAJ MNIE NA PRIVIE :)

Lub na Metin2.us New World Niebiescy ^^SERDECZNIE ZAPRASZAM

Opublikowano

Janu jeśli jesteś to wejdź na xat'a.

Error z clientem ....

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

Opublikowano

Jakiś launcher jest ? O której beta ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Widzę że jest problem z klientem. To dziwne bo jak testowałem to wszystko działało. na szczęście jeden z graczy odkrył ze sciagniety plik wystarczy wypakowac zip7. Oto link do tego programu http://www.dobreprog...dows,12559.html

Program waży 1mb

Edit: Aby było wygodnie i bez problemowo, uploaduje tego samego klienta w rar.

Opublikowano

@Janu odpowiesz na moje pytania ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Widze że nie mam co liczyć na pomoc od strony administracji z launcherem .... A więc Black kochanie podaj mi później na gg root / locale / i ikonke do odpalania ^.^

sygnav2.jpg

sygnaxd.jpg

Opublikowano

Widze że nie mam co liczyć na pomoc od strony administracji z launcherem .... A więc Black kochanie podaj mi później na gg root / locale / i ikonke do odpalania ^.^

spx ;d

23semvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...