Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może właśnie ze względu na ten serwer wrócę do grania w metka...

Proszę- nie spierdolcie tego.

Już spierdolili przenieśli start.
Opublikowano

Po pierwsze nie start tylko bete a po drugie kazdy serwer w tym miesiacu jaki widzialem przeniosl o jakis czas start. Tak to juz jest, nie da sie podac dokladnej daty.

Opublikowano

Tak przenosili start i padali w dzień oficjalnego otwarcia to już się dzieje od początku roku :x po drugie na *** podają jakieś daty startu niech wpierw serwer postawia -_-

Opublikowano

hue hue od poczatku roku ? Czlowieku ty sie dobrze czujesz.? Ja tego serwa tu widze od poczatku marca a zagladam na mpc forum codziennie.

Zreszta wystarczy ozbaczyc kiedy jest napisana zapowiedz 24 luty. Jezeli dla ciebie 24 luty to poczatek roku to pozdro.

Nowicjusz
Opublikowano

ja nie wiem co ludzie pierniczą tutaj może się nie udzielam na tym forum ale pisało tam dokładnie ze 23 marca wiec ja nie wiem ..... od początku roku ze niby pisze ze serwer miał być hehehe bardzo śmieszne ....

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że serwer szybko padnie... Wszystko ładnie (szczególnie jeżeli chodzi o zbroje) ale nie wydaje mi się żeby serw długo postał.

Zagrać raczej nie zagram, bo jeżeli moje przeczucia są realne to szkoda mi czasu grać na serwerze, osiągnąć wiele, a potem dowiedzieć się że serw padł tak z dnia na dzień... Teamowi życzę powodzenia ze startem i z utrzymaniem.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że serwer szybko padnie... Wszystko ładnie (szczególnie jeżeli chodzi o zbroje) ale nie wydaje mi się żeby serw długo postał.

Zagrać raczej nie zagram, bo jeżeli moje przeczucia są realne to szkoda mi czasu grać na serwerze, osiągnąć wiele, a potem dowiedzieć się że serw padł tak z dnia na dzień... Teamowi życzę powodzenia ze startem i z utrzymaniem.

Rozumiem, że masz kobiecą intuicje ? Koleś ma przeczucie, że serwer padnie, ja pierdole... Może Ty jesteś jakimś prorokiem ?

Na serwer oczywiście zapraszam i liczę na zdrową rywalizację.

Boster, jinno.

CX7Rrj.png

Opublikowano

Nie sadze, admini tego serwa wlozyli w niego zbyt duzo hajsu i pracy aby sobie mogl teraz pasc.

Opublikowano

Ludzie powinniście się nauczyć czytać ze zrozumieniem... To miał być start bety nie oficjalny start, a serwer stoi już od tygodnia i można testować.

A start jest na jutro.

Dokładnie.

Opublikowano

Ludzie powinniście się nauczyć czytać ze zrozumieniem... To miał być start bety nie oficjalny start, a serwer stoi już od tygodnia i można testować.

A start jest na jutro.

Opublikowano

Server Zajebisty,sa nowe pro rzeczy nigdzie nie widziałem takiego czegoś co tu jest dlatego czekam z niecierpliwością na ten server,jeżeli wypali to zostane na dlużej.

Mam Pytanie jak będzie wyglądał Biolog na Serverze? Do jakiego lv a będzie,co ile zabki matowe klatwy i reszta? i czy u npc będa intems do biologa czy dropimy samemu?

I jak ze skillami?

Edit

Skille normalnie ale sa u npc zwoje ok

Kon jak na pl ok

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością

Piję by paść padam by wstać wstaje by żyć żyje by pić

Niemowa powiedział głuchemu że ślepy widział jak szczerbaty odgryzł włosy łysemu

99,99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce... nie ściągaj już ręki

W razie pożaru czytaj dalej... .W razie pożaru idioto!

W życiu trzeba być twardym jak przeterminowane żelki

Opublikowano

Jak nie przepadam za dużą ilością nowości to tutaj są one unikatowe. Właśnie przez to jestem wyrozumiały wobec startu ponieważ napisać kuesty do tych nowości lub znaleźć je na internecie jest wielką sztuką.

Jeżeli na prawdę wystartujecie zgodnie z założeniami to na pewno zagram. jednakże przydało by się podać już trochę szczegółów dotyczących servera; system ulepszeń, bony, drop i wiele innych bardzo ważnych rzeczy, bez wiedzy których nie ma sensu rozpoczynać gry w ciemno.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

serwer zapowiada sie fajnie

Piję by paść padam by wstać wstaje by żyć żyje by pić

Niemowa powiedział głuchemu że ślepy widział jak szczerbaty odgryzł włosy łysemu

99,99% idiotów czyta ten opis z ręką na myszce... nie ściągaj już ręki

W razie pożaru czytaj dalej... .W razie pożaru idioto!

W życiu trzeba być twardym jak przeterminowane żelki

Opublikowano

Zagram ; >

jednak proponuje, dodanie zwoja restartu statusu ( chyba ze przeoczyłem ; d )

Zobaczymy sie w chunjo

Carlos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...