Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

janu serwer jest nie dopracownay ale nie jest tak zle. Poprawice to szybko, ja mam dla was taka rade: nie podawajcie daty startu bo pozniej sie nie wyrabiacie ze wszsytkim. Jak bedziecie mieli wszystko w 100% to wtedy dajcie date.

Ja czekam bo jest warto.

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up tak client jest zabezpieczony ????... co za problem napisać unpackera w C++, a tak poza tym to możesz sobie mieć prawa zastrzezone... Haha! takie jak w cliencie w waszym kozackim pliku .txt ;]

Wszystko jest ładnie rozpakowane... A jak już chcesz wiedzieć to tylko ja ogarniałem crystalmetin bo Eccos chciał wrzucić byle jakie questy i odpalić serwer dla graczy, bierzecie się do czegoś czego nie umiecie i macie efekty... Po takich startach to będziecie mieli na 100% tyle graczy że... A zresztą nie obchodzi mnie to. Bye

Ps. Na tym serwerze sa jeszcze moje questy i jeśli macie mnie tak traktować i używać MOICH questów bez mojego pozwolenia, ja tak samo mogę używać waszych modeli i plików z clienta...

Np quest na handlarzy ;] A, baze Eccos zjebał bo wgrywał swoje zepsute pliki z nowymi zbrojami i itemkami na fryzurki itd...

Quest na handlarzy jest napisany przeze mnie dziecko drogie. A jezeli ty uzyjesz modeli wykonanych przez mojego grafika to zobacze sie z toba albo twoimi rodzicami w sądzie.

Uczeń
Opublikowano

jannu podkręć expa do 500%

i dodaj ss broni wkońcu (chyba że twój grafik nad nimi pracuje to nie śpiesz się)

dodajcie pierścień tp

a zobaczysz że wbije większa ilość graczy

Opublikowano

@janu

Hahaha!!! tak przez Ciebie?

Rozjebałeś koleś. Dokładnie te same say'e tylko mogłeś zmienić tytuły i tyle...

Szkoda mi słów na takich idiotów ;]

Hah jeszcze straszysz sądem, dzieckiem to możesz być ty wystawiając takie gówno może zapowiedź jest ładna ale to nic w porównaniu z serwerem. Bye

ESTAVIA.PL

Opublikowano

@janu

Hahaha!!! tak przez Ciebie?

Rozjebałeś koleś. Dokładnie te same say'e tylko mogłeś zmienić tytuły i tyle...

Szkoda mi słów na takich idiotów ;]

Hah jeszcze straszysz sądem, dzieckiem to możesz być ty wystawiając takie gówno może zapowiedź jest ładna ale to nic w porównaniu z serwerem. Bye

Spierdalaj z tad neosie. Nic tylko hejtujesz. Myslisz ze to jakis problem napisac questa na handlarza i tylko ty to umiesz ? ahahaha Smieszny jest. Jeszcze bys dzieciaku kradl tylko bo nie umiesz nic samemu zrobic. Jestes smieciem i tyle.

Sorry za szczerosc ale jak widze takie dzieci pojebane to az mnie kurwica bierze.

Opublikowano

@up następny koxu...

Nic nie mówię o problemie z napisaniem questa, ale jak kurwa ktoś kradnie to widać bo chyba swoje questy jeszcze pamiętam nie? ...

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Serwer jest genialny tylko nie dopracowany. Jak juz poprawia wszystkie bledy i zrobia restart kont to zaloze sie ze zleca sie ludzie z wszystkich serwerow.

Opublikowano

najlepiej jak juz macie podawac date startu to jakas przyblizona..

zeby 'Ci' niecierpliwi nie pisali codziennie po kilkanascie postow kiedy start,..

Poczatek kwietnia?? .. w polowie kwietnia?? czy moze pod koniec kwietnia??

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Cudna prezentacja, oby zagrało sporo osób, jeśli tak będzie to z pewnością wbiję ;]

hahahahahaha, Ty wbijasz i grasz na wszystkich prywatnych serwerach metin2.

Ponabijaj sobie posty w saperze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...