Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP Wystartuje 22.03.2012 dla tych co nie umieją czytać ... Beta wcześniej

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapowiedz jest od dawna i do 10 nie mogli sie wyrobic...? to niech sie za to nie zabieraja jak nie umieja cos zrobic konkretnie omg..

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

niewiem po co wstawiali zapowiedź tak wcześnie, miesiąc prawie cały. Nie widzę sensu. Ale teraz tak robią że serwer zapowiadają miesiąc przed a sie jeszcze dłuży. Jak wystartuje to pogram. Ale wątpie żeby sie wyrobili

Opublikowano

Janu sie chyba wysrał na to,nic nie napisze...

Cierpliwości...

Nic tylko marudzicie... jak się wam nie podoba możecie nie grać...

Opublikowano

ja nie gram tu juz w dupie mam new metin juz lepszy przynajmniej dziala bez problemu a tu ci nawet nie podadza info czy cos

Opublikowano

jak obstawiacie..?

1. wyrobia sie z data i wystartuje serw normalnie..?

2. nie wyrobia sie z data ale serw wystartuje predzej czy pozniej..?

3. czy moze nie wyrobia sie i ze serweru bedzie lipa ?

ja osobiscie chce i licze na opcje 1 ewentualnie 2... a 3 staram sie nie dopuscic do mysli ^^ a Wy jakie zdanie macie ? ;>

Opublikowano

Piszecie jak by was oszukali, przecie pisal janu podal tylko przewidywana date pisal wyraznie ze ni gwarantuje ze w tym dniu bedzie start. A to ze tak wczesnie go reklamuja to dobrze przynajmniej jest promowany dobrze i weicej ludzi bedzie gralo.

Opublikowano

Piszecie jak by was oszukali, przecie pisal janu podal tylko przewidywana date pisal wyraznie ze ni gwarantuje ze w tym dniu bedzie start. A to ze tak wczesnie go reklamuja to dobrze przynajmniej jest promowany dobrze i weicej ludzi bedzie gralo.

Masz racje Janu wyraźnie napisał ,że ta data nie jest 100% datą startu..

Opublikowano

tu nie bedzie wiecej jak 300 graczy a co do wczesnej zapowiedzi to ludzie sie znudza czekaniem i zostanie 100 graczy:)

Opublikowano

tu nie bedzie wiecej jak 300 graczy a co do wczesnej zapowiedzi to ludzie sie znudza czekaniem i zostanie 100 graczy:)

Ty masz jakieś kompleksy trollu ? Trollujesz kogo się da i gdzie się da. Jak ludzie sie o tym serwie dowiedzą to bedzię tu kilka setek ludzi albo moze nawet tysiace, bo kazdy rzuci swoj dotychczasowy serwer i przeniesie się tutaj jestem tego pewien.

Opublikowano

Ty masz jakieś kompleksy trollu ? Trollujesz kogo się da i gdzie się da. Jak ludzie sie o tym serwie dowiedzą to bedzię tu kilka setek ludzi albo moze nawet tysiace, bo kazdy rzuci swoj dotychczasowy serwer i przeniesie się tutaj jestem tego pewien.

i niech tak bedzie ^^

Opublikowano

1.Jak jest z biologiem? Co ile się oddaje itemy? ( i czy w ogóle jest biolog)

2.Bon na klasy w bliznach, maskach skrzydłach czy fryzurach, tzn ze gdy będę robił pvp to w eq mam mieć inna bliznę, skrzydła, maskę i fryzurę?- moim zdaniem bez sensu.

3. Jak wygląda sytuacja z bonami? fajnie by było gdyby wchodziły maksymalne, żeby nie stać dniami pod handlarką i bonować....

Vindictus 

Opublikowano
Eeeeee tam, easy 100% wole poczekać na Neoramt2 - dużo dodatków, ładnie wszystko zrobione, i medium/hard. Zapraszam na niego

@MrBum, rozumiem, że chcesz reklamować serwka kolegi ale to nie znaczy, że masz latać po najpopularniejszych zapowiedziach serwerów i tam puszczać reklamy...

Opublikowano

wiecie co.. moze wcale sie nie udzielajcie co do tego serwa bo jak widac zadnego zycia ze strony "Janu" i nie wiadomo nawet kiedy bedzie i czy w ogole bedzie.. ;/ mam nadzieje ze sprezy sie z przyjsciem na forum i zapowie dokladnie co i jak... i da ta strone zeby sie zapisac na testy.. x]

Opublikowano

to sie zdziwisz jak administracja ma w dupie wszystko... najlepiej sie schowac i nic nie odpisywac

Opublikowano

@Up

Wiesz chyba że raty 100x są większe niż 300% ?

Więc pozdro, polecam naukę liczenia ...

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

Opublikowano

Jest Niedziela po 21 i nadal nie ma stronki widze ze chyba cos z serwem nie tak pewnie bd tak jak z troja... Ehh moze nie... no nic poczekam zoabcze...

Co Ja Pacze?

Opublikowano

Janu rozumie że z serwerem możecie mieć dużo pracy itp. i pewnie nie masz czasu żeby odpisywać ale mógłbyś poinformować co i jak oraz zaktualizować pierwszy post ponieważ jeszcze nie widziałem systemu ulepszania broni. Ponieważ jak na razie dzięki tym nowym zbroją a nie kolejnym przeróbką stalki przekonałeś mnie do tego serwera i mam nadzieje że startujecie jak najszybciej.

Pozdrawiam.

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...