Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

s2 to umetin.pl Narazie tylko w zapowiedzi :)

Serwer strasznie polecam, warto tam grać np z powodów :

Dobrego expa i łatwej gry

Nie ma żadnego S2 nie przyciągaj im tam graczy -.- napisał ci coś destruct więc po co wypisujesz głupoty

Stary i nudny serwer. Nie polecam.

Może stary ale jary ^_^ wszedłeś w ogóle na serwer pograłeś minimum miesiąc lub dwa ? jak nie to nie wypowiadaj się że nudny bo jest wiele do roboty -.-

Opublikowano

Zaangażowanie serwerem poprzez administratorów jest bardzo duże, co przyciąga również graczy:). Niestety mnie jak i większość odpycha 6/7 na klasy.|
Powstanie drugiego serwera imetin bez 6/7 na klasy, owocowało by równie dobrą popularnością, lecz nie wiadomo czy sam @Fifolski dałby radę temu sprostać (ogarnąć dwa serwery na raz) :)

Aż się prosi wejść na serwer, lecz te głupie 6/7.
Polecam do zagrania , ponieważ sam kiedyś grałem, lecz serwer z takimi 6.7 niestety nie dla mnie, ale może i dla Was:)

Opublikowano

Mam pytanie co jest z forum wchodzę i pisze wymagane uwierzytelnienie na stronę główną normalnie wchodzę tak mam na laptopie na komputerze aktualnie mnie nie ma :<

Opublikowano

Czerwiec to miesiąc poprawiania ocen, świadectwa sesje itp. Warto odreagować po ciężkim tygodniu umysłowego wysiłku. Postanowiłem więc reaktywować idee dużej ilości eventów.
Co dwa dni będzie odbywało się konkretne ZUO/OX i raz w tygodniu będziecie mieli okazje zdobyć konkretniejsze nagrody. Zarezerwujcie sobie trochę czasu w dzisiejsze popołudnie, będzie konkretnie :P
PS. Wiecie że gra z nami DIIIM2 :)

f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tym razem z okazji wakacji mamy dla Was mega pompastyczne eventy ! Rozpoczynamy tradycyjnie mocnym ZUO z darmowymi marmurkami. Gorący piasek pustyni na CH1, błękitna woda koło teleportera, krata chłodnych ... potów i skrzynka .... pereł dla każdego :D

f.png

Opublikowano

Kolejna okazja do fajnego rozpoczęcia wakacji ! Bawimy się w prawdziwych handlarzy !
Łowcy okazji: Tym razem okazji będziecie szukali nie tylko w domu aukcyjnym ale tez na mapce handlowej. Od godziny 18 przez jakiś czas w Domu Aukcyjnym oraz na mapie handlowej pojawią się itemy do kupienia za 1 SM/Yang Preminum/ Yang w grze. Będą to zarówno pospolite ulepszacze jak i cenne zbroje, tarcze i przedmioty. Kto pierwszy ten lepszy ! Gotowi na prawdziwe okazje cenowe? Przygotujcie się na wielkie wietrzenie magazynów GMów.

f.png

Opublikowano

Kolejna okazja do fajnego rozpoczęcia wakacji ! Bawimy się w prawdziwych handlarzy !

Łowcy okazji: Tym razem okazji będziecie szukali nie tylko w domu aukcyjnym ale tez na mapce handlowej. Od godziny 18 przez jakiś czas w Domu Aukcyjnym oraz na mapie handlowej pojawią się itemy do kupienia za 1 SM/Yang Preminum/ Yang w grze. Będą to zarówno pospolite ulepszacze jak i cenne zbroje, tarcze i przedmioty. Kto pierwszy ten lepszy ! Gotowi na prawdziwe okazje cenowe? Przygotujcie się na wielkie wietrzenie magazynów GMów.

Eventy są bardzo fajne i można na nich nawet dużo zarobić :D Serwer polecam :]

Opublikowano

Pragnę OFICJALNIE OGŁOSIĆ, że od weekendu zaczynamy zapisy na turniej PVP.
Każda klasa będzie walczyć tron króla, najmocniejszego i najdzielniejszego z najdzielniejszych i najmocniejszych

To co ? Ja uciekam kupić Wam jakieś fajne nagrody (rzeczowe oczywiście!), poszukać jakiś epików dla najlepszych a wy zacznijcie pucować miecze (jakby to nie brzmiało )
Informacje, relacje i newsy będą pojawiały sie na forum i face.
PS. Pamiętajcie że poza eventami typu ZUO/OX są też eventy specjalne, dlatego bądźcie czujni na forum.
Do zobaczenia w grze !

f.png

Arcymistrz
Opublikowano

Pytania co do serwera:

1. opłaca się zaczynać bez niczego?

2. Postacie są zrównoważone czy jakieś wyróżniają się w PvP?

3. Warto grać szamanem smokiem?

4. Warto grać szamanem healerem?

5. Banują za BS'a?

6. Da się zrobić eq bez dropienia ulepszaczy 24/7?

7. Jak ocenicie robienie eq w poziomach - hard, medium, easy, 4fun?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. opłaca się zaczynać bez niczego?

2. Postacie są zrównoważone czy jakieś wyróżniają się w PvP? NIE

3. Warto grać szamanem smokiem? JAK CHCESZ

4. Warto grać szamanem healerem? JAK CHCESZ

5. Banują za BS'a? NIE GRAŁEM 3 LATA I DALEJ MAM KONTO SPRZEDAWALEM HURTOWO ABS 4X15% Z MAX PZ

6. Da się zrobić eq bez dropienia ulepszaczy 24/7? NIE

7. Jak ocenicie robienie eq w poziomach - hard, medium, easy, 4fun? HARD/MEDIUM

ogólnie nie opłaca się grać już tam 6/7bon tylko w IS albo w szczegolne dni moga dropic wiec kicha z majonezem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy wszystkich nowych graczy na serwer, każdy dostaje iPack do 100 poziomu dzięki któremu można zdobyć początkowe eq.

Dodane jest też kilka questów które pomogą nowym graczą szybciej się wybić.

W niedługim czasie zostanie dodany system lotto dzięki któremu można będzie wygrać darmowe monety.

Opublikowano

Cześć.
Mamy dla Was specjalne zadanie.
Jesteśmy razem już ponad dwa lata, ale kto staje w miejscu zaczyna się cofać.
Tym razem wspólnie wybieramy nowy wygląd broni ! Mamy 9 propozycji kompletów, z których do Waszych rąk trafią trzy.
Oto jedna z nich:

Zapraszamy do głosowania na forum.

PS. Polub nas na facebooku. Eventy czekają.

f.png

Opublikowano

Dziękujemy za wybór broni !
Reset gildii, nowe bronie i mega event na zakończenie wakacji !
Znane szkatułki blasku księżyca czekają ! Przez tydzień przed końcem wakacji będziecie je mogli zdobyć z każdego moba!
Pamiętajcie o naszym facebooku ;) Nagrody czekają.

f.png

Opublikowano

eb38b71427d79.jpg

Nowości czas zacząć :)

coś nie pykło ze screenem :D

a na event na pewno wbiję mimo ze nie byłam na serwie od kilku tygodni :)

Hejo

Opublikowano

:(

coś nie pykło ze screenem :D
a na event na pewno wbiję mimo ze nie byłam na serwie od kilku tygodni :)

Uruchomiliśmy system lotto.
Codziennie macie szansę na SM !

f.png

Opublikowano

Mam postać od samego startu serwera 102lvl z eq zrobionym w BS, fajnie się tam gra, polecam każdemu kto lubi Easy:)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

System petów prawie gotowy :)

Zapraszam do udziału w nowym evencie "Piniata" !
Uciekający Pirat ma przy sobie wiele skarbów, czy zdołacie go złapać ?

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...