Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko nie nawrzucaj po 20 zbroji i broni:)

ps jest mozliwosc ze ruszy wczesniej?? nie ma gdzie grac;D

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Ulepszacze są na przedmioty od 80lvl albo 90lvl. Nowych zbroi jest po 5 dla każdej klasy + zarażona. Jutro wszystko zobaczycie jak zaktualizuje zapowiedź.

Opublikowano

Jaki tu max lvl, i kiedy wystartujecie tylko pisz realna date a nie tak jan na tej chujowej troi ze juz 3 tyg nie moga wystartowac.

Opublikowano

nie chce mi sie czytać tych 5 stron, ale wystarczy mi, że na ss weryfikujących nie ma nazwy serwera w prawym górnym rogu, żebym z całą odpowiedzialnością mógł napisać napisać->wypier**lać z tym shitem bo to fake...

Opublikowano

UP@

Wątpie przecież tam jest "kox nad koxami FuBu" :>

Ale cóż oby tak było.

Teraz tylko czekac, na kolejną wiadomosc od Janu : P

aqu1.jpg
Opublikowano

Oby to nie było FAKE bo będę czekał jak znam życie team niema czasu nawet na forum wejść żeby się wyrobić w terminie ; )

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Nie.Miał byc dodany ststem ulepszania w niedziele ale jak dodtąd go nei ma.I coraz bardziej mi sie wydaje ze to kolejny metinofchampions

Opublikowano

Dopiero 6, a ma wystartowac 10, dajcie troche czasu : P.

Ale w sumie, jakaś wiadomosc od Teamu, by się przydała =).

Pozdrawiam!.

PS: Jeżeli serwer wystartuje, to zapraszam do gildii "Original" lub "Play4FuNN" =).

aqu1.jpg
Opublikowano

Pewnie gdyby nie Tilian2.PL to NEORAmt2 mógłby być hitem. Ale to się okaże, który wyjdzie i ile będzie stał. Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Witam serdecznie!

Mam pytanie, czy jest jakiś kontakt z Założycielem tego serwera lub osobą odpowiedzialną za rekrutację. Mam spore doświadczenie w Gm-owaniu, jeżeli można nazwać wykonywaną przez GM-a czynność. Byłem na kilku serwerach Mistrzem Gry, kontakt z graczami miałem wręcz znakomity. Znajdowały się oczywiście wyjątki, które raczej dyskryminowały mnie, aniżeli ja ich. Jestem osobą opanowaną, tolerancyjną, znającą się na grze. Nie ulegam szybko emocjom, jeżeli w ogóle. Potrafię przemyśleć decyzję przed podjęciem, ale jestem osobą zdecydowaną i upartą (w tym pozytywnym znaczeniu). Proszę o skontaktowanie się ze mną najlepiej przez wiadomość prywatną.

Oferuję swoją pomoc w jasnym i klarownym redagowaniu Regulaminów, ponieważ kształcę się w stronach prawnych.

Jeżeli miejsce GM'a zostało już obsadzone, mogę pomóc jako Moderator Forum lub Gm na TS'ie. Owego programu używam od dawna i bardzo często. Nie boję się mówić, pracuję w radiu, także tym bardziej potrafię załatwiać sprawy głosowo (że tak powiem).

Pozdrawiam

DeathXXX

PS. Proszę nie sugerować się ilością postów. Nie rejestrowałem się na MPCForum od jakiegoś czasu, ponieważ po prostu nie widziałem potrzeby wypowiadania się w tematach. Kiedyś miałem konto, ale zrobiłem sobie przerwę w grze i nawet nie pamiętam loginu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...