Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

karloo nie było takich samych zbroji i broni ... ja tylko widziałęm takie same metiny wielki pare plików jest tylko z crystal takto all nowe ... , a oni dopracowali to i zrobili pro serwer ...Serwer będzie najlepszy na jakim graliście Pozdro .

asdsadsadsadsadsadasd.jpg

Czekam

:)

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy takie nowe widzialem juz te zbroje:) na Crystal:D

A po 2 zycze im tego zeby byl to najlepszy serwer i zeby stal jak najdluzej:)

Przekonamy sie o 21 czy Janu tym razem dal z siebie wszystko^^

Opublikowano

Pamiętajcie, że Neora a Tilian to dwa zupełnie różniące się od siebie serwery.

Nawet jakby neora startowała dopiero jutro i tak wolałbym poczekać bo wolę grać na serwerze classic niż na takim orshu jak Tilian. (nie mówię, że tilian jest zły, po prostu to inny typ serwera, zależy co kto woli)

Jeśli neora będzie dobra, a z tego co widzę to tak będzie i jeśli odbędzie się bez większych niespodzianek to możecie być pewni, że ludzie do gry na taki serwer się znajdą, bez obaw.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Tilian słabo wyszedł. Za mały exsp sztaby do dupy się sprzedaje itp. Zagram chętnie tutaj tylko proszę was nie dajcie plamy! Podacie ip ts'a?

Opublikowano

to niech dają info że sie nie udało i ok ja poczekam ale jak 0 info to ja pierdole i koncze zabawe z tym serwem.

Opublikowano

hahahaha Janu gratuluje ci!!! serwer caly zbugowany, a najlepsze jest to, ze juz nie dziala ani serwer ani strona haha GZ typku nieogarniety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...