Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mimo, że serwer już długo stoi to jest na prawdę dobrze dopracowany. Zacząłem grać dwa dni temu i jest bardzo miła atmosfera. Gorąco polecam serwer :)

Do czasu :D serwer stał się zbyt łatwy ale nadal jest fajny i nadal polecam jeśli ktoś nie wszedł na stronkę i nie chciało mu się kliknąć w okienko gdzie jest trailer lub po prostu nie widział to proszę

trailer ładnie wykonany lecz nie ma praktycznie nic pokazanego z serwera :c
Opublikowano

Co w tym serwerze jest takiego fajnego? Exp jest tak wolny do 250lv że to jest nie do wytrzymania dorpienie ulepszaczy na 1 item to kilka dni no bez jaj z 200 którymś lv skończyłem gre po cięzkim i nudym dropieniu expieniu i co tam jeszcze nie polecam tego serwera...

Edit

No chyba że przez ten rok się na prawdę wszystko zmieniło o 100% ale wątpie żeby coś uległo zmianie. ;)

Opublikowano

Serwer stoi i długo to fakt ale to nie ten sam imetin jaki był na początku teraz nie da rady się zbytnio wybic więc nie polecam

A dla administratorów moglibyście wrzucic nawet kopie tego serwera na jakiś hosting i nieco go podkrecic to na pewno sporo osób by do was doszło

Opublikowano

Serwer spoko, polecam innym do grania, na pewno nie znudzi wam się po 2 tygodniach. ;)

Tylko szkoda że nie otworzycie identycznego lub nieco ulepszonego s2. :c

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Co w tym serwerze jest takiego fajnego? Exp jest tak wolny do 250lv że to jest nie do wytrzymania dorpienie ulepszaczy na 1 item to kilka dni no bez jaj z 200 którymś lv skończyłem gre po cięzkim i nudym dropieniu expieniu i co tam jeszcze nie polecam tego serwera...

Edit

No chyba że przez ten rok się na prawdę wszystko zmieniło o 100% ale wątpie żeby coś uległo zmianie. ;)

Exp wolny o_O Przy eq do expa dobrym buffie 250 wbijesz w kilka godzin nie pamiętam dokładnie czasu ostatnio bodajże 19+h wbity był 200+ Teraz jest z buffami tak łatwo że możesz wyciągnąć max 100% buffy i exp nie ma większego sensu gdyż na mapce na której expią do 250 można wbić od 130 już i przy takich buffach ogarniać bez żadnego problemu największego spota :] serwer był jest i mam nadzieje że będzie tak fajny jak rok/2 lata temu odkąd zaczynałem gdzie praktycznie nie było ani 1 osoby z 250 lvlem i expiło się jeszcze na metkach :D do 175 ale czasy się zmieniają i aktualizacje są potrzebne lecz brakuje mi tam jakiś ciekawych systemów :/ bo systemu kostiumów tam nie ma nadal oraz zbrojki na najwyższy lvl dla surki wyglądają jak szmaty jakieś :/ na najwyższym lvlu zbroja powinna wyglądem miażdżyć wszystko :/ Serwer polecam nadal jeśli chcesz grać na dłużej niż miesiąc i lubisz porządne mediumy to ten serwer jest dla ciebie :]

Opublikowano

Do czasu :D serwer stał się zbyt łatwy ale nadal jest fajny i nadal polecam jeśli ktoś nie wszedł na stronkę i nie chciało mu się kliknąć w okienko gdzie jest trailer lub po prostu nie widział to proszę

trailer ładnie wykonany lecz nie ma praktycznie nic pokazanego z serwera :c

No, trailer zrobiony zaje***cie.

Jedno też mnie dziwiło.

Że EQ, które miało rzekomo " Odznaczać " iMetina [ Lodowe, Hadesy itp. ] nie zostało ukazane.

Klasy były ubrane w normalne itemy.

Cóż, jednak bardzo ładnie wykonane.

Ciekawi mnie kto był lektorem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę że serwer naprawdę idzie w dobrym kierunku grałem kiedyś na początku.O

Od tamtej pory się troszku zmieniło.

Załącze wam nawet ss'ka. z mojej starej galerii ;]

v8czup.jpg

r3ePj8E.png

Opublikowano

Podoba mi sie rozwiazanie z oxem.Nie widzimy zadnej postaci,dzieki czemu nie ma podpowiadania oraz nie odczuwamu spadku fpsow.

Serwer caly czas sie rozwija wiec polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Widzę że serwer naprawdę idzie w dobrym kierunku grałem kiedyś na początku.O

Od tamtej pory się troszku zmieniło.

Załącze wam nawet ss'ka. z mojej starej galerii ;]

v8czup.jpg

Najlepszy serwer, ten interace był mega, jak i świecenie, nie wiem czemu to zmienili:(

Zawsze było tu dużo graczy, chunjo najlepsze. <3

Mój pierwszy priv, i powracamy znowu tutaj.

Polecam mega serwer, administratorzy są pomocni i starają się pomóc na wszelkie możliwe sposoby, serwer też jest fajny, gra sporo fajnych osób, pvp na małym lvlu też jest.

"Bez" reklamy, a ma 1k+ online. Zapraszam, chunjo! :D

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Najlepszy serwer, ten interace był mega, jak i świecenie, nie wiem czemu to zmienili:(

Zawsze było tu dużo graczy, chunjo najlepsze.  <3

Mój pierwszy priv, i powracamy znowu tutaj.

Polecam mega serwer, administratorzy są pomocni i starają się pomóc na wszelkie możliwe sposoby, serwer też jest fajny, gra sporo fajnych osób, pvp na małym lvlu też jest.

"Bez" reklamy, a ma 1k+ online. Zapraszam, chunjo!  :D

No kiedyś jak pogrtywałem to było inaczej teraz obrócił się o 100stopni. ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Fajnie by było jakby ten serwer jeszcze działał, a nie że 2h ściagam wszystkie pliki po kolei klikam uruchom i "starter.exe" nie odpowiada. Zajebiście. Serwer do dupy nawet odpalić się nie da.

Opublikowano

Fajnie by było jakby ten serwer jeszcze działał, a nie że 2h ściagam wszystkie pliki po kolei klikam uruchom i "starter.exe" nie odpowiada. Zajebiście. Serwer do dupy nawet odpalić się nie da.

Gdzy sciągasz wyłącz antywirusa ;* :) antywirus usuwa pliki... :) 

Opublikowano

Ponad 1000 graczy online ;) Wszystko działa jak należy.

Polecam sprawdzić system, przez pisaniem takich postów.

PS. Widzieliście nasz nowy dungeon? To jest dopiero wyzwanie!

Nowe ulepszacze i bossy czekają. Kolejna opcja na zarobek dla niższego lvla

f.png

Opublikowano
Witajcie !

Z okazji Walentynek dzisiaj od godziny 16:00 do północy będziecie mogli raczyć się tak długo oczekiwanymi Szkatułkami Heksagonalnymi 

Poza tym Walentynkowy Idol, oraz mega wypasione ZUO !

Do zobaczenia w grze !  <3

f.png

Opublikowano

przy rejestracji konta ciagle wywala mi blad ze  bledny kod z obrazka? wtf jak  wpisuje to co jest na nim!!! jak ktos wie o co chodzi to prosze o odpowiedz

JurexGCW

Opublikowano

Mam pytanie czy szaman tutaj ma jeszcze wzmocnienie porównywalnie do innych klas?

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano

logo_olimpijskie.png

Nie będziemy gorsi od Rosjan i też będziemy mieć Olimpiadę !
Ruszamy od przyszłego tygodnia.
Więcej informacji na naszym forum !

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...