Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie. ;p

Ale bylo by lepiej jak by to byl Hard; d

Przyciognol by troche ludzi (czyli sporo) Bo medium jest bardzo duzo ; pp

Ale HArd z nowosciami to cos; )

Wiem bede tacy co sie ze mna nie zgodza ;pp tacy co nie umia expic ;d

Opublikowano

Fajnie. ;p

Ale bylo by lepiej jak by to byl Hard; d

Przyciognol by troche ludzi (czyli sporo) Bo medium jest bardzo duzo ; pp

Ale HArd z nowosciami to cos; )

Wiem bede tacy co sie ze mna nie zgodza ;pp tacy co nie umia expic ;d

nie lubie grac na Hard ale zgadzam sie z toba bo to jest prawda serwerow medium jest od ch.....

23semvo.png

Opublikowano

Trzymam kciuki za projekt.

Oficjalnej daty startu nigdzie nie znalazłem jedynie że strona/forum wystartuje dziś lub jutro, więc nie spinajcie się ze jutro startuje serwer :-)

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ludzie bez przesady...

Nie liczcie na to że serwer wystartuje w najbliższych dniach ponieważ nie było oficjalnego startu a na pewno by podali kilka dni wcześniej.

To że Janu nie odpisuje świadczy o tym że pracuje nad serwerem i nie ma czasu żeby odpisać bądź go po prostu nie ma.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ludzie bez przesady...

Nie liczcie na to że serwer wystartuje w najbliższych dniach ponieważ nie było oficjalnego startu a na pewno by podali kilka dni wcześniej.

To że Janu nie odpisuje świadczy o tym że pracuje nad serwerem i nie ma czasu żeby odpisać bądź go po prostu nie ma.

Zgodnie z regulaminem, prezentacje/zapowiedź daję się 7 dni przed oficialnym otwarciem. Łamią ten pkt. regulaminu, a admini też nic nie robią np. tak jak z Troją. Zamknęli dopiero po 3 tygodniach i nadal jest zamknięta, a nie usunięta.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

@up

co ci ma pisac o kazej zmianie na serwie ? jutro jest start i kur nie spam oni maja tez zycie realne a nie tylko 24/7 na kompie jak ty

23semvo.png

Opublikowano

Rozumie że jutro start ? Jest już jakiś launcher / klient ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Serwer pewnie w ogóle nie wystartuje, miał w ciągu półtora tygodnia wystartować czy coś takiego a jakoś nie wystartował.

Jasio90.png
Opublikowano

@up

co ci ma pisac o kazej zmianie na serwie ? jutro jest start i kur nie spam oni maja tez zycie realne a nie tylko 24/7 na kompie jak ty

zacznijmy od tego ze nie siedze 24/7...

a to ze chce sie czegos dowiedziec przeszkadza ci ? to nie patrz na moje posty .. proste ?

a co do serwa kiedy start ?

Opublikowano

Witam, ogłoszę co następuje. Omówiliśmy to z pozostałymi i doszliśmy do wniosku, że musimy zrobić jeszcze beta testy. Dlatego oficjalny start serwera się przesunie.

Oto wszystkie informację.

Zapisywać się na betę można już od jutra na naszym forum, które również podam jutro razem ze stroną. Beta planowana jest na 13.03.12, trwa 4-6 dni czyli zakończenie bety będzie 19.03.12. Następnie 2-3 dni dla nas na naprawę wszelakich bugów jeżeli takie będą. Oczywiście jeżeli nie będzie jakiś nie spodziewanych błędów. I potem już tylko oficjalny start który jest planowany na 22.03.12.

Sorry że nie zawsze odpisuje, ale mamy dużo pracy. Pisałem w zapowiedzi że data nie jest pewna i nic nie gwarantuje. Miałem nadzieje, że potraktujecie tą datę z dystansem. Mam nadzieje, że jeszcze te parę dni wytrzymacie bo jak wiadomo lepiej poczekać i grać bez problemów niż potem się męczyć z bugami.

Pozdrawiam!

Opublikowano

hahahah ale on smieszny jest beta to oficja l start za 2 tygodnie szkoda czasu przesuneli huj wam w dupę

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Zapisze się na betę, pogram sobie i będę czekał na start, nie widzę żadnego problemu. Zresztą było wyraźnie pisane że nie jest wiadomoa data startu więc ja nie winie za nic janu. Co innego gdyby napisał " o start dokładnie tu data i jedziemy" ale widac było ze nie są pewni tej daty dlatego ja to rozumiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...