Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja nadal czekam na opis broni i co z biżuteria ta ostatnia tez sie dropi? lepiej jak by tą najlepsza sie juz robilo bo zanim ktos ja wydropi będzie musial wybonowac inna a bonowanie po 5 razy jest bezsensu

Opublikowano

na chwile obecna serw nie ciekawy, zadnego eq na strat tylko bron +0 i nic wiecej , nawet butow wiatru nie ma, lipnie idzie idzie exp.slabo leci kasa. Jak nic z tym admini nie zrobia nikt nie zagra.Jednym slowem drugi Metin2 PL.!!!!

Opublikowano

Sprawdziłem ten serwer wymienię rzeczy które są potrzebne na start a ich nie ma !!!!

- Miecz+9

- Mnisia+9

- Bizu na 1 lvl +9

- Koni bojowy lub militar

- Większy exp i Tańsze rzeczy oraz większy drop kasy

To jest moje zdanie

Opublikowano

Serwer pod hard? Hard to mi się kojarzy z klasycznym metinem , a nie wypchanym nowościami.

ThePowerekk ma racje mogli by zrobić go na normal a nie na Hard to Metin2 a drop yang jest i tak mały a ceny są zbyt duże

Opublikowano

Sprawdziłem ten serwer wymienię rzeczy które są potrzebne na start a ich nie ma !!!!

- Miecz+9

- Mnisia+9

- Bizu na 1 lvl +9

- Koni bojowy lub militar

- Większy exp i Tańsze rzeczy oraz większy drop kasy

To jest moje zdanie

Koń nie ,,koni"

poza tym eq na start wcale nie musi być +9 +6 w zupełności wystarczy

konia proponuje(nie wiem czy ta jest) na start zwykły kon,od 35 do kupienia boj od 50 do kupienia(ew.zrobienia) militar ^^

twoje propozycje to jak dla mnie easy na 5 dni ^^ nie wiecej bo w 1dzień wbijasz 70,a takto wierz mi lub nie to chamuje tak szybki exp na poczatku ^^

ale to tylko moja prywatna filozofia oczywiście szanuje twoje zdanie :>

Ateista.

Ateista or Milgaard

SZUKAJ MNIE NA PRIVIE :)

Lub na Metin2.us New World Niebiescy ^^SERDECZNIE ZAPRASZAM

Opublikowano

Czemu jak sprzedaje sztabki to mi hajsu nie dochodzi ?

Ateista or Milgaard

Opublikowano

Janu pisze,że to wstepna beta,czyli nie predzej jak za tydzień sie nie spodziewaj.

Ateista or Milgaard

Opublikowano

dla mnie wazne zeby ruszyl do konca marca,niech spokojnie sobie pracuja i wypuszcza serwer w 100% gotowy,taka jest moja opinia:)

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Koń nie ,,koni"

poza tym eq na start wcale nie musi być +9 +6 w zupełności wystarczy

konia proponuje(nie wiem czy ta jest) na start zwykły kon,od 35 do kupienia boj od 50 do kupienia(ew.zrobienia) militar ^^

twoje propozycje to jak dla mnie easy na 5 dni ^^ nie wiecej bo w 1dzień wbijasz 70,a takto wierz mi lub nie to chamuje tak szybki exp na poczatku ^^

ale to tylko moja prywatna filozofia oczywiście szanuje twoje zdanie :>

Ateista.

Tak ale zobacz ile jest ulepszeń biżu broni i zbroi .

A ile będzie trzeba kasy do tych ulepszeń a i tak mały drop kasy jest 10kk kosztuje 200szt pelerynek

Opublikowano

Serwer jest już w 80% skończony. Pojutrze zakończymy betę i ogłosimy oficjalny start na 23.03.12r Beta jest mocno nie dopracowana i tak już zostanie. W pełni odbugowany serwer ze wszystkimi questami, oraz mobami zobaczycie na OFICJALNYM STARCIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...