Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, jak zwykle mamy opóźnienia mam nadzieje ze to był już ostatni raz. Strona i forum już jest. Linku do forum nie podam bo to nie zgodne z regulaminem a strona to www.neora.pl Beta miała startować dzisiaj ale przez to że dopiero teraz podaje wam linka do strony nie zdarzyliście się zapisać dlatego beta wystartuje za dwa dni abyście mieli czas się zapisać.\

Edit: www.neora.pl , ale crystalmetin.pl także odwołuje do naszej strony

Opublikowano

Witam, jak zwykle mamy opóźnienia mam nadzieje ze to był już ostatni raz. Strona i forum już jest. Linku do forum nie podam bo to nie zgodne z regulaminem a strona to www.neora.pl Beta miała startować dzisiaj ale przez to że dopiero teraz podaje wam linka do strony nie zdarzyliście się zapisać dlatego beta wystartuje za dwa dni abyście mieli czas się zapisać.\

Edit: www.neora.pl , ale crystalmetin.pl także odwołuje do naszej strony

boze ale jestes nie ogar od kiedy sie na bete zapisuje ? dawaj CLienta i odpalaj bete a nie jakies problemy powodzenia

23semvo.png

Opublikowano

boze ale jestes nie ogar od kiedy sie na bete zapisuje ? dawaj CLienta i odpalaj bete a nie jakies problemy powodzenia

Od dzisiaj bo wcześniej się nie było gdzie zapisywać.

Opublikowano

Od dzisiaj bo wcześniej się nie było gdzie zapisywać.

i po jakiego te zapisywanie ? jeszcze nigdy takiego czegos nie widzialem jak beta to beta ON dla kazdego odpal normalna bete daj Launchera Clienta i lecimy z tym koxem a nie jakies sranie w banie

23semvo.png

Opublikowano

Popraw grafike w prezentacji, bo zrobiła kaput i nie ma jak ogarnąć co i jak na serwie.

To efekt tego że strona nie jest podłączona z bazą. To będzie naprawione jak wróci drugi admin.

Opublikowano

Nie dajcie się prosić, odpalcie serwer.

Tak długo czekaliśmy na tę bete, odpalcie ją teraz.

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

Opublikowano

Mi sie wydaje ze serwer jest troche za slabo rozreklamowany. Jak by sie ludzie dowiedzieli to na pewno by wbili na niego.

Opublikowano

Ludzie poczekajcie troche z tą betą .

Potem będziecie marudzić ,że za dużo bugów i się grać nie da...

Opublikowano

A nie wzieliscie pod uwage ze moze jeszcze musza cos przygotowac albo dopracoawc klienta. Wezcie pod uwage ze TAKI WYPASIONY SERWER z tyloma nowosciami wymaga dużo więcej roboty niz jakies tam inne podrzędne serwery.

Opublikowano

na chu** tu czekac i tak nie wypali ja zawijam na other world2

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

+700 osob online i gram, szukalem takiego serva juz 7 dzien! Czekam. ;-)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Jak tu będzie chociaż 200 Graczy online to wam pogratuluję. Nawet Tematu nie umiecie ładnie , estetycznie napisać, pozdro. Babcyna.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

@Up Jawor1012

Ty się nie wypowiadaj, bo widać że nawet Maciek z Klanu jest przy tobie geniuszem...

@2x up

Narazie nie ma połączenia z bazą bo robią serwa, więc nie ma obrazków. Proste ?

Jeśli ci się spodobało daj "like" ;)

Opublikowano

Powiem tak, jezeli wystartuje ma +400 graczy kazdy bd chcial go zobaczyc.Zapewne poloea odejdzie czyli okolo 200a reszta zaprosi okolo 400 tak bylo na Pandorze i bedzie tu ;-)

.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Co tak cicho ? Kiedy wkońcu ta beta ;d

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Jawor1012 trollu nie umiesz nic innego napisac ? "serwer nie wystartuje" , "serwer na pewno nie wystartuje" Wez sie jebnij z 10 piętra i skoncz dzieciaku bo to juz jest nudne.

Serwer genialny i zagra na pewno pełno ludzi, tylko grafika wam wygasla w zapowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...