Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawcie prezke bo nie wiadomo dla nowych czy warto zagrać ...

Obrazki prawie wszystkie wyjepało...

Opłaca, najlepszy serwer, jak i stabilny, nigdy nie mieli większych problemów.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy gracze !
Przypominam o dropie Szkatułek z racji zakończenia Olimpiady iMetina.
Listę medalistów znajdziecie na naszym forum :)

PS. Prezentacja zostanie przebudowana :)

f.png

Opublikowano

Ja wolałem starego iMetina zresztą tak jak większość moich kumpli :) byl on idealny z początku gdy mając archera z łukiem boga każdy padał lub wp-ka z pustakiem.. mogłbys Fifolski zrobic taki s2 :) bez tych zjeb... fryzur zbroi/mieczy jednym słowem taki jaki był na początku .

socysty---42.png

Opublikowano

Ja wolałem starego iMetina zresztą tak jak większość moich kumpli :) byl on idealny z początku gdy mając archera z łukiem boga każdy padał lub wp-ka z pustakiem.. mogłbys Fifolski zrobic taki s2 :) bez tych zjeb... fryzur zbroi/mieczy jednym słowem taki jaki był na początku .

To już nie wróci. Pamiętam te czasy. To było coś te wyloty do dt, jak mi szmaragd spaliło to się .... Ale dalej się grało, fajnie było ale wszystko kiedyś się kończy. Serwer nadal Mega ale zmienił styl i mi nie pasuje. 

Serwer oczywiście Polecam. 

Opublikowano

Nowa prezentacja ! ;)

@istny Diabel

Problem jest przy próbie dodania tego co stworzył generator. Niestety nie akceptuje obrazków.
Jak wrócę do zdrowia to przepiszę to odręcznie

f.png

Opublikowano

world_war_i_silhouette_black_white_line_

WOJENNY TYDZIEŃ

Karabiny w dłoń ! iMetin Was wzywa !
Przez cały tydzień będziecie walczyć do ostatniej kropli krwi i potu.
Czekajcie na rozkazy i sprawdzajcie kowala, kto wie kiedy będzie potrzebował pomocy !

Poniedziałek 10.03.14

18:00 Ćwiczenia oskrzydlające wrogie pojazdy opancerzone - rozbijamy twarde Metiny w Oazie !

Środa 12.03.14
18:00 Uzupełnianie amunicji - czyli zaopatrzenia od Administracji !

Piątek 15.03.14
18:00 Wojna królestw - czyli trenujemy odpieranie przeciwnika !

Sobota 08.03.14

18:00 Godzina zero - wielkie starcie z GO i GM w Oazie. Po starciu dobijanie sił wroga, w postaci inwazji Bossów !

Dodatkowo, w tygodniu u Kowala pojawi się specjalna misja, którą będziecie mogli wykonywać bez ograniczeń !

f.png

Opublikowano

Szkoda że tak teraz mało osób gra na tym serwerze.

Serwer jest zajebisty że tak powiem eventów,bossów, map,zbroij i innych rzeczy nie brakuje.

Podoba mi się że jest w nim cały czas coś ciekawego i nigdy się nie nudzi.

Jednak jest taki wielki 

-

Za mało graczy!!!

imetin_logo.png

Opublikowano

Szkoda że tak teraz mało osób gra na tym serwerze.

Serwer jest zajebisty że tak powiem eventów,bossów, map,zbroij i innych rzeczy nie brakuje.

Podoba mi się że jest w nim cały czas coś ciekawego i nigdy się nie nudzi.

Jednak jest taki wielki 

-

Za mało graczy!!!

Nie zgodze sie z Toba,graczy jest sporo.Moze wydawac sie inaczej,poniewaz jest tutaj mapa handlowa i w miastach nie ma az takich tlumow

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam , choc kiedy tu zaczynałem bylo wgl inaczej , gralem w niego jakies 1,5-2 lata nie pamietam dokladnie , eventy byly prawie codziennie  i chyba nadal sa  tak samo jak nowosci , lecz według mnie za duzo pozmieniali i serwer stracil troche na graczach , Ale jak juz mowilem serwer polecam . Jesli jest ktos chetny to moge wymienic eq,konto tutaj za eq, konto na PL Negros pisac pw 

Opublikowano

Średnio 1000 osób online (mamy licznik na stronie głównej) :)
Z racji tego, że tygodniowe eventy tematyczne cieszą się sporą popularnością będą organizowane częściej. 

f.png

Opublikowano

Średnio 1000 osób online (mamy licznik na stronie głównej) :)

Z racji tego, że tygodniowe eventy tematyczne cieszą się sporą popularnością będą organizowane częściej. 

A jak ma się wasz klient? Bo naszła mnie chęć żeby zagrać ponownie na imetku. Tylko czy klient jest już w 100% sprawny? NIe wywala itp? 

Opublikowano

A jak ma się wasz klient? Bo naszła mnie chęć żeby zagrać ponownie na imetku. Tylko czy klient jest już w 100% sprawny? NIe wywala itp? 

U mnie client działa normalnie , wiem że kiedyś po jakimś patchu ludzie mieli problemy z clientem( w tym ja) , ale jesli mi teraz działa to wydaje mi sie ze wszystko jest w porzadku . 

Opublikowano

Spring3a.png

"Wiosna - cieplejszy wieje wiatr, 

Wiosna - znów nam ubyło lat"

Witajcie drodzy gracze!
Pomimo problemów, wreszcie "przywiało" do nas Wiosnę !
Oczywiście nie zapomniała również odwiedzić naszego serwera,
zostawiając przy tym sporo niespodzianek.
Oto czego możecie się spodziewać w tym tygodniu :

Poniedziałek 24.03.14 - Niedziela 30.03.14
Przez cały tydzień będzie można oddawać wiosenne kamienie do Uriel. Wypadają za każdym razem po rozbiciu Metina Rozbicia i Metina upadłych. W zamian Staruszka obdaruje Was słynnymi skrzynkami z zagadką.
Misje można powtarzać dowolną ilość razy.

Poniedziałek 24.03.14

18:00 Akcja RYBA - czyli otwieramy sezon

Środa 26.03.14
18:00 Wysyp zielonych w Oazie na Pustyni

Piątek 28.03.14
18:00 Odśwież swoją szafę ze zbrojami na wiosnę ! Wyprzedaż ulepszaczy w Domu Aukcyjnym

Sobota 29.03.14

18:00 Wiosenne porządki na forum. Osoby które zaraportują największą ilość ukrytych wiosennych obrazków i haseł zdobywają konta VIP !

f.png

Opublikowano

Nigdy w życiu nie widzialem tak zaje.... klienta. Taki serwer moze sie podobac 10 letnim dzieciom. 2/3 lata temu gralem, i wtedy to bylo cos. Teraz to mi to nawet metina nie przypomina

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

hunting.png

AKTUALNE EVENTY !

Darz bór !

Po przywitaniu wiosny, prawdziwi wojownicy muszą pokazać kto rządzi w tej krainie.
Rozpoczynamy tydzień łowiecki, przepełniony polowaniem, nieprzespanymi nocami i trofeami najdzikszych bestii.
Sam zdecyduj, czy chcesz być zwierzyną, czy myśliwym !

Poniedziałek 31.03.14 - Niedziela 06.04.14
Przez cały tydzień za zabicie:  Wodza Orków, Żółwia, Leśnego Enta, Best Łucznika, Best Maniaka, Scrofy, Bery, Chuong i Mahon zdobywacie trofea w postaci Szkatułek Blasku ! Każdy zabity boss = 3 szkatułki !

Poniedziałek 31.03.14

18:00 Polowanie na grubego zwierza, rozdajemy nagrody za zabicie GMa na pustyni !

Środa 02.04.14
18:00 Zaganianie zwierzyny, czyli doprowadzanie bossa do Oazy !

Piątek 05.04.14
18:00 Tropienie Administratorów !

Sobota 06.04.14

18:00 Wielkie łowy. Trzy osoby które w ciągu dnia zabiją najwięcej Azraelów, wygrywają trofea !

f.png

Opublikowano

Grałem i mogę powiedzieć że kiedyś to było coś , teraz to ta stara binka i wgl tekstury odpychają.

Polecam serwer

Opublikowano

Niedługo zmieniamy binkę !
Kwestia tygodnia / dwóch ;)
Przy takiej ilości kont musi to troszkę potrwać.
Jak coś robimy to musimy to robić bezbłędnie !

PS. Najlepszymi łowcami Azraelów okazali się gracze :

Shnitzel007
DoomcioWoj
MadBoy

Serdecznie gratulujemy !

Zwycięzców proszę o zostawienie wiadomości na forum !

Otrzymujecie trofea w postaci itemów 5/5 na klasę !

Gratulacje !

PPS. Zgodnie z Waszymi sugestiami, kolejny tydzień będzie tygodniem Smoka !
Szykujcie się na smocze ulepszacze i duuużo dobrej zabawy !

f.png

Opublikowano

Shadow_dragon_by_ascynd-d46ozu0.png

SMOCZY TYDZIEŃ

Dzielni Rycerze !
W odpowiedzi na Wasze prośby, oraz problemy ze zdobywaniem ulepszaczy ze Smoków, poczyniliśmy pewne kroki by rozwiązać Wasz problem.
Osobiście udaliśmy się do każdego groty Smoka w iMetinie i obudziliśmy wszystkie bestie !
Przez cały tydzień, czeka Was wiele wyzwań ! Czy jesteście gotowi, żeby stanąć do walki i obronić swoje królestwo ?

Poniedziałek 07.04.14 - Niedziela 13.04.14
Przez cały tydzień za zabijanie potworów na każdej mapie (poza wioskami M1, nie chcemy botów !), dostawać będziecie losowy ulepszacz smoka. Event będzie działał podobnie jak dobrze Wam znany "Event Szkatułek Blasku", albo "Szkatułek Heksagonalnych". Dzięki temu każdy gracz ma szanse na zdobycie ulepszaczy.

Poniedziałek 07.04.14

18:00 Smocza wyprzedaż w Domu Aukcyjnym

Środa 09.04.14
18:00 Inwazja Smoków w Oazie na Pustyni. Niższe poziomy dostaną dodatkowo słabsze smoki oraz metiny.

Piątek 11.04.14
18:00 OX z nagrodami ! Dodatkowo co kilka rund wszyscy dostają losowe podarki !

Sobota 12.04.14

18:00 Marmurkowy zawrót głowy ! Do zgarnięcia unikatowe Smocze marmury !

f.png

Opublikowano

jajko.png

Wielkanoc z iMetinem

10 jajek, 4 farbki - maluj szlaczki i kokardki. 
3 barany, 2 zajączki, białych bazi duże pączki. 
Metr kiełbasy, kilo szynki, a wódeczki ze dwie skrzynki. 
5 wiaderek pełnych wody - w poniedziałek dla ochłody!

iMetin Team

Poniedziałek 14.04.14 - Niedziela 20.04.14
Przez cały tydzień będziecie mogli rozbijać specjalne Wielkanocne Metiny ! Wypadają z nich cenne przedmioty i ulepszacze ! Dodatkowo Wielkanocne Metiny mają różne poziomy, tak aby niezależnie od poziomu można było cieszyć się eventem.

Poniedziałek 14.04.14

18:00 Wielkanocne ZUO !

Środa 16.04.14
18:00 Kura czy jajko ? OX z podwójnymi nagrodami !

Piątek 18.04.14
18:00 Wielkanoc na Facebooku (event niespodzianka)

Sobota 19.04.14

18:00 Gdzie jest króliczek, czyli szukanie GMa z nagrodami !

f.png

Opublikowano

jajko.png

Wielkanoc z iMetinem

10 jajek, 4 farbki - maluj szlaczki i kokardki. 

3 barany, 2 zajączki, białych bazi duże pączki. 

Metr kiełbasy, kilo szynki, a wódeczki ze dwie skrzynki. 

5 wiaderek pełnych wody - w poniedziałek dla ochłody!

iMetin Team

Poniedziałek 14.04.14 - Niedziela 20.04.14

Przez cały tydzień będziecie mogli rozbijać specjalne Wielkanocne Metiny ! Wypadają z nich cenne przedmioty i ulepszacze ! Dodatkowo Wielkanocne Metiny mają różne poziomy, tak aby niezależnie od poziomu można było cieszyć się eventem.

Poniedziałek 14.04.14

18:00 Wielkanocne ZUO !

Środa 16.04.14

18:00 Kura czy jajko ? OX z podwójnymi nagrodami !

Piątek 18.04.14

18:00 Wielkanoc na Facebooku (event niespodzianka)

Sobota 19.04.14

18:00 Gdzie jest króliczek, czyli szukanie GMa z nagrodami !

to będzie dostępne na wszystkich CH? I będzie tak jak rok temu? Jeśli tak to super, najlepszy event organizowany przez was i mam nadzieję że taki pojawi się chociaż jeszcze raz w tym roku, rok temu event po prostu zajebisty:)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...