Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] NEORAmt2 DEDYK

Janu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 361
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam za to pytanie ale nie chce mi się grzebać po prezce kiedy start ?

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

kolego nie ma co pytac, bo na pewno nie bedzie o tej porze a nie wiem czy wgl bedzie, administracja nas olewa, mialbyc start 10.03.2012 ale zero slychu

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Zaktualizowałem zapowiedź, sorry że z takim poślizgiem ale był problem z nowymi zbrojami. Teraz już wszystko działa, możecie zobaczyć na zdjęciach. Mam nadzieje, że wam przypadną do gustu nowe zbroje bo mi osobiście się bardzo podobają. To tyle, zapowiedź będzie jeszcze aktualizowana.

Opublikowano

Hej a Janu czy serwer wystartuje w planowanym terminie ?

Bo wchodzę z Gildią ;D

Edit:

START

Nie ma jeszcze dokładnej daty startu, parę rzeczy musimy jeszcze dopracować . Przewidujemy, że za około półtorej tygodnia wszystko będzie gotowe. Ale nic nie gwarantuje bo nie znam dokładnej daty. Jeżeli data będzie już znana dowiecie się tego w tej zapowiedzi. Zapowiedź będzie co jakiś czas aktualizowana, więc możecie tu zaglądać jeżeli

chcielibyście dowiedzieć się czegoś więcej.

Teraz widzę ,że się i na ten serwer nie doczekam -,-

Kurde Janu mógłbyś to bardziej przybliżyć ?

Zbrojki piękne a w systemie ulepszeń dalej robimy z szmaragda czy tam jakąś nową zbroję trzeba dropnąć ?

Ciekawie się zapowiada ale mam nadzieję ,że w Sobotę pogram

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Fajne zbroje i w ogóle zajefajny serwer. Mam pytanie ten smok kościany będzie taki duży jak czerwony smok czy taki duży jak niebieski ?

Opublikowano
]Zbrojki piękne a w systemie ulepszeń dalej robimy z szmaragda czy tam jakąś nową zbroję trzeba dropnąć ?[/color]

z tego co ja zrozumiałem to trzeba będzie dropnąć mysle że ze szkaty jakiegos nowego bossa albo z tego metka duzego mam nadzieje że wydropienie takiej zbroji będzie trudniejsze niż zrobienie szmaragdowej.

Zastanawiam się po co w systemie ulepszania jest zbroja na 61 jak nie jest pokazane co sie z niej robi chyba że zarażoną robi się albo z tej na 54 albo z tej na 61 i dlatego jest tak dziwnie pokazane.

Czekam jeszcze na bronie do expa nie ma 6/7 pod exp więc bronie powinny być jakies poważne. Noi nadal mało informacji

Jak się będzie robić skile?

Co będzie u NPC?

Bronie na 75 tylko z ripka czy jeszcze gdzies dropią ? (mam nadzieje że tylko z ripka i na nowych mapach nie będzie mozliwości by je zdobyć)

Co z roskami ? w jaki sposób będzie mozna je zdobyć ?

Czy jest magiczny metal ?

Ile osób w Administracji? w zapowiedzi jest że będzie dobry kontakt z GM w tym temacie tego nie widać

Opublikowano

wez zrob nowe ss weryfikacyjne bo te sa do d*** odkryj mini mapke zeby bylo widac nazwe serwa pod nia a nie takie cos ..

Opublikowano

wez zrob nowe ss weryfikacyjne bo te sa do d*** odkryj mini mapke zeby bylo widac nazwe serwa pod nia a nie takie cos ..

Przecież Ci pisze "DLA MPC FORUM SERWER NEORA". Chcesz nowe screeny bo mini mapki nie ma ?. Sam kiedyś robiłem serwa i wiem ile przy tym jest roboty, nie ma czasu na takie pierdoły.

Opublikowano

Janu wszystko pięknie łądnie tylko czemu na pytania nie odpisujesz ;(

I odrazu mam jeszcze pytanie co do biżuteri dropi się poziom pierwszy i dalej się ulepsza czy każdy poziom mozna wydropić ?

Opublikowano

Zacnie zacnie..

Ale sądząc po tym co od jakiegoś czasu wychodzi serwer będzie nie dopracowany z masą bugów i cofkami.

Ale jeżeli sprawdzi się to 10% że serwer będzie taki jak na prezentacji to zwracam honor i czekam na start

Opublikowano

Janu daj jakies info kiedy dokladnie start bo chce wbic z ekipa, fajnie sie zapowiada. Mam nadzieje jednak ze ten 10 marca to aktualna data i wystartuje

Opublikowano

Jutro albo pojutrze będzie juz gotowa strona a co za tym idzie również forum i xat.

Opublikowano

Przecież pisze: "fabuła jest oryginalna, czyli taka jak na Metin2". Wzięta z www.Metin2.pl. Specjalnie nie pisaliśmy własnej fabuły aby nie zmieniać klimatu gry. Po za tym Metin ma już fabułę i po co dopisywać własną.

sądzę że fabuła powinna być związana z swoim serwerem a nie z globalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...