Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest super. Zabezpieczony, nie pada po paru mies. zresztą widać w prezentacji ile się trzyma.. Tylko jest jeden chol*rny MINUS!
Jeżeli masz windowsa 8.. - wątpie że wejdziesz.. :/

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Serwer jest super. Zabezpieczony, nie pada po paru mies. zresztą widać w prezentacji ile się trzyma.. Tylko jest jeden chol*rny MINUS!

Jeżeli masz windowsa 8.. - wątpie że wejdziesz.. :/

Da radę wejść ^_^ musisz tylko forum poczytać ^_^ lub zapytać się na ts'ie co zrobić

Serwer godny polecenia gram praktycznie od 2011 i jakoś mi się nie nudzi ^_^

Opublikowano

Ja gralem, czasem jeszcze pogram, posprzedaje perelki, ale wiecie co, jest problem, pogracie, wbijecie 95 i powoli zacznie wam sie nudzic, slaby exp bez dobrego eq (hw, jakis miecz z dobrymi sr +40 i np 5/6/7b) i mozna dac rade, lecz jak to zdobyc? No wlasnie... Szczerze to trzeba samemu zrobic, z nawet w IS nie znajdziecie takiego eq, zeby wam szybko na okolo 100 lvl exp lecial, slyszalem od kolegi, takiego bardziej zaufanego kolegi, ze przy poziomach 120 jest lepiej lecacy exp niz przy 100. Tyle powiem o serwerze. 10/10 gdy sie nie nudzisz, a jak sie nudzisz to grac sie nie chce. 7/10 to moja ocena.

Opublikowano

Przesłaliście piękne zdjęcia w konkursie fotograficznym !
Jury w składzie ja i moja dziewczyna ocenimy zdjęcia i wybierzemy VIPy.

W kolejnym konkursie oddamy Wam koszulkę i kilka innych nagród do noszenia w grze.
Warto śledzic facebooka bo to wlasnie tam organizujemy najwiecej konkursów.

f.png

Opublikowano

Serwer z długą historia , lecz nie przekonują mnie 6/7 bony na klasy i jedynie dostępność ich w is , co nowym graczom na pewno utrudnia grę .

Pozdrawiam

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Stary dobry iMetin exp idealnie dopasowany do potrzeb gracza !. Eq wszystko nie jest aż tak trudno gdy lecą aż takie ilosci yang na serwerze miła atmosfera administracja ma trochę na pienku z innymi przez DDoS'owanie innych serwerów ! . Ale serwer jest stabilny i to jest ważne polecam .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Cześć !
W związku z dużą ilościa problemów wyłączyliśmy rejestracje SMS. Od teraz konta zakladacie tak jak wszędzie :)
Kolejna nowość to nowe tarcze i Katakumby, oraz ekspowiska dla graczy z niższym poziomem.
Jeżeli zaczynasz swoją przygodę z iMetinem koniecznie sprawdź kopalnię rudy i Diabelskie Katakumby !
Pozdrawiamy i zapraszamy do zabawy :)
W tym miesiacu iMetin rozdaje koszulki, kubki i inne upominki ! Nie wspominając już o codziennym evencie.

f.png

Opublikowano

Cześć !

W związku z dużą ilościa problemów wyłączyliśmy rejestracje SMS. Od teraz konta zakladacie tak jak wszędzie :)

Kolejna nowość to nowe tarcze i Katakumby, oraz ekspowiska dla graczy z niższym poziomem.

Jeżeli zaczynasz swoją przygodę z iMetinem koniecznie sprawdź kopalnię rudy i Diabelskie Katakumby !

Pozdrawiamy i zapraszamy do zabawy :)

W tym miesiacu iMetin rozdaje koszulki, kubki i inne upominki ! Nie wspominając już o codziennym evencie.

Mam pytanie kto dzisiaj posiada ''tajemnicza branze by majza'' ? Bo za moich czasow mial ja majkimazury ?

Ciekawi mnie kto teraz wszedl w jej posiadanie :) ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Może ktoś pod powiedzieć jakie bonusy wbijać na mape 100lvl i jakie tam abs działają ? W jaki sposób wejść na tą mapę nie mając 100lvl. ?

Opublikowano

Mam pytanie kto dzisiaj posiada ''tajemnicza branze by majza'' ? Bo za moich czasow mial ja majkimazury ?

Ciekawi mnie kto teraz wszedl w jej posiadanie :) ?

Wszystkie te itemy poznikały z bazy około roku temu ;)

f.png

Opublikowano

Polecam pobrać go on nowa z naszego działu "Pobierz" :)

W razie czego służe pomoca na PW.

Pozdrawiam,

Fifi mam taką prośbę może zmienicie tekstury starożtnych na te co niedawno wszedły na pl'a one by bardzo do tej nazwy pasowały ^_^

Opublikowano

Działam ekspresowo i każdy problem graczy rozwiazuję od ręki.
W zwiazku z tym, skoro pojawiły się niedogodności z clientem podsyłam Wam lekarstwo

http://file.imetin.pl/beta/iMetin_protected.7z

Bardzo prosze ;)
Dodatkowo zgodnie z obietnicami na facebooku, chcemy pomóc każdemu Let's Playerowi który nagrywa filmiki z iMetina, tak jak robi to Isamu (pozdrawiam !).

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...